Tolaa Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 nova upustva slede tek kad okacis slike iz kölnaEvo par slicica iz Kelna : Kad sam vec tu, evo i jedna iz Frankfurta: I nesto iz Marburga:
Parsons Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 oktoberfest 2011:krigla piva (odnosno krigla pene sa pivom): 9 € pola pileta, bez priloga: 11,50 €
Ros Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 oktoberfest 2011:krigla piva (odnosno krigla pene sa pivom): 9 € pola pileta, bez priloga: 11,50 € pa kad im se moze.jutros dolazim na HBF, S-Bahn stanicu, a tamo dirndl-tracht spavaonica :D
pt 2.0 Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 oktoberfest 2011:krigla piva (odnosno krigla pene sa pivom): 9 € pola pileta, bez priloga: 11,50 € pa ti reče da prezireš ofest? :)ako znaš i cenu onog ringišpila na nekoliko desetina metara visine, kaži.moram na tom čudu da se vozim, a stravim se visine.
Pera Zeka Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 (edited) treba se koncentrisati na vatanje patke i na stra se odma i zaboravi... ne znam dal to na njemackim ringispilima ima, al na ovim nasim vlaskim, to je glavna atrakcija... Edited September 20, 2011 by Pera Zeka
Ros Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 pa ti reče da prezireš ofest? :)ako znaš i cenu onog ringišpila na nekoliko desetina metara visine, kaži.moram na tom čudu da se vozim, a stravim se visine.tocak je samo par evrica. nije strasno, ali je pogled odgore fantastican.. :)
Parsons Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 pa ti reče da prezireš ofest? :)nene, nisam ja bio :D , nema sanse da ikad odem tamo.rece mi kolega, bio je njegov drug
pt 2.0 Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 (edited) tocak je samo par evrica. nije strasno, ali je pogled odgore fantastican.. hvala .idem da vidim taj pogled. više nemam prava da se plašim ničega, pa ni visine.2 parsons: hihi, kako se pereš od ofesta... čekaj, baš nikad nikad nikad? Edited September 21, 2011 by PointTaken
Parsons Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 (edited) nikad Edited September 21, 2011 by Parsons
pt 2.0 Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 nikadeh, kakav si to covek. a super je skroz. mislim, ako volis shiny happy lunaparkovske sprave carski uradjene i oslikane, pa gomilu njih, zatim gadjanje konzervi ili bacanje gumenih amfibija u dalj, i uopste, sve te vasarske divote. ja , mada sam za neke chicken i to mi je zao.guzve izmedju pivnica nema, u samim pivnicama (govorim za one u koje smo mogli uci) je atmosfera odlicna. bendovi koji zabavljaju narod su
Parsons Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 eh, kakav si to covek. a super je skroz. mislim, ako volis shiny happy lunaparkovske sprave carski uradjene i oslikane, pa gomilu njih, zatim gadjanje konzervi ili bacanje gumenih amfibija u dalj, i uopste, sve te vasarske divote. ja , mada sam za neke chicken i to mi je zao.guzve izmedju pivnica nema, u samim pivnicama (govorim za one u koje smo mogli uci) je atmosfera odlicna. bendovi koji zabavljaju narod su za prvi pasus i mogu da te razumem, s obzirom da nisi dugo ovde, ali za drugi - da je atmosfera u pivnicama odlicna i da su bendovi carevi ja i ti imamo ocigledno dijametralno suprotan ukus u pogledu tih stvari :D
pt 2.0 Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 da je atmosfera u pivnicama odlicna i da su bendovi carevi ja i ti imamo ocigledno dijametralno suprotan ™ ukus u pogledu tih stvari pa kako znas kakva je atmosfera ako nisi bio? :)da, meni je baja koji izgleda kao vojvodjanski tamburas, obucen u kosuljicu i lederhozne sa sve sedim repom, i pokusava da se pravi da je pevac AC/DC uzasno zabavan. kao i publika koju je digao na noge i koja usaglaseno peva sa njim. zabavno do nadrealnog. :D
Parsons Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 a karneval, a karneval? :Pnesto podnosljivije, vodim decu tamo redovno ;)
Кристофер Лумумбо Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 (edited) eh, kakav si to covek. a super je skroz. mislim, ako volis shiny happy lunaparkovske sprave carski uradjene i oslikane, pa gomilu njih, zatim gadjanje konzervi ili bacanje gumenih amfibija u dalj, i uopste, sve te vasarske divote. ja , mada sam za neke chicken i to mi je zao.ja bih ziveo u luna parkovima :) ne plasim se nijedne skalamerije i voleo bih da obidjem te velike luna parkove. mogla si da fotkas da vidimo sta sve tamo ima. Edited September 22, 2011 by kojot
Recommended Posts