Jump to content

Featured Replies

Meni milica simpatična. Onaj novi mi je malo iritantan. Kada udj goni najzabavnije za gledanje 

• Replies 7.3k
  • Views 842.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• slepa živana
    slepa živana

• "Užasno" važna jezička kulturo ošišanom latinicom, eve me.   Naravno da je u pitanju kompenzacija voditeljke za frustraciju koju je preživela zato što je zbog sopstvene ambicije da se udomi

• dvb-t manijak
    dvb-t manijak

Ne treba da bude vanredni program. Ima nešto na tv-u gde slova trče s desna u levo, a zove se krol. Za mnogo manje vanredne situacije su vrteli krol do besvesti. Kada je proglašen crveni meteoala

Posted Images

Ja lad se nateram da gledam, imam utisak da je Debelo najsimpatičniji, Milica njah, onaj novi nako, a UĐ isfoliran...

...shiit has hit the fan....

Ma debeli je najkul i najsimpatičniji, mene riba plaši jer djeluje kao hopsi a UĐ djeluje da je tu preko kurca

svako je zanimljiv na svoj način. Ovaj novi najmanje.

Ma debeli je najkul i najsimpatičniji, mene riba plaši jer djeluje kao hopsi a UĐ djeluje da je tu preko kurca

UĐ pokušava da to odglumi...
A tipujem da mu je to jedini izvor prihoda u životu...
9 minutes ago, Frank Pembleton said:

UĐ pokušava da to odglumi...
A tipujem da mu je to jedini izvor prihoda u životu...

Mislim da grešiš. U BIGZ-u je imao atelje preko puta mog studija, sećam se da je radio dosta...

Mislim da grešiš. U BIGZ-u je imao atelje preko puta mog studija, sećam se da je radio dosta...

Prisustvovao sam kad je bio razgovorima za sličnu šljaku, bio dosadan ko proliv, koliko je zivkao šta je bilo sa tezgom. Ko da nema leba da jede...

Radili smo u jednoj gimnaziji poteru. Djaci takmicari, profesori tragaci. Memedovic voditelj.

Ucenici pokidali profane.

ko je smišlja pitanja?

debeli je najjači, najširi mu je dijapazon. ova mala, a i onaj žarko, vrlo često ne znaju filmska pitanja, pa i sportska. uđu najslabiji. ne samo što najmanje zna, već i često zabaguje i ono što zna.

7 minutes ago, MocaVukotic said:

debeli je najjači, najširi mu je dijapazon. ova mala, a i onaj žarko, vrlo često ne znaju filmska pitanja, pa i sportska. uđu najslabiji. ne samo što najmanje zna, već i često zabaguje i ono što zna.

Debeli je Milinković?

Just now, Filozof manijak said:

Debeli je Milinković?

Da.

da, tako ga zovu

Hvala, zabunio me nadimak.

31 minutes ago, Filozof manijak said:

ko je smišlja pitanja?

Ja