Jump to content

Featured Replies

Danilovićka se ponovila sa naočarima. Jel ima tamo neko da kaže ne, jebote, ne možeš se slikati sa tim na glavi.

Jbt, sad sam vratio tv unazad. Pa ono je monstruozno. Da sedi gola, ne bih joj gledao sise nego naočare...

• Replies 7.3k
  • Views 842.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• slepa živana
    slepa živana

• "Užasno" važna jezička kulturo ošišanom latinicom, eve me.   Naravno da je u pitanju kompenzacija voditeljke za frustraciju koju je preživela zato što je zbog sopstvene ambicije da se udomi

• dvb-t manijak
    dvb-t manijak

Ne treba da bude vanredni program. Ima nešto na tv-u gde slova trče s desna u levo, a zove se krol. Za mnogo manje vanredne situacije su vrteli krol do besvesti. Kada je proglašen crveni meteoala

Posted Images

Skrinsot or didnt hepen

11.jpg

:isuse:
:lolol:

Jbt, sad sam vratio tv unazad. Pa ono je monstruozno. Da sedi gola, ne bih joj gledao sise nego naočare...

ipak bih gledao sise, ne preteruj

Kako ste se frapirali, očekivao sam neke zvezdaste Bootsy Collins cvoške :fantom:

cvikeri su super, al ne da se slikaš u tv studiju

kao što ne može zeleno/plavo u chroma key-u, sitni karo i tanko prugasto tako ne bi trebalo da može i ovo

Cvikeri su super ako snimaš film sa Luj de Finesom. Otherwise, big no-no.

Edited by James Marshall

cvikeri su za ozbiljne laboratorijske poslove. precrkla sam :rolf:

cvidže su joj vrh, nemači pojma. gospodža od predrag saše je dama od stila

:fantom:

Dobro, za nju se ionako pričalo godinama da treba da fura te velike cvike a la Sofija Loren, što tamnije to bolje :P

Odlicne cvidze.. za gledanje sapunica. Furala ih Virginia Madsen u poslednjem Russelovom filmu Joy..

b0d15e4502fb1ae289b0f912d6c5b259.jpg

Ove je garantovano pazarila u nekoj prodavnici HTZ opreme ...  

Dobre za švajsovanje