nesha taxista Posted January 30, 2008 Author Posted January 30, 2008 Meyra 55 Roadster, 1953.Nemački autić, samo 197 ccm, namenjen pretežno invalidima. Posle 3 godine digoše ruke od njega.
Time Crisis Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Nije najružniji svakako, ali mi se ništa ne sviđa kako izgleda. što ne mora obavezno da znači da bih odbio da mi ga neko da. :D
alberto.ascari Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Nije najružniji svakako, ali mi se ništa ne sviđa kako izgleda. što ne mora obavezno da znači da bih odbio da mi ga neko da. :DPa sad...Malo je lepši nego onaj iznad Bez zezanja, meni isto MB mnogo ne znači.
Time Crisis Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Drugi su mi ok, ali CLS mi je baš bezveze, tim pre što su mu dizajn nahvalili na sve strane. Ne znam šta je tu tako dobro, meni prednji deo izgleda nekako "tužno". :)
Time Crisis Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 (edited) Uzgred, i ovaj mi je očajan (izgled naravno). Valjda me neće samo neko sačekati iza ćoška zbog takvih izjava. :D Edited February 1, 2008 by Miroslav Jeftic
alberto.ascari Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Uzgred, i ovaj mi je očajan (izgled naravno). Valjda me neće samo neko sačekati iza ćoška zbog takvih izjava. :DPotpuno se slažem
nexus13 Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Uzgred, i ovaj mi je očajan (izgled naravno). Valjda me neće samo neko sačekati iza ćoška zbog takvih izjava. :Dcuj iza coska.... <_< , sad bih te direktno u celenku...
Tazio Nuvolari Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Meni je cls bas gotivan, a ovaj R je stvarno gadan
Time Crisis Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 cuj iza coska.... <_< , sad bih te direktno u celenku... :DI dalje mi je ružan.
nesha taxista Posted February 3, 2008 Author Posted February 3, 2008 Najtragičnije je što se ovo čudo zove Playboy
Recommended Posts