James Marshall Posted September 21, 2021 Posted September 21, 2021 Just now, nisam ja said: đe se to ima pogledat. Život i scena, bilo je čak i na YT to veče
Frank Pembleton Posted September 21, 2021 Posted September 21, 2021 Mene zanima kako je to uopšte završilo na PTC.Produkcija je njegova, dakle "ključ u ruke".No kakvi su oni, cenim da je bilo:Imamo rupu u košuljici, ma daj ovo, ionako mi stoji na stolu nedeljama.. ... Shiit has hit the fan
nisam ja Posted September 21, 2021 Posted September 21, 2021 sad sam pogledo dva videa od bake prase jer sam išo na yt. bako prase se razmnožio. rodiće se rebeka zeka. 1
djeneralche Posted September 21, 2021 Posted September 21, 2021 Cak je i Taxi Blues koji se emitovao pre neki dan skroz pristojan film, dovoljno zabavan da opustis mozak. 3
svashtabezneshto Posted September 21, 2021 Posted September 21, 2021 postavljen je đogani na rts planetu https://rtsplaneta.rs/linear/5?program_id=-13404742 1
pt 2.0 Posted September 21, 2021 Posted September 21, 2021 (edited) 2 hours ago, James Marshall said: Najjača stvar koja je išla na RTSu posljednjih par godina je dokumentarac o Đoganiju. Doduše, naravno da nije njihova produkcija. Jbt, pa šta je ovo?! Fenomenalno je, ali prvi put vidim tj. čujem za to… Hvala. I hvala @svashtabezneshto Edited September 21, 2021 by pt 2.0
mraki Posted September 21, 2021 Posted September 21, 2021 Kad je bilo to, može li još da se vrati na eonu?
pt 2.0 Posted September 21, 2021 Posted September 21, 2021 (edited) 5 minutes ago, mraki said: Kad je bilo to, može li još da se vrati na eonu? Nemam pojma kad je bilo prikazivano. Imaš link gore koji te vodi direktno na emisiju, ali moraš prvo da registruješ nalog (i verifikuješ) na RTS Planeti. Stvarno vredi pogledati, pritom ja pojma nisam imala ništa o prethodnom životu (i slavi?!) Djoganija Hamita. Edited September 21, 2021 by pt 2.0 1
James Marshall Posted September 21, 2021 Posted September 21, 2021 Bilo je u nedjelju popodne na kecu, može još da se vrati. 2
mraki Posted September 21, 2021 Posted September 21, 2021 (edited) Hvala, verovatno bi ostalo nepogledano uz potrebnu registraciju, ovako možda i pogledam, imam par dana fore. Pustio samo uvod da vidim… Idemo na mars production Edited September 21, 2021 by mraki
maheem Posted September 21, 2021 Posted September 21, 2021 19 minutes ago, pt 2.0 said: Nemam pojma kad je bilo prikazivano. Imaš link gore koji te vodi direktno na emisiju, ali moraš prvo da registruješ nalog (i verifikuješ) na RTS Planeti. Stvarno vredi pogledati, pritom ja pojma nisam imala ništa o prethodnom životu (i slavi?!) Djoganija Hamita. Đogani je veliki car, žao mi je što nije stao sa muzikom na vreme. Ono sa njegovom poslednjom ženom je ipak mrlja u sjajnoj karijeri. Nisam gledao film, ne radi mi Planeta ovde al pogledaću uskoro. 1
morgana Posted September 21, 2021 Posted September 21, 2021 (edited) film je simpatican utoliko sto je djoganijev autorski, licni pogled na opus self mejd mena svjesnog da je odrastao u duboko inkluzivom drustvu, mislim na jugoslaviju, i zahvalnog radi toga. ostalo su posljedice i meandri. pozitivan lik, bas. Edited September 21, 2021 by morgana 2
Hamlet Strašni Posted September 22, 2021 Posted September 22, 2021 Ја на планети не могу да нађем користећи чинк. Отвори ми почетну страницу само. Ако укуцам Ђогани у претрагу изађе ми Гојко Ђого…
Recommended Posts