Tihajeza Posted May 23, 2021 Posted May 23, 2021 (edited) 7 minutes ago, gospa buba said: tenksic, nije meni do tih zdravih elemenata, ja samo volim, a kod nas nisam nikad uspela da nadjem nishta slichno ruskoj, samo neki raspad nepoznatog porekla i sachuvajboze kvaliteta. a rusi su bash ozbiljni za heljdu. Evo ovu sam uzela skoro prvi put, nisam još probala. Piše: Uvoz iz Rusije. Edited May 23, 2021 by Tihajeza 1
Tihajeza Posted May 23, 2021 Posted May 23, 2021 2 hours ago, gospa buba said: gde da je trazim? Zdrava hrana unutar zelene pijace na Cvetku.
Jumanji Posted June 5, 2021 Posted June 5, 2021 https://www.bbc.co.uk/food/collections/breakfast_in_bed
Ras Posted June 24, 2021 Posted June 24, 2021 Tako, brt, kad već jedeš da može da potraje! Jaja i kod mene jutros, omlet sa tikvicama i mladim belim lukom.
nisam ja Posted June 24, 2021 Posted June 24, 2021 9 minutes ago, mraki said: Koje su to kobaje tako pune sira? nemam pojma. kafanske. stojšić salaš. 1
Ras Posted June 24, 2021 Posted June 24, 2021 8 hours ago, mraki said: Koje su to kobaje tako pune sira? Imaš zanatske po mesarama, zovu ih i 'pivske'. 1
Tihajeza Posted July 16, 2021 Posted July 16, 2021 Ponekad jedem ovsene pahuljice i kefiru, kupujem usitnjene u zdravoj hrani. E sad: s jedne strane kažu ovsene pahuljice - zdrav doručak bla truć A opet često čujem da je to maltene obična strugotina, ne treba jesti te "spljeskane" žitarice, nije hranljivo itd. Jel su ovsene pahuljice i uopšte te sve raži, ovsi i ostalo okej? Jel postoji možda neki drugi oblik u kome se prodaju?
Tihajeza Posted July 16, 2021 Posted July 16, 2021 Ok, oblik zrna. No jel on toliko superiorniji od ovog naparenog pa spljeskanog?
mlatko Posted July 16, 2021 Posted July 16, 2021 Ja se navukao na neke plave Kellogs Extra iako vidim da je to uglavnom naduvana pa skrobom slepljena riža. Procenat voća i orašastih plodova je zanemarljiv...Turim šaku u čašu jogurta i malo meda ako ga već ne stavljam u čaj.
Recommended Posts