precog Posted March 24, 2019 Posted March 24, 2019 (edited) spravi si ovo, to ti je vojvodina, a ne halumi kurci palci. Edited March 24, 2019 by precog video
darling Posted March 24, 2019 Posted March 24, 2019 (edited) nemam tolike serpe, prinudjena sam da kupujem. sve u svemu, raspitala sam se. kilo halumija je 700, kilo mocarele 900, salju postom. sad moram da pravim konzorcijum za sir za bubu ima skamorca, ona voli Edited March 24, 2019 by darling
aram Posted March 25, 2019 Posted March 25, 2019 Sireve poštom? Ajd halumi, ali mocarela... Neb se ja zajebavo.
Ras Posted March 25, 2019 Posted March 25, 2019 A gde su ovi (ne koristim fb)? Ako nije predaleko da pokupimo.
darling Posted March 25, 2019 Posted March 25, 2019 u backoj palanci. mozda se mihalj kertes bacio u prozvodnju sira nisam uspela da otkrijem gde prodaju, osim da se narucuje preko fejsa. okej je zimi, al ovo sto pominje aram je objektivan problem. furaju italijanski program, buratu, mocarelu, skamorcu, stracatelu i taj halumi, ravnicarski.
Ras Posted March 25, 2019 Posted March 25, 2019 E, jbg, nikako nije usput, a od ivy nema vajde. Jedino da skupis jedno 27 kg porudzbina....
ivy Posted March 26, 2019 Posted March 26, 2019 pa i ja sam od vas slicno daleko kao i sirar tako da vidim kako bih vam pomogla a i sad sam ih pitala jel imaju prodaju u BP kaze on donosi sir na adresu ako sam u Palanci sto nisam tako da vam posta ne gine kaze da je pakovanje halumija od 600g koje izadje 350-430din
Vapad Posted March 29, 2019 Posted March 29, 2019 Narucio Ravnicarski Stiglo bex-om, izaslo790RSD Sasvim fin. Jos sam ga pravio sa domacim Lala uljem, pa ispao vojvodjanski na kvadrat @darling - fantasticno otkrice, hvala!
ivy Posted March 29, 2019 Posted March 29, 2019 joj meni se tako ne placaju lopovske kurirske sluzbe,posebno sto dostava kosta kao pola kg sira kasnije sam se setila da ga pitam da mi donese kad bude dolazio u Ns posto sam mu usput..mislim da cu tako i da uradim..
darling Posted March 30, 2019 Posted March 30, 2019 12 hours ago, Vapad said: Narucio Ravnicarski Stiglo bex-om, izaslo790RSD Sasvim fin. Jos sam ga pravio sa domacim Lala uljem, pa ispao vojvodjanski na kvadrat @darling - fantasticno otkrice, hvala! molim, i drugi put. jedni kojima je stigo su isto prijavili da je odlican (moj je kod njih, jos nisam pokupila, zato nisam jela, zasto jednostavno, kad moze komplikovano ), a drugi su narucili ceo asortiman za sledecu nedelju, pa cemo videti kako stoje stvari, sta valja, a sta ne. meni se cini da je u posti jeftnija postarina, al ove nedelje zbog strajka mora skupo. problem je i dizanje temperature. ako sam dobro shvatila, tip je najavio da ce uskoro dolaziti dvaput nedeljno u bg i isporucivati. verovatno je to jos lakse organizovati za novi sad.
Jumanji Posted March 30, 2019 Posted March 30, 2019 Taj sir ne moze da se naruci kad hoces bas?Moram fakin fb da otvorim -.-
darling Posted March 31, 2019 Posted March 31, 2019 On 29.3.2019. at 19:29, Vapad said: Narucio Ravnicarski Sasvim fin. Jos sam ga pravio sa domacim Lala uljem, pa ispao vojvodjanski na kvadrat jela sam ga, odlican, jako ukusan, dobro se pece, ne treba ti uopste ulje ako ces peci na teflonu. a sto mi se svidja svez, sir skripavac i duboka kesa je prakticna, vodio covek racuna i o tome. jedina zamerka je na dimenzije, volela bih da ga secem na "snicle" umesto na uske trake. al ne sad da ga necu opet jesti zbog toga. naprotiv, jescu ga uprkos tome
Vapad Posted March 31, 2019 Posted March 31, 2019 1 hour ago, darling said: jela sam ga, odlican, jako ukusan, dobro se pece, ne treba ti uopste ulje ako ces peci na teflonu. a sto mi se svidja svez, sir skripavac i duboka kesa je prakticna, vodio covek racuna i o tome. jedina zamerka je na dimenzije, volela bih da ga secem na "snicle" umesto na uske trake. al ne sad da ga necu opet jesti zbog toga. naprotiv, jescu ga uprkos tome Ja više ulje zbog specifičnogu ukusa. Mada sam dobio sada preporuku da probam sa umeboši sirćetom, što će se naravno desiti čim pre
*edited by mod Posted May 4, 2019 Posted May 4, 2019 Bio u francuskoj I vratio 6 vrsti sireva i pola kile nekog predivnog putera. Sad uživam dok traje, ali kad ponestane ima da se pati na suvo. Sent from my H3213 using Tapatalk
Recommended Posts