Bujodrag Posted January 3, 2018 Posted January 3, 2018 5 hours ago, ivy said: dobro je da sam sad to saznala a juce bila u Tempu Mani drugar doneo, reče da popust traje još par dana i da ga je kupio u nekom većem zemunskom Maksiju. U Maksiju u Bulevaru, preko puta Madere, ga nema.
ToniAdams Posted January 3, 2018 Posted January 3, 2018 vec dve nedelje bi dupe dao za kakva dobra tvrda sira i vec 2 nedelje zaboravljam da ga kupim. kud vidjeh temu.
nisam ja Posted January 3, 2018 Posted January 3, 2018 i mene dragana narajcala na čarnok za neke sitne novce, al se nije desilo. bilo bi dobro da znam gde bar ima te selekte jeftine pa ako se dam u neki noćni šoping da znam. moram unositi puno kristala kroz svoju ishranu.
renne Posted January 3, 2018 Posted January 3, 2018 Selekta nije kristalna, no mekanaLivanj je kristalI jedno i drugo još uvek na akciji u maksiju
Moća Posted January 3, 2018 Posted January 3, 2018 Kupio selektu veceras 400grama. Videcemo sutra kakva je.
gospa buba Posted January 4, 2018 Posted January 4, 2018 Selekta nije kristalna, no mekanaLivanj je kristalI jedno i drugo još uvek na akciji u maksijukrcka po coshkovima kao da jeste -_-sent from bubamoto
ToniAdams Posted January 4, 2018 Posted January 4, 2018 2 hours ago, Moća said: Kupio selektu veceras 400grama. Videcemo sutra kakva je. lud si, jedi odma :(
gospa buba Posted January 4, 2018 Posted January 4, 2018 ne mogu da verujem.pa.shto ga ne jedesh chiko!sent from bubamoto
Moća Posted January 4, 2018 Posted January 4, 2018 Zato sto sam se bio najeo ko svinja u gostima i nisam mogao da disem.Sent from my Le X620 using Tapatalk
gospa buba Posted January 4, 2018 Posted January 4, 2018 prvog sveta. nije bio gladan.sent from bubamoto
ajgor Posted January 4, 2018 Posted January 4, 2018 On 12/28/2017 at 3:04 PM, Frile said: Bio danas u Dani u Zahumskoj. Kažu da će tu radnju zatvoriti posle praznika (ne pitah za tačan datum), ostaće samo ona na Bajlonijevoj pijaci. Izgleda da je pala taraba definitivno, prošao juče. Kod Bajonija je zvrk sa zatvaranjem u 1430.
Moća Posted January 4, 2018 Posted January 4, 2018 14 hours ago, ToniAdams said: muke bogatuna 14 hours ago, gospa buba said: prvog sveta. nije bio gladan. sent from bubamoto Probao danas lep je bas. Samo mi se ucinilo kao da ima neki hemijski ukus medju svim onim aromama.
ToniAdams Posted January 4, 2018 Posted January 4, 2018 jebote opet sam zaboravio kupiti sira. bitno da sam gojiva napazario.
Recommended Posts