vememah Posted November 23, 2019 Posted November 23, 2019 I dalje je i živ i mrtav po RTS-ovom sajtu, najbolje je što je vest o tome da je mrtav ažurirana posle objave vesti da je živ, a da pritom nije promenjena tvrdnja da je mrtav.
duda Posted November 23, 2019 Posted November 23, 2019 Gleda li ko RTS ? Ja usput slušam jer muž uredno gleda kao da vidi šta misli neprijatelj . I u jednom momentu Borko priča i to nadahnuto. Čak spomenuše i protest u BG.
đorđe geprat Posted December 6, 2019 Posted December 6, 2019 upravo saznadoh. nebo će da bude granica. mic po mic. pretplata
Grandilof Posted December 6, 2019 Posted December 6, 2019 (edited) Ja nisam znao ni da je skocila na 220, samo zapamtio ono kad je vracena i bila 150. Edited December 6, 2019 by Grandilof
gospa buba Posted December 7, 2019 Posted December 7, 2019 pa ja sam bila ubedjena da je 500 sve vreme sent from bubamoto
villiem Posted December 7, 2019 Posted December 7, 2019 On 23.11.2019. at 19:57, dùda said: Gleda li ko RTS ? Ja usput slušam jer muž uredno gleda kao da vidi šta misli neprijatelj . 18 hours ago, djordje geprat said: upravo saznadoh. nebo će da bude granica. mic po mic. pretplata NE dam 15 minutes ago, gospa buba said: pa ja sam bila ubedjena da je 500 sve vreme sent from bubamoto znaci mogu opusteno jos da pomere, koriste opasnu psihologiju
gospa buba Posted December 7, 2019 Posted December 7, 2019 znaci mogu opusteno jos da pomere, koriste opasnu psihologiju [emoji4] na zalost mi nismo ciljna grupa sent from bubamoto
đorđe geprat Posted December 7, 2019 Posted December 7, 2019 čemu onolike meteo ženske. goca, biki, liki, ljiki......?
Fakundo Sava Posted December 7, 2019 Posted December 7, 2019 Ima i neki junoša koji se kad tad pojavi
Arkadija Posted December 8, 2019 Posted December 8, 2019 Sad upravo videh najavu za novu seriju jebenog vampira Siniše Pavića. Opet prodaje iste likove, onog debila sa juga Srbije, Berčeka isto sa namaknutim sakooom kao u prošloj seriji, Brstinu takođe, Ćetković je tu , valjda iz zahvalnosti jer mu je karijera otpčela u nekom Sinišinom sranju i eto, zašto je poskupela pretplata. I opet će anestezirana gomila da to gleda.
Arkadija Posted December 8, 2019 Posted December 8, 2019 Svako ko da 990 dinara za to, zaslužuje, bar da ga leči srpsko zdravstvo.
Apollo Creed Posted December 9, 2019 Posted December 9, 2019 16 hours ago, Arkadija said: Sad upravo videh najavu za novu seriju jebenog vampira Siniše Pavića. Opet prodaje iste likove, onog debila sa juga Srbije, Berčeka isto sa namaknutim sakooom kao u prošloj seriji, Brstinu takođe, Ćetković je tu , valjda iz zahvalnosti jer mu je karijera otpčela u nekom Sinišinom sranju i eto, zašto je poskupela pretplata. I opet će anestezirana gomila da to gleda. Jel igra onaj iz JUL-a?
Frank Pembleton Posted December 9, 2019 Posted December 9, 2019 Jel igra onaj iz JUL-a?Desko? ... Shiit has hit the fan...
Recommended Posts