kud u maglu Simoviću Posted May 28, 2022 Posted May 28, 2022 ovi kreteni nisu u stanju da sinhronizuju ton i sliku na utakmici koja kasni 30 minuta raspustit, porušiti pa posoliti i kao glavna stavka u cv za buduće uposlenike da nikada nije radio na ptc - da li ste radili na ptc? - ne ja sam obućar - odlično, bićete tonac 1
James Marshall Posted May 28, 2022 Posted May 28, 2022 Samo što je društvu korisniji dobar obućar od tonca (ili bilo koje druge funkcije) na RTS, greota ga prekvalifikovati
kipo Posted June 12, 2022 Posted June 12, 2022 Jedna eminentnost https://www.rts.rs/page/stories/ci/story/124/drustvo/4847014/seizmolog-slavica-radovanovic-zemljotresi-jaki-balkan-period.html
Frank Pembleton Posted June 12, 2022 Posted June 12, 2022 Jedna eminentnost https://www.rts.rs/page/stories/ci/story/124/drustvo/4847014/seizmolog-slavica-radovanovic-zemljotresi-jaki-balkan-period.htmlMožda će da bude, a možda i neće ....shiit has hit the fan.
zorglub Posted June 14, 2022 Posted June 14, 2022 Припадници Министарства унутрашњих послова у Београду идентификовали су и привели четрдесетшестогодишњег мушкарца који је узнемиравао и вређао новинарку РТС-а, током укључења у "Jутарњи програм", упутивши увреде и на рачун државе Србије, саопштио је МУП. Одређено му је задржавање до 48 сати, а у том року биће приведен на саслушање. Link samo zbog videa. 1
maheem Posted July 4, 2022 Posted July 4, 2022 Niko da prijavi novi serijal Borisa Miljkovića - Kreativne industrije Režija i sadržaj obećavaju nastavak Puta u budućnost.
dvb-t manijak Posted July 23, 2022 Posted July 23, 2022 (edited) RTS pokreće Jazz radio https://www.rts.rs/page/magazine/sr/story/411/film-i-tv/4890733/dzezer-novi-kanal-rts.html Svi zainteresovani mogu učestvovati u raspravi i svoje predloge i komentare poslati na adresu [email protected] u roku od 30 dana od dana objavljivanja ovog poziva. Edited July 23, 2022 by dvb-t manijak 5
Ptica trkacica Posted July 28, 2022 Posted July 28, 2022 I za ovo sam mislila da je nemoguće i da je montaža, kad ono, medjutim. Predrag Azdejković kandidat za člana UO RTS. Zemljo, otvori se! Danima tlapi na tviteru što žene idu ranije u penziju nego muškarci, a radjaju decu i zloupotrebljavaju bolovanje, pritom ne razlikujući trudničko i porodiljsko.
April Posted July 29, 2022 Posted July 29, 2022 Niko da prijavi novi serijal Borisa Miljkovića - Kreativne industrije Režija i sadržaj obećavaju nastavak Puta u budućnost. Nw znam kakav je Bota direktor, ali sve njegove emisije gledam.Čak imam i dve knjige.
maheem Posted July 29, 2022 Posted July 29, 2022 4 hours ago, April said: Nw znam kakav je Bota direktor, ali sve njegove emisije gledam. Čak imam i dve knjige. Koje knjige imaš? Ja imam Čaj na Zamaleku i Jugoslovene, pre neki dan video akciju 5 knjiga po 100din na Samizdatu pa sam ubacio u korpu Život u raju. A hoću i Kuvar da kupim. Malkoc slabija serija od prethodne, neke epizode su bolje od drugih, ove druge su ostale nedorečene ili otišle krivom putanjom poput epizode o video igrama.
April Posted July 29, 2022 Posted July 29, 2022 Imam Fabriku hartije i Čaj Uzgred, u Botinoj kući na Rabu sam začet...pa su me njegovi mama i tata dugo zvali Rabljanin 1
maheem Posted July 29, 2022 Posted July 29, 2022 3 minutes ago, April said: Imam Fabriku hartije i Čaj Uzgred, u Botinoj kući na Rabu sam začet...pa su me njegovi mama i tata dugo zvali Rabljanin Pa sjajno Rabljanine. Reci Boti da ga volim.
April Posted July 29, 2022 Posted July 29, 2022 Just now, maheem said: Pa sjajno Rabljanine. Reci Boti da ga volim. Ja ga i ne poznajem...kad je bio mlađi nešto malo se družio s mojom sestrom. Dok sam imao neki kontakt sa I&F nadao sam se da ću ga videti tamo, pa da iskoristim staro porodično prijateljstvo, ali nije se desilo. Trivija: mama Dara je uvek gunđala što je Boris otišao u Umetnike 1
Recommended Posts