May 10May 10 14 hours ago, Lancia said:Mansory Azure Mercedes-AMG G63faces in the places - naglavacke edition
June 12Jun 12 Danas sam vozio jedno vreme iza ovoga. Mnogo je ruznije uzivo, jednostavno oci bole od nesklada i poremecenih linija. prosto ti dodje da se zakucas u njega, ne bi li mu popravio izgled.
June 12Jun 12 Sve više novih automobila ima liniju pozadi kao poziciona svetla, a meni se čini da smo u moje vreme na vozačkim ispitima imali i pitanja o izgledu zadnje svetlosne signalizacije, pa sam godinama bio pomalo zbunjen. Pre pola godine sam na tehničkom npr. saznao da je treća štopaljka obavezna još od 2007., a ja sve vreme ubeđen (donekle) da su po staaarim propisima i stop-svetla i poziciona svetla morala biti isključivo u paru. Možda @vememah može da iznađe ovo?O poslednjem primanju radikalske estetike gde proizvođači guraju led trake svuda, i unutra, i spolja, na znak napred i pozadi (sve aaaaa) da ne pričam.
June 12Jun 12 Treće stop svjetlo je u jednom trenutku premješteno sa donje ivice zadnjeg stakla na gornju, ispod krova, tj. propisano je da mora da bude tu. Ima smisla jer se postiže upadljiv efekat trougla kad se koči.Meni baš smetaju led trake nazad, a sad ih trpaju i na prednje maske. To nepotrebno privlači pažnju, štaviše odvlači je sa važnijih stvari na putu. Generalno su mi LED svjetla novih vozila prejaka, smetaju noću, džaba im ti matriksi (ako ih ovi koje ja srećem imaju).Ovo sa indikatorima na kolovozu izgleda kao dobra ideja, da nešto i pohvalimo.
June 13Jun 13 Ovaj… beat this. Morao sam da googlam čim sam izašao iz auta da vidim škk je ovo.Cybercab, Elonovo robotaxi govno. Edited June 13Jun 13 by bios
June 13Jun 13 Nije baš zabranjen, ali kao da neste pošto ne prolazi homogogaciju i ne može da se registruje. Može da se koristi baš tako, kao kontejner ili kokošijiac od 100k baksa. Baš me zanima ko je imbecil koji ga je shipovao preko bare. Zapravo, bolje što ne znam.
June 13Jun 13 Pa može da vozi na američkim tablicama. Pa kad istekne registracija na nevažećim americkim tablicama