ivy Posted January 31 Posted January 31 (edited) ovih dana doruckujem kajganu sa pecenim celerom..isecem celer na ploskice i ispecem ga na malo masti dok ne omeksa i porumeni pred kraj dodam malo putera i jaja jutros sam stvaila crni luk u prahu i malo origana...a moze sta god vam se svidja..moze i nesto ljuto odlicna kombinacija orasastog,skoro mesnatog celera i kremastih jaja Edited January 31 by ivy 3
I*m with the pilots Posted January 31 Posted January 31 On 21. 1. 2024. at 10:01, x500 said: Kacamak sa sirom i jogurtom Ovo bi ti moja mama lajkovala, dok ja volim samo sa mlekom i to hladnim, koje se onda zagreje od vruce kulje. 2
booyaka Posted February 1 Posted February 1 28 minutes ago, x500 said: Dorucak, zumamce jos uvek tecno Šampionski doručak 🙂 1
Mr.Mxyzptlk Posted February 2 Posted February 2 danima mi se jede burek iz trpkovica ali bih morao da potegnem rano ujutru sa nbg na 78, posto tamo kola nemas gde da ostavis... utehu sam potrazio u domacim kiflicama kod delta sitija. bogami i dalje su dobre, ako ne i bolje. 1
Stela Posted February 2 Posted February 2 Meni se te domace kiflice nista ne svidjaju, vidim da ih svi nesto hvale. Da se ugusis dok ih jedes, litar jogurta mi treba na dve kiflice Nema nikakve slasti u njima... Trpkovica vec volim Pored bureka, pletenicu sa makom.
banatjanin Posted February 2 Posted February 2 Te kiflice su zdudani užas sa puno margarina i trećerazrednim punjenjima - meso je lukčina sa vegetom, na primer, a ni drugo nije bolje. Jedino ono sa čvarcima liči na nešto. Jbg.
Filozof manijak Posted February 7 Posted February 7 2 hours ago, Sandradjer said: bas po mom ulcusu Ispravio
Sandradjer Posted February 7 Posted February 7 U Kastilji je mnogi dobra prsuta . Znaju ljudi da naprave 1
Eleniko Posted March 24 Posted March 24 (edited) nijesam uslikao prženice od seljačkih jaja žutih ko da sam stavio šafran /a nisam/ brie sa isteklim rokom trajanja iz lidla, dobar pašteta od džigerice sa jelenjim mesom i lisičarkama, isto lidl, isto isteko rok trajanja, savršena džem od kajsije sa majčinom dušicom, malo odradio u tegli i povukao na nešto ali u suštini lepo džem od smokvi od komšije nemca, ukusan ali glupi nemac izblendirao gotov džem, nikad se neće naučiti kefir čaj od travki iz dvorišta jak espreso iz mokapota sa bademovim mlekom iz srbije ukratko, wc šolja je izdržala. ali deluje da se septička jama opet prepunila. biće uzbudljivo vreme koje dolazi. Edited March 24 by Eleniko 6
Recommended Posts