mlatko Posted December 6, 2023 Posted December 6, 2023 Kakvim tamjanom odišu kolica? Koliko su zasićena smolom? Bilo bi dobro odrediti termin da se onjuši
I*m with the pilots Posted December 6, 2023 Posted December 6, 2023 On 4. 12. 2023. at 1:46, Valkyrie said: Nakon što sam pristojno (uzalud) sačekala sve kojima bih dala ova kolica i autosedište besplatno, vreme je da ih ipak prodam. I ja sam tako na kraju prodala po nesto posto nikom iz našeg kružoka nije trebalo na poklon. Evo sad pokušavam da dam nekom slatki krevetac-kokevku za bebe do nekih šest meseci, ali svi su ili završili sa decom ili imaju još uvek takve stvari. Probacu još kroz "humanitarne licitacije" ponovo i onda ide u male oglase. 1
đorđe geprat Posted December 6, 2023 Posted December 6, 2023 ovde, jedino milošica, gli i manijak. no, mrka kapa. 4
Valk Posted December 6, 2023 Posted December 6, 2023 3 hours ago, mlatko said: Kakvim tamjanom odišu kolica? Koliko su zasićena smolom? Bilo bi dobro odrediti termin da se onjuši Beži bre, drogerašu. 1 1
đorđe geprat Posted December 17, 2023 Posted December 17, 2023 ako neko ima da mi uvali otpad u vidu podnih pločica 10 x 10 boja je nebitna u količini do 2 m2. one starinske, tvrde. nedostaje mi da popločam šupu u selu.
I*m with the pilots Posted December 17, 2023 Posted December 17, 2023 6 hours ago, đorđe geprat said: ako neko ima da mi uvali otpad u vidu podnih pločica 10 x 10 boja je nebitna u količini do 2 m2. one starinske, tvrde. nedostaje mi da popločam šupu u selu. Ako ne nađete nigde drugde, probajte i u FB grupi "Radost davanja" (ili neko slično ime) 1
Amos Posted December 22, 2023 Posted December 22, 2023 Prodajem kolekciju Star Wars kniiga i stripova. Skupljaju prašinu već godinama i vreme je da nadju novog (mladjeg ) vlasnika. 25 knjiga na engleskom, Zvezdani ratovi na srpskom u izdanju Plave ptice, 5 Omnibus stripova i Dark Empire graphic novel. Pišite u PM ako ima interesovanja i za detalje.
Shan Jan Posted January 6 Posted January 6 Dajem svoj prvi laptop forumasu kojem je potreban, vreme mu je odavno al odbija da umre Lenovo T410 2014. godiste i5 M560 6GB RAM 240 SSD (kupljen pre par godina) Integrisana graficka Baterija gotovo i ne radi Monitor falican Neke tipke ne rade Sve u svemu, moze da se koristi u desktop varijanti ako ga nakacite na Monitor/TV i dodate tastaturu i misa. Moze da se surfuje, pustaju filmovi (99%, neki zahtevniji su mi ponekad seckali), koristi office i igraju neke stare igrice (mada zna da se iskljuci kad se pregreje na nekim zahtevnijim za njega). Windows neaktiviran, nista nije instalirano (ni office). Pomoc ne pruzam, prepusteni ste sami sebi kad ga uzmete.
Shan Jan Posted January 7 Posted January 7 Ako ima neko ko se bavi ili zna nekog ko se bavi numizmatikom i filatelijom bio bih mu zahvalan da se javi. Imam gomilu metalnog novca iz vremena SFRJ i papirnog iz vremena hiperinflacije, makrimum karte i svakakve druge gluposti. Ko hoce da pogleda da vidimo dal nesto vredi ili ne i dal ga zanima nek se javi.
jms_uk Posted January 7 Posted January 7 3 hours ago, Shan Jan said: Imam gomilu metalnog novca iz vremena SFRJ i papirnog iz vremena hiperinflacije bold1: u kakvom kvalitetu/stanju? bold2: toga je bilo bas puno dostupno u odlicnom stanju kako su brzo gubile vrednost - ne verujem da vredi nesto mnogo danas bili su nekad sajmovi antikviteta na Slaviji - mozda da odes tamo i raspitas se?
Valk Posted January 7 Posted January 7 22 hours ago, Shan Jan said: Dajem svoj prvi laptop forumasu kojem je potreban, vreme mu je odavno al odbija da umre Lenovo T410 2014. godiste i5 M560 6GB RAM 240 SSD (kupljen pre par godina) Integrisana graficka Baterija gotovo i ne radi Monitor falican Neke tipke ne rade Sve u svemu, moze da se koristi u desktop varijanti ako ga nakacite na Monitor/TV i dodate tastaturu i misa. Moze da se surfuje, pustaju filmovi (99%, neki zahtevniji su mi ponekad seckali), koristi office i igraju neke stare igrice (mada zna da se iskljuci kad se pregreje na nekim zahtevnijim za njega). Windows neaktiviran, nista nije instalirano (ni office). Pomoc ne pruzam, prepusteni ste sami sebi kad ga uzmete. Trebalo je da taguješ. @shimpr
Shan Jan Posted January 7 Posted January 7 28 minutes ago, jms_uk said: bold1: u kakvom kvalitetu/stanju? bold2: toga je bilo bas puno dostupno u odlicnom stanju kako su brzo gubile vrednost - ne verujem da vredi nesto mnogo danas bili su nekad sajmovi antikviteta na Slaviji - mozda da odes tamo i raspitas se? Secam se da je bio kod Slavije klub, isli smo ranije tamo, nego ja se ne bih cimao iskreno mnogo, uverenja sam da 99% to vredi malo do nista. @Valkyrie ne znam ni koga bih tagovao. Kome treba nek se javi na PM
kud u maglu Simoviću Posted January 7 Posted January 7 ne vredi ti to ništa samo ako su neki specimeni, primerci izdavani nekim prigodama oi sarjevo, mediteranske igre… ili ako nisu sa greškom 1
Shan Jan Posted January 7 Posted January 7 Mislis ako jesu sa greskom Znam ja sve to ali me neverovatno mrzi da istrazujem za svaki novcic od njih par stotina dal vredi nesto.
Recommended Posts