precog Posted November 6, 2018 Posted November 6, 2018 25 ocenasa i da glasas za monarhiste na sledecim izborima.
Haralampije Posted November 6, 2018 Posted November 6, 2018 28 minutes ago, Moća said: Cena? Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk 650-900 din kila
Caligula Posted November 6, 2018 Posted November 6, 2018 Ima i na zemunskoj pijaci tvrdi kozji, slican izgledom a kida kakav ukus ima, takodje u vise flejvora - mislim da sam vec preporucivao negde - cena 800 - 1000 dinara kilo, sto je zaista jeftino s obzirom na kvalitet. Cetvrta-peta tezga od Zike, ka policijskoj stanici
Barti66 Posted November 6, 2018 Posted November 6, 2018 U daaaa...Sukovo...dobih pre neku godinu jedno pakovanje od kilograma iz te njihove radnjice pri manastiru, običnog bez ikakvih zaćina i ukusa...bilo mi žao da ga jedem...o d l i č a n. (behu tu još neki njihovi proizvodi...sve 5)
Jumanji Posted November 6, 2018 Posted November 6, 2018 Ima i na zemunskoj pijaci tvrdi kozji, slican izgledom a kida kakav ukus ima, takodje u vise flejvora - mislim da sam vec preporucivao negde - cena 800 - 1000 dinara kilo, sto je zaista jeftino s obzirom na kvalitet. Cetvrta-peta tezga od Zike, ka policijskoj staniciA za nas koji ne pazarimo na zemunskoj pijaci, Zika se nalazi gde tacno?
Caligula Posted November 7, 2018 Posted November 7, 2018 Pa recimo u centru pijace. Pitas gde je zika i svako ce ti u panici pokazati prstom. Zena/covek sa kozjim sirom su subotom uvek tu. Sir je za sve, od rendanja preko paste ili salate do jedenja solo uz vino
magnolia Posted November 7, 2018 Posted November 7, 2018 Ja sam presrećna jer zbog Lidla konačno i kod nas može da se nađe kotidž sir
Jumanji Posted November 7, 2018 Posted November 7, 2018 Pa recimo u centru pijace. Pitas gde je zika i svako ce ti u panici pokazati prstom. Zena/covek sa kozjim sirom su subotom uvek tu. Sir je za sve, od rendanja preko paste ili salate do jedenja solo uz vino Blagodarim i jedva cekam. A Zika neki strah i trepet
cmrlj Posted November 11, 2018 Posted November 11, 2018 On 6.11.2018. at 22:39, Caligula said: Ima i na zemunskoj pijaci tvrdi kozji, slican izgledom a kida kakav ukus ima, takodje u vise flejvora - mislim da sam vec preporucivao negde - cena 800 - 1000 dinara kilo, sto je zaista jeftino s obzirom na kvalitet. Cetvrta-peta tezga od Zike, ka policijskoj stanici e jesu l to ovi? cula sam da ih ima na zemunskoj, ti prave i bri, kanim se odavno da potegnem do zemuna sira radi.
Caligula Posted November 11, 2018 Posted November 11, 2018 Jok more, ovi nemaju bri A gde su ti, isto na zemunskoj?
cmrlj Posted November 11, 2018 Posted November 11, 2018 negde na zemunskoj, nije njihova tezga nego ih neko prodaje, ne znam ima l brija na pijaci, znam samo da ga proizvode. o njima samo usmeno predanje from the horses mouth imam, nisam probala, ne znam kakav je sir, al znam da su koze srecne, a to nije malo.
Caligula Posted November 11, 2018 Posted November 11, 2018 (edited) Ne, ovo nisu profi u smislu da imaju dobar sajt. Ali bih rekao da imaju srecne koze svakako jer nije velika farma - mislim da su ili bracni par ili brat i sestra (jer pomalo lice) kako god, emancipovani i apdejtovani, iza ociju cista pamet, uvek nasmejani, vidim eksperimentisu sa ukusima dosta (jednom sam uzeo sir sa kurkumom, flourescentno zut ali bio je previse gorak za moj ukus) Inace uzimam najcesce sa biberom i/ili alevom paprikom, ostavis ga u frizideru van kese/kutije, prvo jedes meksi a posle nedelju dve se toliko stvrdne da se cak tesko i renda (a ukus mu se pojaca kada je preko paste ili salate). Sir vizuelno lici na ovaj Haralampijev odozgo. Sjajna stvar, ukusna i nije preterano skupa Edited November 11, 2018 by Caligula
aram Posted November 12, 2018 Posted November 12, 2018 Cheese triggers same part of brain as hard drugs, study finds
askeladden Posted November 15, 2018 Posted November 15, 2018 Morbier plus jako dobar hleb od kiselog testa.Nisam jos sreo sir sa jacim mirisom.
Filozof manijak Posted November 15, 2018 Posted November 15, 2018 Banon je sir sa najintenzivnijim smradom mirisom koji sam konzumirao
Recommended Posts