jorma shparga Posted September 6, 2018 Posted September 6, 2018 On ce 2 dana da se obraca ?!? I jos vaznije sta ce Zeljko sa imaginarijumom u toku obracanja ?
renne Posted September 6, 2018 Posted September 6, 2018 subota valjda mladi oficiri, nedelja valjda negde sa istorijske™ posete kosovu, gde će sve™ reći
Spirit Posted September 6, 2018 Posted September 6, 2018 Već neko vreme gledajući Bilju Vraneš imam neki problem sa mapom Srbije u pozadini. Nešto čudno. Razgraničenje o kojem se ne priča. I večeras mi se ukazalo. Dragi svi, predstavljam vam Crnu Goru i Metohiju. Razgraničenje RTS stajl
James Marshall Posted September 6, 2018 Posted September 6, 2018 1 hour ago, Spirit said: Već neko vreme gledajući Bilju Vraneš imam neki problem sa mapom Srbije u pozadini. Nešto čudno. Razgraničenje o kojem se ne priča. I večeras mi se ukazalo. Dragi svi, predstavljam vam Crnu Goru i Metohiju. Razgraničenje RTS stajl Imam i ja ali ništa što ne rješava incognito mode u chromeu, nakon 36 sekundi bude sve ok.
hefaca Posted September 7, 2018 Posted September 7, 2018 Qrir "OVAKVA GREŠKA U SLAGALICI NIKAD NIJE VIĐENA: Desilo se ono čega su se SVI PRIBOJAVALI! (FOTO) Naime, pustena je dva dana ista epizoda"
DrIlic Posted September 7, 2018 Posted September 7, 2018 33 minutes ago, hefaca said: Qrir "OVAKVA GREŠKA U SLAGALICI NIKAD NIJE VIĐENA: Desilo se ono čega su se SVI PRIBOJAVALI! (FOTO) Naime, pustena je dva dana ista epizoda"
DrIlic Posted September 9, 2018 Posted September 9, 2018 Ukinose Tako stoje stvari, jutarnji traje do 11.
James Marshall Posted September 9, 2018 Posted September 9, 2018 ako, podržavam, pogotovo da ne gledamo one neprijatnosti tipa gostovanja Ace Stopa četvrtkom je li otišla Miljkovićka konačno, ta paradigma ovog zla što je sad mutiralo - žena bez ikakvih talenata i kvaliteta na jako vidljivoj funkciji do koje je došla bogznakako
Frank Pembleton Posted September 9, 2018 Posted September 9, 2018 To su ti gromoglasno najavljivani nikad viđeni revolucionarni projekti onog debila Stanojevića... I kad slavno propadnu, nikom ništa...
James Marshall Posted September 9, 2018 Posted September 9, 2018 Zoza? Je li njega ono zovu Lignja ili tako nekako?
Frank Pembleton Posted September 9, 2018 Posted September 9, 2018 13 minutes ago, James Marshall said: ako, podržavam, pogotovo da ne gledamo one neprijatnosti tipa gostovanja Ace Stopa četvrtkom je li otišla Miljkovićka konačno, ta paradigma ovog zla što je sad mutiralo - žena bez ikakvih talenata i kvaliteta na jako vidljivoj funkciji do koje je došla bogznakako Pa jeste eno je pegla jutarnji na Prvoj
Recommended Posts