November 19, 20195 yr Djuka je retko glup covek, cudi me da ga iko pusta da se ovoliko eksponira ali izgleda da niko drugi nece...Cedomir je ocajnik, doci ce dan kada ce morati nesto stvarno i da radi u zivotu a tu je i smrt kao validna opcija...
November 19, 20195 yr Bulazni bolesnik...Srbi su izgubili pravo da se bave politikom, svi smo mutanti...jadan bolesnik.
November 19, 20195 yr Just now, Tutankamon said: Bulazni bolesnik...Srbi su izgubili pravo da se bave politikom, svi smo mutanti...jadan bolesnik. +1 Esencija jadnosti
November 19, 20195 yr 37 minutes ago, mraki said: Jel samo meni Čeda nešto čudan? čeda na ivici nervnog sloma. samo fali da se zavalio u neki kauč, a sanda zabrinuti lekar, sluša i sekira se. đuka nemi svedok 29 minutes ago, Tutankamon said: Djuka je retko glup covek, cudi me da ga iko pusta da se ovoliko eksponira ali izgleda da niko drugi nece... šara očima po plafonu, pući će mu mozak.
November 19, 20195 yr Ne stigoh da gledam. Nadam se da je Olivera bila na visini zadatka... Ostalo je manje bitno.
November 19, 20195 yr 1 hour ago, hefaca said: Ne stigoh da gledam. Nadam se da je Olivera bila na visini zadatka... Ostalo je manje bitno. Pa ne možeš i da gledaš i da vodiš emisiju istovremeno
November 20, 20195 yr 3 hours ago, hefaca said: Ne stigoh da gledam. Nadam se da je Olivera bila na visini zadatka... Ostalo je manje bitno. Jedno je sigurno. Nikad ne bi bili tu da nije Olja. Jel se tako kaze? Patrijarh valjda hukce u orden, Bulovic glanca, Oni nikad to ne bi radili da nije Olja. Olja! Edited November 20, 20195 yr by Nesh
November 20, 20195 yr 1 hour ago, James Marshall said: Pa ne možeš i da gledaš i da vodiš emisiju istovremeno Povlacim svoj post ispod. Prostorno iznad. Edited November 20, 20195 yr by Nesh
November 20, 20195 yr 11 hours ago, James Marshall said: Pa ne možeš i da gledaš i da vodiš emisiju istovremeno Eh da sam tako lep ♥️