Jump to content
IGNORED

ARENA TV

ducca

Recommended Posts

Posted

ma nema nista od togaIskreno se nadamo da će se tv arena sport kanali emitovati preko Radijus vektor kablovske televizije, ali po trenutnoj situaciji za sada se neće emitovati. Ukoliko dođe do promene, bićete blagovremeno obavešteni.

Posted

napisao sam vec na kosharci, ali ajde i ovde - od vikenda verovatno krece grchki basket.

Posted
ma nema nista od togaIskreno se nadamo da će se tv arena sport kanali emitovati preko Radijus vektor kablovske televizije, ali po trenutnoj situaciji za sada se neće emitovati. Ukoliko dođe do promene, bićete blagovremeno obavešteni.
To od Vektora ili od Arene? Nije ni bitno toliko.Da nam bar uvedu Eurosport 2 sa Bundesligom. Smecari!
Posted

to je odgovor na sajtu arene. ovi iz vektora su najveca goveda. pu!

• 2 weeks later...
Posted

Dobio račun od Vektora, uz račun promo materijal koji najavljuje Arenu 1, 2 i 3 i još neke kanale. Međutim, izgleda da je ovo isključivo u sklopu Vektor Digital ponude? Samo kada bi dali Arenu 1 u običnoj ponudi, ništa više ne treba...

Posted

na SBBu je tako - Arena 1 u standardnoj ponudi, 2 i 3 preko digitalne TV.ne gubi nadu :)

Posted (edited)

Nadu sam odavno izgubio, ali je sada tu Tanja - mlađa i lepša, realno™.Šnelu™ na strnenu™, razmišljam se da svejedno uzmem neki Digital paket zbog sveopšte boljeg kvaliteta slike (teorijski). Ima li nekoga sa RV Digital paketom da uporedi kvalitet slike pre i posle? Viđao sam kako to izgleda na SBB-u, i ako je na tom nivou, sasvim je OK. Doduše, videćemo i koliko će keša tražiti za šta... <_<

Edited by Filipenko
Posted

ajde postavi pitanje na sajt arene kada ce se smilovati ovi iz vektora. ja bih, ali ce me oterati u kurac kada vide da postavljam pitanje po 1000ti put.

Posted
Nadu sam odavno izgubio, ali je sada tu Tanja - mlađa i lepša, realno™.Šnelu™ na strnenu™, razmišljam se da svejedno uzmem neki Digital paket zbog sveopšte boljeg kvaliteta slike (teorijski). Ima li nekoga sa RV Digital paketom da uporedi kvalitet slike pre i posle? Viđao sam kako to izgleda na SBB-u, i ako je na tom nivou, sasvim je OK. Doduše, videćemo i koliko će keša tražiti za šta... <_<
Već sam ti rekao live ali ajde i ovde, imam mega box kod RV sa svim dodatnim kanalima, kvalitet slike je dosta bolji, cena je mozda malo visa nego kod drugih operatera, 2200 dinara.
Posted

Ma jasno, ali ja bih se ipak zadržao na nekom socijalnijem paketu, ne bih baš išao na Mega, nego nešto između, namenski :)

Posted

I ptt kds od danas stavio arenu sport 2, 3 i ovu 4 sto treba ovih dana da krene na mega pay tv digital ponudu

Posted

e, turim ih na q dok ispijaju kafu .... inace, drugar poslao fwd. sluzbene prepiske sa doticnom TV koja se bavi mahom repriznim sportom ...Pitanje za Arenu: Da li ćete prenositi u nedelju derbi Jadranske lige između Crvene Zvezde i Partizana? Evo odgovora: TV Arenasport televzija još uvek ne prenosi jadransku fudbalsku ligu, pa nažalost ovog vikenda neće biti prenosa fudbalske utakmice između klubova Crvena Zvezda i Partizanenteligntno nema sta ... take money and run, mada mislim da ce run biti pre nego take money

Posted

Arena sport 2 i 3 (a verovatno i 4) od 1.marta 500 dinara

Posted
Ma jasno, ali ja bih se ipak zadržao na nekom socijalnijem paketu, ne bih baš išao na Mega, nego nešto između, namenski :)
Imaš combo paket za oko 2700 rsd - analogni kanali, internet (2 mb/s dl, 256 ul) i 67 digitalnih kanala, uključujući i espn america, espn classic, razne discoverije i bbcove... Inače su mi rekli da od marta kreće arena (1. program analogno, a ostali na dtv). Nadam se da ne lažu.
Posted

Jesi li se na kraju opredelio za takav kombo? Meni to deluje super ponuda za nas sa Radijusom, čak se nešto razmišljam da batalim ADSL i džoinujem se na taj paket, jedino me malo štreca što ne znam kakvi su po pitanju interneta, da li smaraju ako se mnogo skida, da li puca veza. Mislim, svi kažu da je sve ok, ali me je svejedno strah od promene :D