theanswer Posted September 13, 2021 Posted September 13, 2021 4 minutes ago, ducca said: Šta je ovo, RTS više ni sredom ne prenosi Ligu šampiona? Al su prenosili turnir u Minhenu
renne Posted September 13, 2021 Posted September 13, 2021 4 minutes ago, ducca said: Šta je ovo, RTS više ni sredom ne prenosi Ligu šampiona? nema više, nemaju prava, nisu teli da plate, čekali da država reaguje pa im poklone kao i obično
fusion_ Posted September 13, 2021 Posted September 13, 2021 Pa s obzirom da su u pitanju RTS i Telekom, ne bi me čudilo da je to čisti dogovor da Telekom ima potpunu ekskluzivu na LŠ. A RTS se tu nešto i ne pita previše. 1
Frank Pembleton Posted September 13, 2021 Posted September 13, 2021 Tako je RTS rezonovao i za prvenstvo u fudbalu "država duradi nešto!" ... Shiit has hit the fan
đorđe geprat Posted September 14, 2021 Posted September 14, 2021 42% "njih" veruje parlamentu? koliko "njih"uopšte gleda tu varijantu "zadruge"?
Milosh76 Posted September 14, 2021 Posted September 14, 2021 Ako je IPSOS izvor tih procenata gledanosti, onda su prosto izmislili broj, kao i sve "ankete" sto rade.
Filozof manijak Posted September 14, 2021 Posted September 14, 2021 ne moraju izmišljati, dovoljno je da malo namincaju uzorak koji ispituju
renne Posted September 15, 2021 Posted September 15, 2021 Ipak im država, da ne kažem arena, pokloni utakmice sredom
radisa Posted September 15, 2021 Posted September 15, 2021 4 minutes ago, renne said: Ipak im država, da ne kažem arena, pokloni utakmice sredom Nisu oni kao DjilasŠolak pa da nedaju... 1
Takeshi Posted September 21, 2021 Posted September 21, 2021 nije loša jovanka tj. igrani delovi su podnošljivi. beležnica profesora miškovića je smešna... a ne bi trebalo.
pt 2.0 Posted September 21, 2021 Posted September 21, 2021 6 hours ago, Takeshi said: nije loša jovanka tj. igrani delovi su podnošljivi. beležnica profesora miškovića je smešna... a ne bi trebalo. ja se preko noći navukla na RTS. gledala za vikend beležnicu (brat mi javio da to postoji), onda vidim ima jovanka, večeras kreće branilac, a usput gledam i neku radio milevu sa olgom odanović... vidim da pljuju beležnicu na serijama. ja nisam probirač ko ppp, meni beležnica nije ni dosadna ni smešna, podnošljiva je za sada. jovanku pogledala malopre na EON-u, pratiću i to. mada me je iznervirao detalj u kojem pokazuju neki dokument jovankin, u kojem piše da je rođena 7.12.1925. a onda i u seriji i na vikipediji piše da je 1924. sad me to kopka... zaintrigiralo me ime one žene koju su nazvali najvećom titovom ljubavi, pa sam je potražila na netu. bila je vrlo lepa. i nažalost umrla je jako mlada od tuberkuloze... Даворјанка Пауновић Зденка
James Marshall Posted September 21, 2021 Posted September 21, 2021 Najjača stvar koja je išla na RTSu posljednjih par godina je dokumentarac o Đoganiju. Doduše, naravno da nije njihova produkcija. 1
Recommended Posts