maheem Posted February 11, 2013 Posted February 11, 2013 Kafa+cigarete. <_<to je meni bio doručak sto godina. prvo sam izbacio kafu pa sad i cigarete. ne doručkujem. možda sam 5 puta doručkovao ove godine. popijem crni čaj samo.a inače kad ležem i ustajem u normalno vreme volim kroasan sa čokoladnim kremom uz 3dl kole ili nešto ultra masno.
wall Posted February 11, 2013 Posted February 11, 2013 to je meni bio doručak sto godina. prvo sam izbacio kafu pa sad i cigarete. ne doručkujem. možda sam 5 puta doručkovao ove godine. popijem crni čaj samo.a inače kad ležem i ustajem u normalno vreme volim kroasan sa čokoladnim kremom uz 3dl kole ili nešto ultra masno. Ba'te šo si izbacivao kafu i cigarete?
belch Posted February 11, 2013 Posted February 11, 2013 kafa, pa onda posle dva sata gricnem nesto, ili pak sacekam rucak
Milogled Bluff Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 Dorucak pojedi sam, rucak podeli sa prijateljem, a veceru daj neprijatelju. -_-
morgana Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 ja bih umrla da ne doruckujem. ostavljam bananu na stolicu pored kreveta da mogu da pojedem odmah po budjenju. tako sam u stanju da odem do kuhinje i napravim dorucak.
Mil@n Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 Ne mogu ništa u usta da stavim kad ustanem, barem sat, sat i po.
Amelija Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 Dorucak pojedi sam daj kome oćeš, rucak podeli sa prijateljem pojedi sam, a veceru daj neprijatelju. podeli sa prijateljima -_-
nera Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 Ranije sam imala naviku da doruckujem nesto sitno kod kuce pod obavezno, ali izgubih je usput. Sad gledam da pojedem nesto pre kafe kad stignem u kancelariju, tipa banana ili wellness keks sa suvim grozdjem, a doruckujem oko 11h. Jedino me zeza sto ne mogu da se nateram da ustanem malo ranije pada spremim dorucak kod kuce.
renne Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 obavezno doručkujem već do 8 sati. Nikada iz kuće bez doručka.
gospa buba Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 obavezno doručkujem već do 8 sati. Nikada iz kuće bez doručka.lele sto me zivcirash. sigurno i uzinash u 11 ^_^nikad doruchak, shto da kvarim kafu. vocke oko podne.
duda Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 kaže gospođa gifing da je doručak najvažniji i da ga ne treba preskakatiko ne sluša, biće deb'o i trom i bolestan -_-
renne Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 lele sto me zivcirash. sigurno i uzinash u 11 ^_^ObaveznoПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 2
gospa buba Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 (edited) kaže gospođa gifing da je doručak najvažniji i da ga ne treba preskakatiko ne sluša, biće deb'o i trom i bolestan -_-znam, to je ono kao kad je neandertalac, otpola lovac, dopola sakupljach, bobice jeo iskljuchivo izmedju 16 i 18h po zimskom, a od 17 do 19 po letnjem vremenu, jer mu je u to doba pankreas bio obavezno orijentisan ka varenju vocnog shecera. od oca je ostanulo sinu itakoto ^_^djizs, moj tromi organizam posle doruchka od slanine, jaja, slozenih sireva i ostale hrane za pre jutarnje smene u rudniku, moze samo da pita di je posteljina Edited February 12, 2013 by thermal bug
Lancia Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 zaboravila si da trgnes dve-tri loze s nogu.
Recommended Posts