Jump to content
IGNORED

Najruzniji automobili

nesha taxista

Recommended Posts

Posted
Meyra_55_Roadster_53.jpgMeyra 55 Roadster, 1953.Nemački autić, samo 197 ccm, namenjen pretežno invalidima. Posle 3 godine digoše ruke od njega.
Posted

Nije najružniji svakako, ali mi se ništa ne sviđa kako izgleda. što ne mora obavezno da znači da bih odbio da mi ga neko da. :DMercedes-CLS-350-vorne_high.jpg

Posted
Nije najružniji svakako, ali mi se ništa ne sviđa kako izgleda. što ne mora obavezno da znači da bih odbio da mi ga neko da. :DMercedes-CLS-350-vorne_high.jpg
Pa sad...Malo je lepši nego onaj iznad :wink: Bez zezanja, meni isto MB mnogo ne znači.
Posted

Drugi su mi ok, ali CLS mi je baš bezveze, tim pre što su mu dizajn nahvalili na sve strane. Ne znam šta je tu tako dobro, meni prednji deo izgleda nekako "tužno". :)

Posted (edited)

Uzgred, i ovaj mi je očajan (izgled naravno). Valjda me neće samo neko sačekati iza ćoška zbog takvih izjava. :DBugatti%20Veyron.jpeg

Edited by Miroslav Jeftic
Posted
Uzgred, i ovaj mi je očajan (izgled naravno). Valjda me neće samo neko sačekati iza ćoška zbog takvih izjava. :D
Potpuno se slažem
Posted
Uzgred, i ovaj mi je očajan (izgled naravno). Valjda me neće samo neko sačekati iza ćoška zbog takvih izjava. :DBugatti%20Veyron.jpeg
cuj iza coska.... <_< , sad bih te direktno u celenku... :twak:
Posted

Meni je cls bas gotivan, a ovaj R je stvarno gadan

Posted
cuj iza coska.... <_< , sad bih te direktno u celenku... :twak:
:DI dalje mi je ružan.
Posted
1948%20Playboy%20A48%20burgundy-US-fVl=mx=.jpg Najtragičnije je što se ovo čudo zove Playboy