Jump to content
IGNORED

rts

Gonzo

Recommended Posts

Posted

Meni milica simpatična. Onaj novi mi je malo iritantan. Kada udj goni najzabavnije za gledanje 

Posted

Ja lad se nateram da gledam, imam utisak da je Debelo najsimpatičniji, Milica njah, onaj novi nako, a UĐ isfoliran...

...shiit has hit the fan....

Posted

Ma debeli je najkul i najsimpatičniji, mene riba plaši jer djeluje kao hopsi a UĐ djeluje da je tu preko kurca

Posted

svako je zanimljiv na svoj način. Ovaj novi najmanje.

Posted
Ma debeli je najkul i najsimpatičniji, mene riba plaši jer djeluje kao hopsi a UĐ djeluje da je tu preko kurca

UĐ pokušava da to odglumi...
A tipujem da mu je to jedini izvor prihoda u životu...
Posted
9 minutes ago, Frank Pembleton said:

UĐ pokušava da to odglumi...
A tipujem da mu je to jedini izvor prihoda u životu...

Mislim da grešiš. U BIGZ-u je imao atelje preko puta mog studija, sećam se da je radio dosta...

Posted

Mislim da grešiš. U BIGZ-u je imao atelje preko puta mog studija, sećam se da je radio dosta...

Prisustvovao sam kad je bio razgovorima za sličnu šljaku, bio dosadan ko proliv, koliko je zivkao šta je bilo sa tezgom. Ko da nema leba da jede...
Posted

Radili smo u jednoj gimnaziji poteru. Djaci takmicari, profesori tragaci. Memedovic voditelj.

Ucenici pokidali profane.

Posted

debeli je najjači, najširi mu je dijapazon. ova mala, a i onaj žarko, vrlo često ne znaju filmska pitanja, pa i sportska. uđu najslabiji. ne samo što najmanje zna, već i često zabaguje i ono što zna.

Posted
7 minutes ago, MocaVukotic said:

debeli je najjači, najširi mu je dijapazon. ova mala, a i onaj žarko, vrlo često ne znaju filmska pitanja, pa i sportska. uđu najslabiji. ne samo što najmanje zna, već i često zabaguje i ono što zna.

Debeli je Milinković?

Posted
Just now, Filozof manijak said:

Debeli je Milinković?

Da.

Posted

Hvala, zabunio me nadimak.

Posted
31 minutes ago, Filozof manijak said:

ko je smišlja pitanja?

Ja