January 30, 200817 yr Author Meyra 55 Roadster, 1953.Nemački autić, samo 197 ccm, namenjen pretežno invalidima. Posle 3 godine digoše ruke od njega.
February 1, 200817 yr Nije najružniji svakako, ali mi se ništa ne sviđa kako izgleda. što ne mora obavezno da znači da bih odbio da mi ga neko da. :D
February 1, 200817 yr Nije najružniji svakako, ali mi se ništa ne sviđa kako izgleda. što ne mora obavezno da znači da bih odbio da mi ga neko da. :DPa sad...Malo je lepši nego onaj iznad Bez zezanja, meni isto MB mnogo ne znači.
February 1, 200817 yr Drugi su mi ok, ali CLS mi je baš bezveze, tim pre što su mu dizajn nahvalili na sve strane. Ne znam šta je tu tako dobro, meni prednji deo izgleda nekako "tužno". :)
February 1, 200817 yr Uzgred, i ovaj mi je očajan (izgled naravno). Valjda me neće samo neko sačekati iza ćoška zbog takvih izjava. :D Edited February 1, 200817 yr by Miroslav Jeftic
February 1, 200817 yr Uzgred, i ovaj mi je očajan (izgled naravno). Valjda me neće samo neko sačekati iza ćoška zbog takvih izjava. :DPotpuno se slažem
February 1, 200817 yr Uzgred, i ovaj mi je očajan (izgled naravno). Valjda me neće samo neko sačekati iza ćoška zbog takvih izjava. :Dcuj iza coska.... <_< , sad bih te direktno u celenku...
February 3, 200817 yr cuj iza coska.... <_< , sad bih te direktno u celenku... :DI dalje mi je ružan.