May 9, 201014 yr Прва вест на спорту није гробарски Фајнал пласман на 4. него сјајна истина да ће "на предстојећем првенству у рукомету 29% навијача из Хрватске навијати за Србију, судећи по анкети на сајту Јутарњег листа". Па јебем ти, докле више.Иначе ме ова Газина не нерира, али Оливерa Јовићевић би ми из јаме ловила пудлу кантицом.koji si ti PTC gledao, kakvo sad prvenstvo u rukometu, kakvi sad hrvati?!
May 9, 201014 yr koji si ti PTC gledao, kakvo sad prvenstvo u rukometu, kakvi sad hrvati?!Забленуо сам се пола у ту твоју замамну бабу, а пола у неке графитарије, па сам пречуо да је реч о фудбалу. Али сам процент упамтио. Edited May 9, 201014 yr by Hella
May 9, 201014 yr Забленуо сам се пола у ту твоју замамну бабуkazna zbog ejdzizma.baba si ti.(isla sam s njom u skolu, sram da te bude)
May 9, 201014 yr (isla sam s njom u skolu, sram da te bude)Наравно да јеси, и изгледа и облачи се као да ти је предавала.
May 9, 201014 yr Наравно да јеси, и изгледа и облачи се као да ти је предавала. laskanje te nikud nece odvesti, severnjace.a jaki ste svi, niko ne sme da pomene gdju ministarku.
May 9, 201014 yr joj, ko nam se to postideo? :wub:ajde, ajde, medju svojima si. Edited May 9, 201014 yr by ToniAdams
May 10, 201014 yr jao kako ce da te bude blam kad provalis da znas mm, nekadasnju pankerku.ja sam srecna jer se vratio moj omiljeni djevenicaDjevenica fino preznojen od ljute..
May 10, 201014 yr Odslušao Buđenje, nekako nije to to bez onih džinglova i te atmosfere.Da li je slusao jos neko, kakvi su utisci?