Jump to content
IGNORED

Sirevi

Musharaf

Recommended Posts

Posted

Išao sad do Dane u Zahumskoj i ne rade.

Ma, sram ih bilo, kako smeju da ne rade kad ja dolazim. Piše, kao, druga smena neće raditi 19. i 20. zbog slave.

Ma šta to mene briga, hteo sam da kupim čak 200 grama :kecman: sira, crveni tepih da me dočekuje a oni zatvorili.

Posted

Ako nekog zanima, kod Turkovića u Bežanijskoj u Zemunu uvek ima neki njihov halumi, kapiram da nije baš pravi, ali super radi posao kad se baci na tiganj ili roštilj.

Posted
20 hours ago, Bujodrag said:

Išao sad do Dane u Zahumskoj i ne rade.

Išao sad ponovo i opet ne rade. :kecman:

Ali, sad im nisu bile spuštene roletne pa sam mogao videti natpis na kome piše da prva smena radi do 14h a druga od 18 do 20h.

To mi je pristojna šetnja pa ću ići opet večeras. Nadam se da im sir ne valja ništa jer to će onda ove cimajuće šetnje učiniti skroz smešnim.

Posted
4 hours ago, Bujodrag said:

Nadam se da im sir ne valja ništa jer to će onda ove cimajuće šetnje učiniti skroz smešnim.

Sir je dobar odličan :dry:

Do kraja godine je po ovoj ceni a posle će biti po staroj, 1620 din.

Imaju još svašta interesentno pa ću svraćati opet jer ću uvrstiti i Zahumsku u moju redovno šetnju, taman se solidno umorim.

Posted

ee vidis da je vredelo da smo te poslali u zahumsku, vratio si nam se s dragocenom informacijom. taman da napravim zalihe. super su ta mala pakovanja, jer inace ako otvoris i ostavis da stoji, brzo se susi.

Posted

igzektli, to je selo mokrin, seoska domacinstva s fiksnim brojevima telefona. zovi, javice se :)

Posted

osim ako ne muzu baš tad. 

bio sam u muzi juče da tražim čarnok. kaže nema već mesec dana ne šalju. nudila mi nešto rendano u kesi, reko neka hvala jel imate kiselog kupusa. kaže nema ni to. onda sam kk kupio u radnji pored i poneo ga kući da bude salata pasulju. ostalo je istorija. širom otvoreni prozori na ovu ladnoću. 

Posted

Makar se brzo zagreje kuca kad se zatvore prozori, samo mojne da radite nista sa otvorenim plamenom.

Posted
Pa što pišeš kad imaš tamo telefone?
Mi mladi to tako. Ali zvacu taman za novu da ima :)

Sent from my KIW-L21 using Tapatalk

Posted

vi mladi onda ostanete bez sira :D

mislim, kapiram da su gospodje dale klincu iz kraja po deset evra da im napravi taj fezbuk, nesto ne verujem da se mali cima da im prenosi poruke...