Milošica Posted November 30, 2021 Posted November 30, 2021 (edited) Koliko je glup koncept emisije "Reč na reč". Emisija večeras, sa ovim gostima, bi mogla biti vrlo interesantna da je u formi Utiska nedelje na primer. Edited November 30, 2021 by Milošica 1
Zabalujev Posted November 30, 2021 Posted November 30, 2021 (edited) Da, koliko je retardirano kad na početku emisije objave: "organizuju RTS i CESID", predizborna debata pre zvanične predizborne kampanje, samo da RTS ne bi morao da pojede govno što je svojevremeno rešio da poziva samo parlamentarne stranke u debatne emisije. Koliko Darija burno reaguje na Grbovićeve napade, pitam se koliko će proći pre no što bude ful utrenirana u klepetalo kao što su Brnaba i oni omladinci. Edited November 30, 2021 by Zabalujev
dillinger Posted November 30, 2021 Posted November 30, 2021 (edited) Ma Darija je kamilica, nakon ovog moraju vratiti kerbere iz akademije. Milica po drugi put u ovoj emisiji rastura, steta za ideje I stranku koju predvodi, strasan je potencijal. Edited November 30, 2021 by dillinger 2
Zabalujev Posted November 30, 2021 Posted November 30, 2021 Gledam juče Šormaza, sad i Dariju, još su mi simpatični u poređenju sa onim ostalim utreniranim majmunima što se dernjaju ĐilasŠolak. Možda ih zato i guraju, da nas smekšaju, očekujem da aktiviraju Nedimovića A Milica razbija odavno, za potpuno sumanute opciju, naravno.
kud u maglu Simoviću Posted November 30, 2021 Posted November 30, 2021 5 minutes ago, Zabalujev said: Dariju, još su mi simpatični meni je ona u rangu najvećeg sns ološa, a to datira dok još nije ušla u sektu kad se vadila sa onim šatro lapsusom o prvom registrovanom pacijentu. pa ona scena u narodnom pozorištu, ona i vučić njeno mesto je kod “londona” 4
James Marshall Posted November 30, 2021 Posted November 30, 2021 Odvratna je, iskompleksirana punjena ptica
Zabalujev Posted November 30, 2021 Posted November 30, 2021 Ovo na kraju ispade sasvim OK za gledanje, one prethodne galamdžije su mi samo dizale pritisak i ne bih izdržao više od 20 minuta emisije. Što se Darije tiče, ništa se lepo o njoj nema reći posle ove skoro dve godine, al da držimo nivo. 1
salerokada Posted December 2, 2021 Posted December 2, 2021 Darija je očigledno došla netrenirana. Ostale zveri bi odmah vikale i prekidale Grbovića, a ona diže ruku da se javi za reč.
kipo Posted December 7, 2021 Posted December 7, 2021 Када је Сокрaт давно рекао да "зна да ништа не зна", сигурно није мислио на статус фриленсера у Србији. Да се родио неколико хиљада година касније у Србији, вероватно би се окануо филозофирања и постао слободан стрелац. https://www.rts.rs/page/stories/ci/story/5/ekonomija/4609101/frilenseri-srbija-zakon-porez.html 1
Zabalujev Posted December 7, 2021 Posted December 7, 2021 Quote Да ли ће предложене промене Устава о којима ће се гласати на референдуму осигурати независност правосуђа? О овим питањима у дебати Реч на реч у уторак 7. децембра расправљаће: Зоран Лутовац, Демократска странка Предраг Марсенић, коалиција НАДА (ПОКС, ДСС) Ђорђе Милићевић, Социјалистичка партија Србије, Горан Весић, Српска напредна странка. Модератор дебате је Зоран Станојевић Spektakl u najavi, Vesara debatuje o ustavnim promenama. 2
Jimmy Kowalski Posted December 7, 2021 Posted December 7, 2021 Dobio je 9 iz Ustavnog prava. Tu materiju drzi u malom prstu..
Frank Pembleton Posted December 7, 2021 Posted December 7, 2021 Да ли ће предложене промене Устава о којима ће се гласати на референдуму осигурати независност правосуђа? О овим питањима у дебати Реч на реч у уторак 7. децембра расправљаће: Зоран Лутовац, Демократска странка Предраг Марсенић, коалиција НАДА (ПОКС, ДСС) Ђорђе Милићевић, Социјалистичка партија Србије, Горан Весић, Српска напредна странка. Модератор дебате је Зоран Станојевић Spektakl u najavi, Vesara debatuje o ustavnim promenama.Ja sam se vratio da proverim temu emisije... ... Shiit has hit the fan
đorđe geprat Posted December 7, 2021 Posted December 7, 2021 ko je zadužen upadanje u reč? vesić ili milićevič?
jorma shparga Posted December 7, 2021 Posted December 7, 2021 nije u redu da Vesica zovu u emisiju gde svi ucesnici stoje ! Zli midzet se nece videti ako mu ne montiraju neku platformu ...
Recommended Posts