decak Kejt Posted October 25, 2019 Posted October 25, 2019 kukala sam što u lokalnom Maxiju više nema “Zdravje” sireva, i danas našla Premia mešani sir, makedonski je, proizvodjač Korab Trnica. nije loš, za ~250 kinti može da prodje, mada mi je nepce razmaženo Dodonijem pa ne znam koliko sam više merodavna. no dešavalo se da i sa Zdravjem naletim na mekanije kriške (što je slučaj sa današnjom Premiom), pa ću probati još par kutija, da vidim jel’ pravilo ili izuzetak.
ivy Posted October 25, 2019 Posted October 25, 2019 ima taj sir i ovciji i koziji..nisu losi..koziji mozda mrvu slaniji ali skroz su ok
nisam ja Posted October 30, 2019 Posted October 30, 2019 Daklem, the norveški braon sir. Jedan uzbudljivi, flambojantni prehrambeni trol. Križanac putera, od kikirikija moguće čak, karamele, jetrene paštete i koze. Trenutno ga parim s slatkim. Pekmez od šljiva ga je pojeo, ali sun dried figs prolaze.
darling Posted October 30, 2019 Posted October 30, 2019 aa otkrio si ga. meni je predivan i dovoljan sam, bez icega, moze i hladan, moze i na sobnoj temp, braon sir je zakon.
askeladden Posted October 30, 2019 Posted October 30, 2019 Na kriju tamnog hleba malo putera i braon sir.Smrznute borovnice ili maline i napravis kao dzem pa to odozgo.Mnogo masti i secera u brunost. Kao eurokrem.
darling Posted October 31, 2019 Posted October 31, 2019 ja ga tako i jedem, ko desert, pomalo i retko, kad ima
banatjanin Posted October 31, 2019 Posted October 31, 2019 Da sam znao da vam ispoklanjam onomad. Izgleda kao plastelin i ima ukus malo lošiji od plastelina, uz karakter zagorelog mleka. Dovukla žena iz Norveške, sve bacili na kraju. Pritom, ja se trudim da svašta jestivo zavolim, ali ovo stvarno nisam mogao.
darling Posted October 31, 2019 Posted October 31, 2019 ovaj holandski u maksiju s pistacima sto je na akciji za 1390, odlican za glockanje.
gospa buba Posted October 31, 2019 Posted October 31, 2019 16 minutes ago, darling said: ovaj holandski u maksiju s pistacima sto je na akciji za 1390, odlican za glockanje. meni svidja isto, i nikom vishe.
nisam ja Posted October 31, 2019 Posted October 31, 2019 I ja sam žena od ukusa samo ne stižem do maksija. Šalim se. Pistaći idu u čokoladu i mortadelu, ne može u sir.
Jumanji Posted October 31, 2019 Posted October 31, 2019 Ma kako to, pa sirevi i orasati plodovi...rajskii za nepca [emoji7][emoji7]
darling Posted October 31, 2019 Posted October 31, 2019 to, dzumandzi, sira i orasi, mi smo draga siromasi. ja cak ni ne ljubim pistace, a nizozemac mi je ukusan. mada je istina i da pistce nisam dozivela ozbiljno, jer sam vise puta uskliknula ovaj ko da je s gljivama.
Jumanji Posted October 31, 2019 Posted October 31, 2019 Nisam nikada probala sa pistacima, iskljucivo sa orasima, ali mi deluje egzoticno, volim pisatce, mora to da se isproba
Recommended Posts