Jump to content

Featured Replies

Koliko je glup koncept emisije "Reč na reč".

Emisija večeras, sa ovim gostima, bi mogla biti vrlo interesantna da je u formi Utiska nedelje na primer.

Edited by Milošica

Da, koliko je retardirano kad na početku emisije objave: "organizuju RTS i CESID", predizborna debata pre zvanične predizborne kampanje, samo da RTS ne bi morao da pojede govno što je svojevremeno rešio da poziva samo parlamentarne stranke u debatne emisije.

Koliko Darija burno reaguje na Grbovićeve napade, pitam se koliko će proći pre no što bude ful utrenirana u klepetalo kao što su Brnaba i oni omladinci.

Edited by Zabalujev

Ma Darija je kamilica, nakon ovog moraju vratiti kerbere iz akademije. Milica po drugi put u ovoj emisiji rastura, steta za ideje I stranku koju predvodi, strasan je potencijal.

Edited by dillinger

Gledam juče Šormaza, sad i Dariju, još su mi simpatični u poređenju sa onim ostalim utreniranim majmunima što se dernjaju ĐilasŠolak. Možda ih zato i guraju, da nas smekšaju, očekujem da aktiviraju Nedimovića :D

A Milica razbija odavno, za potpuno sumanute opciju, naravno.

5 minutes ago, Zabalujev said:

Dariju, još su mi simpatični

meni je ona u rangu najvećeg sns ološa, a to datira dok još nije ušla u sektu kad se vadila sa onim šatro lapsusom o prvom registrovanom pacijentu. pa ona scena u narodnom pozorištu, ona i vučić

njeno mesto je kod “londona”

:vesala2:

Odvratna je, iskompleksirana punjena ptica

Ovo na kraju ispade sasvim OK za gledanje, one prethodne galamdžije su mi samo dizale pritisak i ne bih izdržao više od 20 minuta emisije.

Što se Darije tiče, ništa se lepo o njoj nema reći posle ove skoro dve godine, al da držimo nivo.

Darija je očigledno došla netrenirana.
Ostale zveri bi odmah vikale i prekidale Grbovića, a ona diže ruku da se javi za reč.

Када је Сокрaт давно рекао да "зна да ништа не зна", сигурно није мислио на статус фриленсера у Србији. Да се родио неколико хиљада година касније у Србији, вероватно би се окануо филозофирања и постао слободан стрелац.

:laugh::laugh:

https://www.rts.rs/page/stories/ci/story/5/ekonomija/4609101/frilenseri-srbija-zakon-porez.html

Да ли ће предложене промене Устава о којима ће се гласати на референдуму осигурати независност правосуђа?

О овим питањима у дебати Реч на реч у уторак 7. децембра расправљаће:

Зоран Лутовац, Демократска странка

Предраг Марсенић, коалиција НАДА (ПОКС, ДСС)

Ђорђе Милићевић, Социјалистичка партија Србије,

Горан Весић, Српска напредна странка.

Модератор дебате је Зоран Станојевић

Spektakl u najavi, Vesara debatuje o ustavnim promenama.

Dobio je 9 iz Ustavnog prava. Tu materiju drzi u malom prstu..

Да ли ће предложене промене Устава о којима ће се гласати на референдуму осигурати независност правосуђа?

О овим питањима у дебати Реч на реч у уторак 7. децембра расправљаће:

Зоран Лутовац, Демократска странка

Предраг Марсенић, коалиција НАДА (ПОКС, ДСС)

Ђорђе Милићевић, Социјалистичка партија Србије,

Горан Весић, Српска напредна странка.

Модератор дебате је Зоран Станојевић

Spektakl u najavi, Vesara debatuje o ustavnim promenama.
Ja sam se vratio da proverim temu emisije...

... Shiit has hit the fan

ko je zadužen upadanje u reč? vesić ili milićevič?

nije u redu da Vesica zovu u emisiju gde svi ucesnici stoje !

Zli midzet se nece videti ako mu ne montiraju neku platformu ...

Ima lagan raspored. Lutovac je vrlo tanak.