Jump to content
IGNORED

Dorucak

msmodesty

Recommended Posts

Posted
Kafa+cigarete. <_<
to je meni bio doručak sto godina. prvo sam izbacio kafu pa sad i cigarete. ne doručkujem. možda sam 5 puta doručkovao ove godine. popijem crni čaj samo.a inače kad ležem i ustajem u normalno vreme volim kroasan sa čokoladnim kremom uz 3dl kole ili nešto ultra masno.
Posted
to je meni bio doručak sto godina. prvo sam izbacio kafu pa sad i cigarete. ne doručkujem. možda sam 5 puta doručkovao ove godine. popijem crni čaj samo.a inače kad ležem i ustajem u normalno vreme volim kroasan sa čokoladnim kremom uz 3dl kole ili nešto ultra masno.
Ba'te šo si izbacivao kafu i cigarete? :unsure:
Posted

kafa, pa onda posle dva sata gricnem nesto, ili pak sacekam rucak

Posted

Dorucak pojedi sam, rucak podeli sa prijateljem, a veceru daj neprijatelju. -_-

Posted

ja bih umrla da ne doruckujem. ostavljam bananu na stolicu pored kreveta da mogu da pojedem odmah po budjenju. tako sam u stanju da odem do kuhinje i napravim dorucak.

Posted

Ne mogu ništa u usta da stavim kad ustanem, barem sat, sat i po.

Posted
Dorucak pojedi sam daj kome oćeš, rucak podeli sa prijateljem pojedi sam, a veceru daj neprijatelju. podeli sa prijateljima -_-
Posted

Ranije sam imala naviku da doruckujem nesto sitno kod kuce pod obavezno, ali izgubih je usput. Sad gledam da pojedem nesto pre kafe kad stignem u kancelariju, tipa banana ili wellness keks sa suvim grozdjem, a doruckujem oko 11h. Jedino me zeza sto ne mogu da se nateram da ustanem malo ranije pada spremim dorucak kod kuce.

Posted

obavezno doručkujem već do 8 sati. Nikada iz kuće bez doručka.

Posted
obavezno doručkujem već do 8 sati. Nikada iz kuće bez doručka.
lele sto me zivcirash. sigurno i uzinash u 11 ^_^nikad doruchak, shto da kvarim kafu. vocke oko podne.
Posted
lele sto me zivcirash. sigurno i uzinash u 11 ^_^
ObaveznoПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 2
Posted (edited)
kaže gospođa gifing da je doručak najvažniji i da ga ne treba preskakatiko ne sluša, biće deb'o i trom i bolestan -_-
znam, to je ono kao kad je neandertalac, otpola lovac, dopola sakupljach, bobice jeo iskljuchivo izmedju 16 i 18h po zimskom, a od 17 do 19 po letnjem vremenu, jer mu je u to doba pankreas bio obavezno orijentisan ka varenju vocnog shecera. od oca je ostanulo sinu itakoto ^_^djizs, moj tromi organizam posle doruchka od slanine, jaja, slozenih sireva i ostale hrane za pre jutarnje smene u rudniku, moze samo da pita di je posteljina :lolol: Edited by thermal bug