mraki Posted December 15, 2019 Posted December 15, 2019 (edited) Kakav transfer blama upravo. Neka muzička emisija, šta li je. Voditeljka slagalice, onaj glumac u pokušaju što ima farmu koza i još neki meni nepoznati likovi. Koreografija za Skeledžiju, Marija svira tamburicu, oni kao glume majstore u radionici i prevrću neke gume itd... Ne znam samo da li je narodno veselje ove godine mao poranilo, ili “Žuta Olja” redovno čašćava gledaoce. Edited December 15, 2019 by mraki
msv Posted December 15, 2019 Posted December 15, 2019 4 minutes ago, mraki said: Ovo pod uredničkom palicom žute Olje? Nego šta, "u Evropu s našim identetetom".
mraki Posted December 15, 2019 Posted December 15, 2019 Pa da, to je to. Editovao sam malo predhodni post, ali ista je poenta. Ima dosta ljudi na sceni, vidi se da su uložili, a opet mnogo glupavo izgleda. Ali ok, verovatno se svidja širokim narodnim masama.
renne Posted December 15, 2019 Posted December 15, 2019 32 minutes ago, mraki said: Kakav transfer blama upravo. Neka muzička emisija, šta li je. Voditeljka slagalice, onaj glumac u pokušaju što ima farmu koza i još neki meni nepoznati likovi. Koreografija za Skeledžiju, Marija svira tamburicu, oni kao glume majstore u radionici i prevrću neke gume itd... Ne znam samo da li je narodno veselje ove godine mao poranilo, ili “Žuta Olja” redovno čašćava gledaoce. Ide svakog petka od 22 već dva meseca
levi Posted December 15, 2019 Posted December 15, 2019 27 minutes ago, msv said: Nego šta, "u Evropu s našim identetetom". +1
colonelo Posted December 16, 2019 Posted December 16, 2019 Kviz ''Ja volim Srbiju'' Voditeljka (Dragana Kosjerina): Ko je nosilac zakonodavne vlasti u Republici Srbiji? Takmičarka (Danica iz Balkanike): Predsednik Republike Voditeljka: Tačan odgovor je Narodna Skupština Republike Srbije. Dr Nele Karajlić: Nije mnogo pogriješila.
Далибор Posted December 16, 2019 Posted December 16, 2019 Ne bi me iznenadilo da su rekli da je to tačan odgovor.
AcaRadio Posted December 16, 2019 Posted December 16, 2019 Rada Hronika istresla ministra obrazovnog iz gaća. Nisam siguran da će to postavljati na onaj njihov YT kanal, ali valjda će se negde pojaviti...u svakom slučaju ko ima premotavanje, nek pogleda.
renne Posted December 16, 2019 Posted December 16, 2019 1 hour ago, AcaRadio said: Rada Hronika istresla ministra obrazovnog iz gaća. Nisam siguran da će to postavljati na onaj njihov YT kanal, ali valjda će se negde pojaviti...u svakom slučaju ko ima premotavanje, nek pogleda. eno ja pisao gore na Vladi o tome
mraki Posted December 17, 2019 Posted December 17, 2019 Neka nova Pavićeva serija startuje večeras, nisu mu dali ni vekend termin...
renne Posted December 17, 2019 Posted December 17, 2019 Ide svakog dana Bindžvanje za 990 dirana, već smo pričali
Lena Posted December 17, 2019 Posted December 17, 2019 On 16.12.2019. at 18:21, AcaRadio said: Rada Hronika istresla ministra obrazovnog iz gaća. Nisam siguran da će to postavljati na onaj njihov YT kanal, ali valjda će se negde pojaviti...u svakom slučaju ko ima premotavanje, nek pogleda. postavljeno na YT kanal rts beogradska hronika
levi Posted December 17, 2019 Posted December 17, 2019 možda previše očekujem od 1 Rade, ali ovo što je kačeno, nije ga naterala ni da mu bude neprijatno on verovatno smatra da je dobro ispao, da je bilo uspešno gostovanje
đorđe geprat Posted December 17, 2019 Posted December 17, 2019 ja sam video jedno permanento upadanje u reč jedno drugom. čista kakofonija. gospođa mi reče da ovo što onpredstavlja kao svoju zaslugu (ishode i još nešto, ne sećam se) je počelo sa Tinde KC i gašom kneževićem. zar nije on u sukobu interesa kao ministar i vlasnik škola? mislim, on bi trebalo da pošalje prosvetnu inspekciju u svoju školu?!
Recommended Posts