Zli Gli Posted December 14, 2023 Posted December 14, 2023 Onda je to to, samo sto nisam tad isao pa i ne znam prosli naziv. Ne znam kako je pre izgledalo ali sad je bas kulturica mesto.
Ras Posted January 2 Posted January 2 Omlet sa avokadom (zaostao jer se odustalo od gvakamolea za NG), vasabi rukolom (preostalo od večere neki dan), čili p i svežim korijanderom. Posluženo u tortiljama prepečenim u tosteru. Omlet se raspao pod teretom fila, jednako kao i tortilje, a ja pod teretom (novih) godina. Konačno naspavan i odmoran, vikendi mi odavno nisu dovoljni. 1 1
Ras Posted January 2 Posted January 2 7 minutes ago, dùda said: šta je to vasabi rukola ? Mnogo me pitaš! Vrsta rukole, koja ima taj vasabi/ren ukus, ne baš odmah, nego sa malom zadrškom nakon što je sazvaćeš. Za razliku od prethodne ture, ova baš i nije imala takav ukus, pa sam se pitao jesam li uopšte pazario istu biljku? Pisao sam već o tezgi (omiljena mi od kako sam je nedavno otkrio) na Cvetkovoj pijaci i ženi koja prodaje isključivo sveže začinsko bilje, mikro bilje, klice, jestive cvetove i ove po malo egzotične i ne toliko rasprostranjene vrste. Tamo je vikendom, a tebi koliko znam nije daleko, pa svrati. 2
askeladden Posted January 21 Posted January 21 41 minutes ago, x500 said: Kacamak sa sirom i jogurtom To je palenta kolega 1 1 1
Mel Posted January 21 Posted January 21 1 hour ago, Eleniko said: brte u kojoj bolnici ležiš da ti donesemo darove Hranu, treba mu hrana. 1
Sandradjer Posted January 28 Posted January 28 27 minutes ago, Ras said: Kačamak. Primam darove Evo od mene https://zdravac.com/ 2
Sandradjer Posted January 28 Posted January 28 Jeste kikiriki, iz frizidera sam izvadila pa ne izgleda bas reprezentativno
Recommended Posts