Jump to content
IGNORED

Najruzniji automobili

nesha taxista

Recommended Posts

Posted
Just now, Lancia said:

Jos kad bi digli volan da i visok covek moze da krsteno da sedne.

Pa može. Ja sam ga sebi nameštao.

Posted
5 minutes ago, dragance said:

Pa može. Ja sam ga sebi nameštao.

Sta znam, ja imam dva metra i osecam se kao da vozim auto iz krila. Nesiguran sam i ne osecam se prijatno u tom polozaju.

Posted

Meni bmw i3 carski dizajn, tako treba da izgleda auto u 2022. pogotovu električni koji treba da simbolizuje avangardu i budućnost. Sticajem okolnosti, vozio se u njemu, jako lepo unutra + ide kao nenormalan. 

Možda nisam ni najobjektivniji jer ja volim moderan i spejsi dizajn, a ova mala bembarica je i moderna i atraktivna, malo i smela, ali tim veći kompliment za dizajnere a i bmw. Jbt, ako nešto smara to su dizajni 3 5 7 koji se minimalno menjaju (drugar ima 2016 peticu, 16 soma je platio, ja je ne bi vozio ni za 10 jer izgleda kao i pre 10 godina, a boga mi, i enterijer kršić, prazno sve). Ima tu naravno sjajnih komada u pogledu estetike, ali morate malo razumeti da elektro linija sa sobom vuče i neke druge stvari, kao npr ovaj dizajn. 

• +1 1
Posted (edited)
5 hours ago, Grunf said:

vrv mislis na lineup od pre 8-10 godina, koji se zaista ozibljno razlikovao od vw i izgledao jeftino? recimo

2007 SEAT Altea Reference TDi 1.9 Front.jpg

ili

2008 SEAT Leon Reference 1.6 Front.jpg

i na tu i na sledecu generaciju. tek su u poslednjoj generaciji krenuli da prave kola koja liče na nešto, ali to jos ne viđam na srpskim putevima toliko da mi popravi utisak. ali i dalje mi enterijer nije toliko po ukusu. i dalje je ateca mnogo ružnija od karoqa...

spojler za hrabre

Spoiler

Seat_Ibiza_(6J)_%E2%80%93_Frontansicht,_

Seat_Ibiza_(6J)_%E2%80%93_Heckansicht,_2

leon te generacije nije baš ovoliko ružan, ali je neviđeno bland i jeftin. seat brate ima neki problem sa proporcijama, ili je makar imao ranije...

Edited by Pokojni Ruxin
  • +1 1
Posted (edited)
40 minutes ago, Mil@n said:

(drugar ima 2016 peticu, 16 soma je platio, ja je ne bi vozio ni za 10 jer izgleda kao i pre 10 godina, a boga mi, i enterijer kršić, prazno sve). 

moj drugar je prešao sa te f10 petice na znatno noviju alfu stelvio, i definitivno ne mogu reći da se apgrejdovao u pogledu enterijera. a ni on ti to ne bi rekao.

imho enterijer ne treba da bude prenabudžen, nego skladan, logičan i pre svega sastavljen od kvalitetnih materijal i dobro zvučno izolovan. francuzi recimo uvek padnu na ovoj poslednjoj prepreci, ako ne pre nje. 

Edited by Pokojni Ruxin
Posted

a moj je utisak da BMW-ov dizajn zapravo uglavnom vrlo lepo ostari

X1 baš i ne stari lepo
Užasan je kao i prvog dana

• -1 1
Posted
On 30.4.2022. at 8:31, April said:

X1 baš i ne stari lepo
Užasan je kao i prvog dana

Prva generacija užas.Druga generacija po meni među najlepšim u celoj BMW gami modela.

• +1 2
Posted
27 minutes ago, Zavrzan said:

Prva generacija užas.Druga generacija po meni među najlepšim u celoj BMW gami modela.

Baš to.

Čak sam tu drugu malo i merkao..

Posted (edited)

@April

Ne znam koliko mogu objektivan kao vlasnik jednog ali F48 stari vise nego ok.

Mislim da su se pokazali kao solidni i pouzdani. Nekoliko kolega vozi razlicite motore i svi su bili bez vecih problema.

Ima ih dosta po ovom car sharingu, a jedno vreme su bili u top3 po prodaji u Austriji. (sto je pored Skoda i VW strasan uspeh)

Moj je vec rezervisan kad se odlucim da menjam, ali zaista je tesko naci motivaciju. (x3 jako slican i nije vredan, x5 na zalasku a uz to i prevelik)

X1 ako nemas rezervni tocak ima bas velik prtljaznik. Jedini razlog za mene bi bilo vise prostora na zadnjoj klupi.

Edited by bags
Posted
Just now, bags said:

@April

Ne znam koliko mogu objektivan kao vlasnik jednog ali F48 stari vise nego ok.

Mislim da su se pokazali kao solidni i pouzdani. Nekoliko kolega vozi razlicite motore i svi su bili bez vecih problema.

Ima ih dosta po ovom car sharingu, a jedno vreme su bili u top3 po prodaji u Austriji. (sto je pored Skoda i VW strasan uspeh)

Moj je vec rezervisan kad se odlucim da menjam, ali zaista je tesko naci motivaciju. (x3 jako slican i nije vredan, x5 na zalasku a uz to i prevelik)

X1 ako nemas rezervni tocak ima bas velik prtljaznik. Jedini razlog za mene bi bilo vise prostora na zadnjoj klupi.

Ne, ne, pričamo  samo o spoljnom utisku, nije neki lepotan...znam da je odličan, kažem ti da sam njuškao jedan iz druge generacije, plus mi dobar drugar vozi takav

Posted (edited)
On 27.4.2022. at 18:11, bags said:

Ali Seat pravi najbolji software. Milina sa update-ima i brzinom. :)

Seat koristi VW software :)

Edited by Zverilla
Posted
21 minutes ago, Zverilla said:

Seat koristi VW software

Nije isti UI i osetljivost ekrana. I ja sam mislio dok nisam isprobao.

Posted

Da, druga komponenta za ekran i crtaju ga drugačije, ali isti sw u pozadini, deljen za celu platformu (tj. Skoro celu - Audi ima svoj Infotainment sw na istoj platformi)

• +1 1