Filozof manijak Posted December 13, 2021 Posted December 13, 2021 15 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: :nije mu dala: :nije_se_desilo:
Zabalujev Posted December 13, 2021 Posted December 13, 2021 Mi izvorni govornici staroštokavskih dijalekata samo možemo da poručimo: el vidite kako e? 1
Hamlet Strašni Posted December 13, 2021 Posted December 13, 2021 27 minutes ago, Filozof manijak said: :nije_se_desilo: Она је беше била у вези са неким рукометашем пре него што се удала за адвоката који је раније био сарадник у тужилаштву :стокер:
Filozof manijak Posted December 13, 2021 Posted December 13, 2021 (edited) Bio joj švaler Ljuba Jovanović* dok je istovremeno bio sa Žapčevom ćerkom, nije bila baš klasična veza u pitanju. esid: *pre nego se udao za Bekvalčevu Baš me zanima da li je Ljubi ispravljala akcEnat Edited December 13, 2021 by Filozof manijak
Hamlet Strašni Posted December 13, 2021 Posted December 13, 2021 1 minute ago, Filozof manijak said: Bio joj švaler Ljuba Jovanović* dok je istovremeno bio sa Žapčevom ćerkom, nije bila baš klasična veza u pitanju. esid: *pre nego se udao za Bekvalčevu Baš me zanima da li je Ljubi ispravljala akcEnat Колико се сећам написа из штампе, он је њу тукао.
Filozof manijak Posted December 13, 2021 Posted December 13, 2021 (edited) koju nju, ima ih 3 u postu? Koliko je meni poznato, a bio sam 3 godina sa Ljubom u klubu, ništa od toga nije tačno. Edited December 13, 2021 by Filozof manijak
Hamlet Strašni Posted December 13, 2021 Posted December 13, 2021 2 minutes ago, Filozof manijak said: koju nju, ima ih 3 u postu? Koliko je meni poznato, a bio sam 3 godina sa Ljubom u klubu, ništa od toga nije tačno. Кристину, њој причам Нешто ми остало у глави да сам то прочитао негде. На Гуглу нема ништа, а не искључујем могућност и да сам нешто преспојио у глави...
Milošica Posted December 13, 2021 Posted December 13, 2021 (edited) Natašu Bekvalac je tukao njen bivši, ali ne Ljuba. Bar ne da se zna javno. Možda te je zbunila konekcija Nataše i Kristine preko Ljube. Edited December 13, 2021 by Milošica
Filozof manijak Posted December 13, 2021 Posted December 13, 2021 (edited) NIje, koliko mi je poznato, a u svlačionici se svašta priča među momcima. Mislim da si prespojio nešto. To je bio jedan od retnik primera šeme pametna devojka - ne tako pametan momak Edited December 13, 2021 by Filozof manijak
đorđe geprat Posted December 13, 2021 Posted December 13, 2021 @vememah jbg, moram da istrolujem. iz citiranog sam izvukao Quote S njegovim zaključcima mogu da se složim, ali mu ne mogu oprostiti što piše: daske se slažu, ljudi su saglasni.
vememah Posted December 13, 2021 Posted December 13, 2021 Ta vickasta primedba nije bila tačna ni kad je prvi put izgovorena/napisana. Glagol složiti se u značenju saglasiti se stoji u svim rečnicima srpskog jezika barem još od III izdanja Vukovog iz 1898. naovamo. 1
svashtabezneshto Posted December 13, 2021 Posted December 13, 2021 te voditeljke se sećam iz neke emisije, yt priloga kako kuka na svekra, budućeg (možda i već bivšeg, nebitno) što neće da joj plati svadbu u kalemegdanskoj terasi. 1
nisam ja Posted December 13, 2021 Posted December 13, 2021 nije se udala. kad nisu teli da plate. meni je ona bila do jaja iz faze rađanja dece. otečena izobličena i ne previše vesela. sad sa ovim kvizom uhvati me ako možeš mi je super. snalazi se ona u toj zajebanciji. meni je recimo veća drama što učiteljica mog klinca u vajber grupi odgovara sa Uredu. 2 1
Recommended Posts