January 18, 20187 yr Meni milica simpatična. Onaj novi mi je malo iritantan. Kada udj goni najzabavnije za gledanje
January 18, 20187 yr Ja lad se nateram da gledam, imam utisak da je Debelo najsimpatičniji, Milica njah, onaj novi nako, a UĐ isfoliran......shiit has hit the fan....
January 18, 20187 yr Ma debeli je najkul i najsimpatičniji, mene riba plaši jer djeluje kao hopsi a UĐ djeluje da je tu preko kurca
January 18, 20187 yr Ma debeli je najkul i najsimpatičniji, mene riba plaši jer djeluje kao hopsi a UĐ djeluje da je tu preko kurcaUĐ pokušava da to odglumi...A tipujem da mu je to jedini izvor prihoda u životu...
January 18, 20187 yr 9 minutes ago, Frank Pembleton said: UĐ pokušava da to odglumi... A tipujem da mu je to jedini izvor prihoda u životu... Mislim da grešiš. U BIGZ-u je imao atelje preko puta mog studija, sećam se da je radio dosta...
January 18, 20187 yr Mislim da grešiš. U BIGZ-u je imao atelje preko puta mog studija, sećam se da je radio dosta...Prisustvovao sam kad je bio razgovorima za sličnu šljaku, bio dosadan ko proliv, koliko je zivkao šta je bilo sa tezgom. Ko da nema leba da jede...
January 18, 20187 yr Radili smo u jednoj gimnaziji poteru. Djaci takmicari, profesori tragaci. Memedovic voditelj. Ucenici pokidali profane.
January 18, 20187 yr debeli je najjači, najširi mu je dijapazon. ova mala, a i onaj žarko, vrlo često ne znaju filmska pitanja, pa i sportska. uđu najslabiji. ne samo što najmanje zna, već i često zabaguje i ono što zna.
January 18, 20187 yr 7 minutes ago, MocaVukotic said: debeli je najjači, najširi mu je dijapazon. ova mala, a i onaj žarko, vrlo često ne znaju filmska pitanja, pa i sportska. uđu najslabiji. ne samo što najmanje zna, već i često zabaguje i ono što zna. Debeli je Milinković?