Arkadija Posted December 9, 2019 Posted December 9, 2019 Nije ga bilo u najavi, ali to ne mora da znači da se neće pojaviti u nekoj gostujućoj ulozi.
Tinman Posted December 9, 2019 Posted December 9, 2019 Koliko sam cuo na radiju on nesto rezira po Nišu.
gospa buba Posted December 9, 2019 Posted December 9, 2019 gledam seriju o lazi kosticu. shto bre svaki put ulupaju tolike pare da naprave od svega provincijalni kalambur bez sadrzaja, bash nije mi jasno i shto su glumci listom toliko kilavi, valjda shto je tekst glup, pa ni oni nemaju snage sent from bubamoto
Apollo Creed Posted December 9, 2019 Posted December 9, 2019 3 hours ago, Frank Pembleton said: Desko? ... Shiit has hit the fan... E taj!
gospa buba Posted December 9, 2019 Posted December 9, 2019 1 hour ago, kud u maglu Simoviću said: pa znam bre, tjudore ce svako da uzme da gleda, bajrone, vikinge, pratili ili ne pratili istorijsku podlogu, vishe ili manje, ali ova nasha neprekidna jadarija od titranja posustalog nacionalnog duha je stvarno skaredna. laza kostic je zvezda svog doba, doba samo po sebi je eksplozivno, sve je tu, i opet nishta, mrljavljenje, prenemaganje. bash mi zalosno.
Cane Vukic Prebranac Posted December 9, 2019 Posted December 9, 2019 Па кад РТС од сваке историјске серије прави Грех њеног орла
gospa buba Posted December 9, 2019 Posted December 9, 2019 greh njenog orla je avaj uradjen prilichno kako treba, ni vishe ni manje, mada pati iz iste boljke, partizanskog potomka iz blokova, 13godishnjeg boema, koji vene za staaarom skadarlijom sent from bubamoto
gospa buba Posted December 10, 2019 Posted December 10, 2019 pa to ide manje vishe redovno...sent from bubamoto
Milošica Posted December 10, 2019 Posted December 10, 2019 Jebote Marko Đurić ne upada Živkoviću u reč ali zato je Olja preduzela tu ulogu.
radisa Posted December 10, 2019 Posted December 10, 2019 3 minutes ago, Milošica said: Jebote Marko Đurić ne upada Živkoviću u reč ali zato je Olja preduzela tu ulogu. Jbg, može seka da dobije otkaz u Pošti... Mora se pomoći porodici...
duda Posted December 10, 2019 Posted December 10, 2019 3 minutes ago, Milošica said: Jebote Marko Đurić ne upada Živkoviću u reč ali zato je Olja preduzela tu ulogu. To i nije neko iznenađenje. Rek'o Serž onomad šta je zapravo kvazinovinarka.
kud u maglu Simoviću Posted December 10, 2019 Posted December 10, 2019 10 minutes ago, radisa said: Jbg, može seka da dobije otkaz u Pošti... Mora se pomoći porodici... jbt i njena sestra je tamo jel bar završila poštarsku?
slepa živana Posted December 10, 2019 Posted December 10, 2019 (edited) 6 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: jbt i njena sestra je tamo jel bar završila poštarsku? jeste. višu poštarsku u sava centru. marko đurić u ulozi dijaloga Edited December 10, 2019 by slepa živana
Recommended Posts