Jump to content
IGNORED

rts

Gonzo

Recommended Posts

Posted

ti znas mico da bih ja pre umro nego reko da nemam super tv. to ja kacim zbog drugih.

Posted
zar to nije pozitivno, ako su emiteri kakvi jesu?
...Pa nisam siguran jer emiteri kakvi jesu ce da nađu pare a oni što imaju i mrvu kulture i kvaliteta će ključ u bravu...
Posted (edited)
I u čemu je ovde konkretno problem?Pa nije poenta digitalizacije uvođenje HD kanala.
pa aznam, valjda nam je cilj veći kvalitet slike kada su već odabrali dvb-t2 standard (što je trenutno zadnja reč tehnike) mogu nam omogućiti i format/kvalitet slike kao u uk, kada će nam već izbiti lovu za dekoder....- a ako si ti zadovoljan da prenosi za inostranstvo idu u 16:9 formatu u hd rez. a da nama puštaju u sd sa crnim trakama sa gornje i donje ivice aznači da su svi time oduševljeni- valjda im nije jedini cj bio da uštede par kW struje po predajniku dnevno, a i to su pominjali kao ekološki ispravan napredak :lol: a što će dekoderi po kućama da vuku extra struju, jer i danas su modeli tv-a sa ugrađenim dvb-t2 dekoderom retkost na domaćem tržištu, Edited by gone fishing
Posted

Pa i u tom istom UK imaš još "milion" kanala u SD. i još ni jedna tv ne emituje samo u HD. pa i BBC1 je tek nedavno krenuo u HD (ne računam BBC HD promo koji je kreno pre dve godine).A dvbt2 je odabran baš zbog broja kanala, a vremenom će sigurno doći i do porasta broja HD kanala.A i iskreno nešto ne verujem da gledaš TV preko zemaljske antene.

Posted

Od svih kadrovskih promena potrebnih u RTSu, doslo je do promene Zivadinke u beloj ladji.Pa jebem li im sve kadrove...

Posted

Ima RTS i vecih problema. Npr. tuzba :lol:

JK: Mogla bih da tužim RTS sudu u Strazburu!Posted on 17 Feb 2011 at 10:42pmJelena Karleuša izjavila je da bi rado nastupala na Evrosongu i tako ostvarila želju mnogih fanova, ali je kako kaže, iako uredno plaća pretplatu, već godinama persona non grata na RTS-u.- Meni su ugrožena osnovna ljudska i ustavna prava time što mi je zabranjeno gostovanje na RTS-u. Mogla bih da tražim pravdu pred sudom u Strazburu i da ih dobijem, ali nemam vremena za to. Kada bi se nešto i desilo, pa odem na Evrosong to bi moralo biti pod mojim uslovima. Da sama izaberem kompozirota i tekstopiscica, ali i da me poljube u moju slatku guzu - rekla je u svom stilu za Ekskluziv mala od skandala!
cuveni ekskluziv (adekvatnije inkluziv)
  • 2 weeks later...
Posted

rts je napravio emisiju o lopovima koji su krali dijamante po svetu navodno nazvanima 'pink panteri'. cela emisija odise velicanjem i divljenjem tih lopova. mislio sam da je to zavrseno jos, tamo negde 95.- 96. meni je cak i smesna emisija ali ne verujem da danasnji tinejdzeri misle kao ja. angry.gif 'u evropi, na zapadu se jako postuje pistolj'. citat iz emisije.

Posted

Odgeldah 15 minuta. :isuse: Sledi verovatno serijal "48 sati pljacka"!

Posted (edited)

najava programa za 12. marthttp://www.rts.rs/page/tv/ci/broadcast/17/%D0%A0%D0%A2%D0%A1+1.html?month=3&year=2011&day=12&sto nema danas damozdane? je l dan zalosti?

Edited by darling
Posted
rts je napravio emisiju o lopovima koji su krali dijamante po svetu navodno nazvanima 'pink panteri'. cela emisija odise velicanjem i divljenjem tih lopova. mislio sam da je to zavrseno jos, tamo negde 95.- 96. meni je cak i smesna emisija ali ne verujem da danasnji tinejdzeri misle kao ja. angry.gif 'u evropi, na zapadu se jako postuje pistolj'. citat iz emisije.
Gledao i ja juce prvi deo i nismo mogli da se nacudimo koliko su puta pomenuli da ih narod simpatise, da je to moderni Robin Hud, pa onda onaj pljackas dobio priliku da kaze da nema nista lepse od toga kada takvim ljudima (trgovcima dijamantima) otmes krvave dijamante. Neverovatna stvar -govore o njima kao o pljackasima dzentlemima, a iza scena kako macolom razbijaju izlog.Kompletan uzas.
Posted

Meni je najgore bilo kada u reklami kaze da im je uzivanje jer oni kradu dijamante od najvecih olosha a to su vlasnici dijamanata :blink: Doduse istini za volju nije RTS izmislio koncept. Ima ovakvih stvari na sve strane.

Posted

Zene vole pljackase..oni nisu ubice i nemaju krvi na rukama..a uzbudljivi su i imaju paraVlasnik Megatrenda je dileja ako od oktobra ne uvede smer "Medjunarodni turizam i poznavanje dragog kamenja"

Posted

U danu kada Japan prebrojava poginule u zemljotresu i cunamiju,kada se desava ekoloska katastrofa koja moze da ostavi strasne posledice,RTS pusta u udarnom subotnjem terminu film "Pearl Harbor"(dogadjaj kada je bombardovana ova vojna luka Amerikanci su okvalifikovali kao ratni zlocin i argument za bacanje atomske bombe na Hirosimu i Nagasaki).Znam da je programska sema napravljena mnogo pre ove katastrofe,ali...Jos jednom je RTS pokazao da ima istancan osecaj za pravi trenutak.