Jump to content

Featured Replies

Nije ga bilo u najavi, ali to ne mora da znači da se neće pojaviti u nekoj gostujućoj ulozi.

• Replies 7.3k
  • Views 842.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• slepa živana
    slepa živana

• "Užasno" važna jezička kulturo ošišanom latinicom, eve me.   Naravno da je u pitanju kompenzacija voditeljke za frustraciju koju je preživela zato što je zbog sopstvene ambicije da se udomi

• dvb-t manijak
    dvb-t manijak

Ne treba da bude vanredni program. Ima nešto na tv-u gde slova trče s desna u levo, a zove se krol. Za mnogo manje vanredne situacije su vrteli krol do besvesti. Kada je proglašen crveni meteoala

Posted Images

Koliko sam cuo na radiju on nesto rezira po Nišu.

gledam seriju o lazi kosticu. shto bre svaki put ulupaju tolike pare da naprave od svega provincijalni kalambur bez sadrzaja, bash nije mi jasno sad.gif

i shto su glumci listom toliko kilavi, valjda shto je tekst glup, pa ni oni nemaju snage :isuse:

sent from bubamoto

B1EE656B-DAF1-4204-B7A3-D600316BF97F.jpeg.4d95972bdc5391efd64fd4e0106c08a2.jpeg

3 hours ago, Frank Pembleton said:

Desko?

... Shiit has hit the fan...

E taj!

1 hour ago, kud u maglu Simoviću said:

B1EE656B-DAF1-4204-B7A3-D600316BF97F.jpeg.4d95972bdc5391efd64fd4e0106c08a2.jpeg

pa znam bre, tjudore ce svako da uzme da gleda, bajrone, vikinge, pratili ili ne pratili istorijsku podlogu, vishe ili manje, ali ova nasha neprekidna jadarija od titranja posustalog nacionalnog duha je stvarno skaredna. laza kostic je zvezda svog doba, doba samo po sebi je eksplozivno, sve je tu, i opet nishta, mrljavljenje, prenemaganje. bash mi zalosno.

Па кад РТС од сваке историјске серије прави Грех њеног орла

greh njenog orla je avaj uradjen prilichno kako treba, ni vishe ni manje, mada pati iz iste boljke, partizanskog potomka iz blokova, 13godishnjeg boema, koji vene za staaarom skadarlijom :hihi:

sent from bubamoto

Kaće repriza  Сродна слика??

pa to ide manje vishe redovno...

sent from bubamoto

Jebote Marko Đurić ne upada Živkoviću u reč ali zato je Olja preduzela tu ulogu.:puke:

3 minutes ago, Milošica said:

Jebote Marko Đurić ne upada Živkoviću u reč ali zato je Olja preduzela tu ulogu.:puke:

Jbg, može seka da dobije otkaz u Pošti... Mora se pomoći porodici...

3 minutes ago, Milošica said:

To i nije neko iznenađenje.

Rek'o Serž onomad šta je zapravo kvazinovinarka.

10 minutes ago, radisa said:

Jbg, može seka da dobije otkaz u Pošti... Mora se pomoći porodici...

jbt i njena sestra je tamo

:isuse:

jel bar završila poštarsku?

6 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

jbt i njena sestra je tamo

:isuse:

jel bar završila poštarsku?

:lol: jeste. višu poštarsku u sava centru.

marko đurić u ulozi dijaloga :isuse:

Edited by slepa živana