Jump to content

Najruzniji automobili

Featured Replies

pontiac_aztec.jpg
  • Author
Meyra_55_Roadster_53.jpgMeyra 55 Roadster, 1953.Nemački autić, samo 197 ccm, namenjen pretežno invalidima. Posle 3 godine digoše ruke od njega.
  • Author
concept_13.jpg Toyota RiN
  • Author

1968 Honda N 600volumex_1085750908_n600_1.jpg

Nije najružniji svakako, ali mi se ništa ne sviđa kako izgleda. što ne mora obavezno da znači da bih odbio da mi ga neko da. :DMercedes-CLS-350-vorne_high.jpg

Nije najružniji svakako, ali mi se ništa ne sviđa kako izgleda. što ne mora obavezno da znači da bih odbio da mi ga neko da. :DMercedes-CLS-350-vorne_high.jpg
Pa sad...Malo je lepši nego onaj iznad :wink: Bez zezanja, meni isto MB mnogo ne znači.

Drugi su mi ok, ali CLS mi je baš bezveze, tim pre što su mu dizajn nahvalili na sve strane. Ne znam šta je tu tako dobro, meni prednji deo izgleda nekako "tužno". :)

Uzgred, i ovaj mi je očajan (izgled naravno). Valjda me neće samo neko sačekati iza ćoška zbog takvih izjava. :DBugatti%20Veyron.jpeg

Edited by Miroslav Jeftic

Uzgred, i ovaj mi je očajan (izgled naravno). Valjda me neće samo neko sačekati iza ćoška zbog takvih izjava. :D
Potpuno se slažem
Uzgred, i ovaj mi je očajan (izgled naravno). Valjda me neće samo neko sačekati iza ćoška zbog takvih izjava. :DBugatti%20Veyron.jpeg
cuj iza coska.... <_< , sad bih te direktno u celenku... :twak:
mercedes_r_class.jpg

Meni je cls bas gotivan, a ovaj R je stvarno gadan

cuj iza coska.... <_< , sad bih te direktno u celenku... :twak:
:DI dalje mi je ružan.
  • Author
1948%20Playboy%20A48%20burgundy-US-fVl=mx=.jpg Najtragičnije je što se ovo čudo zove Playboy

From Romania ARO 240. :unsure:

post-1058-1202157560.jpg

post-1058-1202157566.jpg