December 6, 200717 yr Uz rizik da se smrtno zamerim nekim forumašima , ni ovome ne smemo uskratiti zasluženo mesto:
December 6, 200717 yr najavljena golf šestica...imaju li oni para da unajme dizajnera ili mu daju po kopipejstu non-stop?
December 7, 200717 yr najavljena golf šestica...imaju li oni para da unajme dizajnera ili mu daju po kopipejstu non-stop?Sto? Imace svetlo na retrovizoru a i par vrata manje. Malo li je?
December 7, 200717 yr Otpozadi i ne izgleda tako loše, ali prednja maska izgleda kao sova kojoj nije dobro najavljena golf šestica...imaju li oni para da unajme dizajnera ili mu daju po kopipejstu non-stop?Ma i oni su rekli da je ova šestica više v5.1, tj. apdejt petice, nego kompletno nova verzija.
December 7, 200717 yr Author Ovo je za sada samo concept:Iskreno se nadam da će samo to i ostati. Edited February 25, 200817 yr by nesha taxista
December 7, 200717 yr Uh... Pohvalno je što Mercedes hoće da pomogne osobama sa invaliditetom, ali nisu baš morali da zaposle slepog dizajnera. <_<
December 7, 200717 yr Author Zanimljivo, na njega sam naleteo tražeći onog Princa. Kao i na ovog:Mazda Carol
December 13, 200717 yr Ovo je za sada samo concept:Iskreno se nadam da će samo to i ostati. Sad sam ja seljak? Ali meni se ovaj auto bas svidja!
December 13, 200717 yr Sad sam ja seljak? Ali meni se ovaj auto bas svidja! Ma ne, to je stvar ukusa.Neko ga ima, a neko nema
December 13, 200717 yr Author Nije zlato sve što sija, a i nije u chrysleru sve što vredi:1953 Chrysler Ghia Special Edited December 16, 200717 yr by nesha taxista