January 3, 20187 yr 5 hours ago, ivy said: dobro je da sam sad to saznala a juce bila u Tempu Mani drugar doneo, reče da popust traje još par dana i da ga je kupio u nekom većem zemunskom Maksiju. U Maksiju u Bulevaru, preko puta Madere, ga nema.
January 3, 20187 yr vec dve nedelje bi dupe dao za kakva dobra tvrda sira i vec 2 nedelje zaboravljam da ga kupim. kud vidjeh temu.
January 3, 20187 yr i mene dragana narajcala na čarnok za neke sitne novce, al se nije desilo. bilo bi dobro da znam gde bar ima te selekte jeftine pa ako se dam u neki noćni šoping da znam. moram unositi puno kristala kroz svoju ishranu.
January 3, 20187 yr Selekta nije kristalna, no mekanaLivanj je kristalI jedno i drugo još uvek na akciji u maksiju
January 4, 20187 yr Selekta nije kristalna, no mekanaLivanj je kristalI jedno i drugo još uvek na akciji u maksijukrcka po coshkovima kao da jeste -_-sent from bubamoto
January 4, 20187 yr 2 hours ago, Moća said: Kupio selektu veceras 400grama. Videcemo sutra kakva je. lud si, jedi odma :(
January 4, 20187 yr Zato sto sam se bio najeo ko svinja u gostima i nisam mogao da disem.Sent from my Le X620 using Tapatalk
January 4, 20187 yr On 12/28/2017 at 3:04 PM, Frile said: Bio danas u Dani u Zahumskoj. Kažu da će tu radnju zatvoriti posle praznika (ne pitah za tačan datum), ostaće samo ona na Bajlonijevoj pijaci. Izgleda da je pala taraba definitivno, prošao juče. Kod Bajonija je zvrk sa zatvaranjem u 1430.
January 4, 20187 yr 14 hours ago, ToniAdams said: muke bogatuna 14 hours ago, gospa buba said: prvog sveta. nije bio gladan. sent from bubamoto Probao danas lep je bas. Samo mi se ucinilo kao da ima neki hemijski ukus medju svim onim aromama.