nesha taxista Posted December 23, 2007 Author Posted December 23, 2007 Pa čuj, ukusi su različiti, recimo Buick mi je sav razbacan i grbav. S druge strane, Fuego mi nije specijalno lep, ali već sam naveo da mi se sviđaju automobili s zakošenim zadnjim krajem. Čudna je to stvar i menja se s godinama. Recimo pre 20 godina sam obožavao one kockaste američke automobile sedamdesetih i osamdesetih. Recimo ovako nešto ...... mi je bila idealna stvar. Vremenom su mi dosadili. Nije mi ni sad to posebno ružno, ali...Elem, eksperimentisanje može da stvori prelep auto, ali i suštu suprotnost. Zašto recimo Nemci nisu imali mnogo ružnih automobila? Zato što nisu imali ni mnogo lepih. Jednostavno, uvek su išli na sigurno. S druge strane, Citroen je imao neopevanih rugoba, ali sam uvek cenio ovog proizvođača upravo zbog originalnosti. Ne može se sve. Tu recimo dolazimo do podeljenosti. Meni se recimo XM veoma dopada, a opet, naći će se dosta onih koji će me raspeti na krst zbog te izjave.U krajnjoj liniji, u temi se postavljaju slike automobila koji su ružni onom ko ih je tu stavio, ne moraju obavezno biti svakome. Isto važi i za lepe.
nesha taxista Posted December 24, 2007 Author Posted December 24, 2007 Za ovu Hondu mislim da ćemo se složiti:Kao ona Tavria, tu su negde.
Yoyogi Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 Citavih 18 godina nisam video tristaca. Ovo je od juce, autoput Trat-Bangkok.
nesha taxista Posted January 1, 2008 Author Posted January 1, 2008 Ja sam ga viđao svaki dan do pre dve godine. Imao ga je moj komšija dok mu se nije raspao.Hajdemo malo kod tebe u Aziju:SsangYong Actyon, valjda nešto kao korejska varijanta Azteka.
Yoyogi Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 Koreanci nikada nisu imali smisla za dizajn. Ta firma je napravila jedan od najruznijih dzipova na planeti.Kada se pojavio novi Pajero pre 4-5 godina, auto magazini su ga docekali sa "looks like Korean design".Daewoo je za reklamni spot nekih svojih kola angazovao nikoga drugoga nego Damira Dokica!
nesha taxista Posted January 2, 2008 Author Posted January 2, 2008 Ostajemo još malo kod Koreanaca. Ovaj Ssangyong Rodius je na jednom sajtu proglašen za najružniji od trenutnih u proizvodnji. Malo mi je čudan izbor ostalih, nema onog Forda Ka koji mnogi ovde smatraju najgorim, a i ja, priznajem.
Mrva Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 Chrysler 300cDobar je taj chrysler. Jeste da je bentley wannabe, ali nije los. :)
nesha taxista Posted January 2, 2008 Author Posted January 2, 2008 Dobra mu je tehnika, a izgled ... hm ...Moj favorit za danas je ovaj:Ghia Trio
Tazio Nuvolari Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 Jos malo iz Varsavskog pakta:Gitta iz Madjarske
nesha taxista Posted January 19, 2008 Author Posted January 19, 2008 Ovom nažalost ne znam poreklo, ako neko zna neka slobodno napiše.
nesha taxista Posted January 19, 2008 Author Posted January 19, 2008 Za ovaj znam da je Chevrolet HHR
nesha taxista Posted January 22, 2008 Author Posted January 22, 2008 Imao je Giugaro i boljih dana...Italdesign Biga electric
Tazio Nuvolari Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 Tata Nano, kosta valjda 2000e, bolje ni ne izgleda
Recommended Posts