Hamlet Strašni Posted January 18, 2018 Posted January 18, 2018 Meni milica simpatična. Onaj novi mi je malo iritantan. Kada udj goni najzabavnije za gledanje
Frank Pembleton Posted January 18, 2018 Posted January 18, 2018 Ja lad se nateram da gledam, imam utisak da je Debelo najsimpatičniji, Milica njah, onaj novi nako, a UĐ isfoliran......shiit has hit the fan....
James Marshall Posted January 18, 2018 Posted January 18, 2018 Ma debeli je najkul i najsimpatičniji, mene riba plaši jer djeluje kao hopsi a UĐ djeluje da je tu preko kurca
nisam ja Posted January 18, 2018 Posted January 18, 2018 svako je zanimljiv na svoj način. Ovaj novi najmanje.
Frank Pembleton Posted January 18, 2018 Posted January 18, 2018 Ma debeli je najkul i najsimpatičniji, mene riba plaši jer djeluje kao hopsi a UĐ djeluje da je tu preko kurcaUĐ pokušava da to odglumi...A tipujem da mu je to jedini izvor prihoda u životu...
April Posted January 18, 2018 Posted January 18, 2018 9 minutes ago, Frank Pembleton said: UĐ pokušava da to odglumi... A tipujem da mu je to jedini izvor prihoda u životu... Mislim da grešiš. U BIGZ-u je imao atelje preko puta mog studija, sećam se da je radio dosta...
Frank Pembleton Posted January 18, 2018 Posted January 18, 2018 Mislim da grešiš. U BIGZ-u je imao atelje preko puta mog studija, sećam se da je radio dosta...Prisustvovao sam kad je bio razgovorima za sličnu šljaku, bio dosadan ko proliv, koliko je zivkao šta je bilo sa tezgom. Ko da nema leba da jede...
hefaca Posted January 18, 2018 Posted January 18, 2018 Radili smo u jednoj gimnaziji poteru. Djaci takmicari, profesori tragaci. Memedovic voditelj. Ucenici pokidali profane.
MocaVukotic Posted January 18, 2018 Posted January 18, 2018 debeli je najjači, najširi mu je dijapazon. ova mala, a i onaj žarko, vrlo često ne znaju filmska pitanja, pa i sportska. uđu najslabiji. ne samo što najmanje zna, već i često zabaguje i ono što zna.
Filozof manijak Posted January 18, 2018 Posted January 18, 2018 7 minutes ago, MocaVukotic said: debeli je najjači, najširi mu je dijapazon. ova mala, a i onaj žarko, vrlo često ne znaju filmska pitanja, pa i sportska. uđu najslabiji. ne samo što najmanje zna, već i često zabaguje i ono što zna. Debeli je Milinković?
Frank Pembleton Posted January 18, 2018 Posted January 18, 2018 Just now, Filozof manijak said: Debeli je Milinković? Da.
hefaca Posted January 18, 2018 Posted January 18, 2018 31 minutes ago, Filozof manijak said: ko je smišlja pitanja? Ja
Recommended Posts