Moća Posted August 28, 2023 Posted August 28, 2023 Mislim da je trenutno zavranjena registracija novih oružija tj. promena vlasnika i to, zbog pucnjave u školi. Raspitajte se malo. 1
Svarog Posted August 28, 2023 Posted August 28, 2023 4 minutes ago, Moća said: Mislim da je trenutno zavranjena registracija novih oružija tj. promena vlasnika i to, zbog pucnjave u školi. Raspitajte se malo. ako je to ovo, onda koliko razumem se odnosi samo na "kratko vatreno oružje" što će reći ne i na puške. https://www.paragraf.rs/propisi/moratorijum-na-izdavanje-oruzja-na-dve-godine-zakljucak-vlade-05-broj-56-3807-2023.html
Moća Posted August 28, 2023 Posted August 28, 2023 Provericu znam da je drugar lovac popizdeo jer je prodao svoju staru pušku da bi kupio novu i desilo se što se desilo i sad ne može da kupi pušku. 1
Mil@n Posted September 25, 2023 Posted September 25, 2023 Na prodaju neke dobre steelseries periferije, miševi wireless i žičani, sluške dobre, neke i wireless premium kvaliteta, tastatura jedna od boljih na svetu (apex 7) i tako... Ako nekome treba nešto od toga, PP. Za PPP povoljnije a i inače je povoljno.
Shan Jan Posted September 29, 2023 Posted September 29, 2023 @Mil@n javi kad budes imao neke noise cancellation sluske.
Mil@n Posted September 29, 2023 Posted September 29, 2023 27 minutes ago, Shan Jan said: @Mil@n javi kad budes imao neke noise cancellation sluske. Da bi imao, moraš sad nešto da uzmeš 1 3
kud u maglu Simoviću Posted October 25, 2023 Posted October 25, 2023 sony bravia, hd ready, 26’, ima daljinski šljaka kao sat 6000 dinara donosim ako je bg
Mil@n Posted November 25, 2023 Posted November 25, 2023 (edited) Sve je novo. Obradujte svoje dete ili dete u sebi Edited November 25, 2023 by Mil@n
Fakundo Sava Posted November 26, 2023 Posted November 26, 2023 Ovaj Sensei Ten ,držim u ruci dok skrolujem forum ,da prostite,nemam nikakvih zamerki.Lepo klizi,po dva tastera i levo i desno ,svetli u svim bojama , pogodan i za levoruke... 1
Mil@n Posted November 26, 2023 Posted November 26, 2023 3 minutes ago, Fakundo Sava said: Ovaj Sensei Ten ,držim u ruci dok skrolujem forum ,da prostite,nemam nikakvih zamerki.Lepo klizi,po dva tastera i levo i desno ,svetli u svim bojama , pogodan i za levoruke... Ja da imam miš koji mi toliko odgovara, potrudio bih se da imam zamenu za ne daj bože... 4
Mil@n Posted November 26, 2023 Posted November 26, 2023 7 hours ago, Shan Jan said: Koliko su ova dva bezicna misa? Aerox 5 wireless 95e (Na steelseries sajtu 150 trenutno, kod nas još skuplje...) Prime Wireless 75e (kod nas u game centar npr 17k...) 1
Valk Posted December 4, 2023 Posted December 4, 2023 (edited) Nakon što sam pristojno (uzalud) sačekala sve kojima bih dala ova kolica i autosedište besplatno, vreme je da ih ipak prodam. Dakle: Inglesina Trilogy 2 in 1 Kolica + Huggy autosedište (od 0+) Očuvana i čista, vozila su ih samo moja deca i to nedeljom do crkve. Na linku gore su nešto na plavo, naša su siva na belom ramu (unisex). Za forumaše cena 200€, u Beogradu može lično preuzimanje. Edited December 4, 2023 by Valkyrie
Recommended Posts