May 23, 20213 yr 7 minutes ago, gospa buba said: tenksic, nije meni do tih zdravih elemenata, ja samo volim, a kod nas nisam nikad uspela da nadjem nishta slichno ruskoj, samo neki raspad nepoznatog porekla i sachuvajboze kvaliteta. a rusi su bash ozbiljni za heljdu. Evo ovu sam uzela skoro prvi put, nisam još probala. Piše: Uvoz iz Rusije. Edited May 23, 20213 yr by Tihajeza
May 23, 20213 yr 2 hours ago, gospa buba said: gde da je trazim? Zdrava hrana unutar zelene pijace na Cvetku.
June 24, 20213 yr Tako, brt, kad već jedeš da može da potraje! Jaja i kod mene jutros, omlet sa tikvicama i mladim belim lukom.
June 24, 20213 yr 9 minutes ago, mraki said: Koje su to kobaje tako pune sira? nemam pojma. kafanske. stojšić salaš.
June 24, 20213 yr 8 hours ago, mraki said: Koje su to kobaje tako pune sira? Imaš zanatske po mesarama, zovu ih i 'pivske'.
July 16, 20213 yr Ponekad jedem ovsene pahuljice i kefiru, kupujem usitnjene u zdravoj hrani. E sad: s jedne strane kažu ovsene pahuljice - zdrav doručak bla truć A opet često čujem da je to maltene obična strugotina, ne treba jesti te "spljeskane" žitarice, nije hranljivo itd. Jel su ovsene pahuljice i uopšte te sve raži, ovsi i ostalo okej? Jel postoji možda neki drugi oblik u kome se prodaju?
July 16, 20213 yr Ja se navukao na neke plave Kellogs Extra iako vidim da je to uglavnom naduvana pa skrobom slepljena riža. Procenat voća i orašastih plodova je zanemarljiv...Turim šaku u čašu jogurta i malo meda ako ga već ne stavljam u čaj.