August 28, 20231 yr Mislim da je trenutno zavranjena registracija novih oružija tj. promena vlasnika i to, zbog pucnjave u školi. Raspitajte se malo.
August 28, 20231 yr 4 minutes ago, Moća said: Mislim da je trenutno zavranjena registracija novih oružija tj. promena vlasnika i to, zbog pucnjave u školi. Raspitajte se malo. ako je to ovo, onda koliko razumem se odnosi samo na "kratko vatreno oružje" što će reći ne i na puške. https://www.paragraf.rs/propisi/moratorijum-na-izdavanje-oruzja-na-dve-godine-zakljucak-vlade-05-broj-56-3807-2023.html
August 28, 20231 yr Provericu znam da je drugar lovac popizdeo jer je prodao svoju staru pušku da bi kupio novu i desilo se što se desilo i sad ne može da kupi pušku.
September 25, 20231 yr Na prodaju neke dobre steelseries periferije, miševi wireless i žičani, sluške dobre, neke i wireless premium kvaliteta, tastatura jedna od boljih na svetu (apex 7) i tako... Ako nekome treba nešto od toga, PP. Za PPP povoljnije a i inače je povoljno.
September 29, 20231 yr 27 minutes ago, Shan Jan said: @Mil@n javi kad budes imao neke noise cancellation sluske. Da bi imao, moraš sad nešto da uzmeš
October 25, 20231 yr sony bravia, hd ready, 26’, ima daljinski šljaka kao sat 6000 dinara donosim ako je bg
November 25, 20231 yr Sve je novo. Obradujte svoje dete ili dete u sebi Edited November 25, 20231 yr by Mil@n
November 26, 20231 yr Ovaj Sensei Ten ,držim u ruci dok skrolujem forum ,da prostite,nemam nikakvih zamerki.Lepo klizi,po dva tastera i levo i desno ,svetli u svim bojama , pogodan i za levoruke...
November 26, 20231 yr 3 minutes ago, Fakundo Sava said: Ovaj Sensei Ten ,držim u ruci dok skrolujem forum ,da prostite,nemam nikakvih zamerki.Lepo klizi,po dva tastera i levo i desno ,svetli u svim bojama , pogodan i za levoruke... Ja da imam miš koji mi toliko odgovara, potrudio bih se da imam zamenu za ne daj bože...
November 26, 20231 yr 7 hours ago, Shan Jan said: Koliko su ova dva bezicna misa? Aerox 5 wireless 95e (Na steelseries sajtu 150 trenutno, kod nas još skuplje...) Prime Wireless 75e (kod nas u game centar npr 17k...)
December 4, 20231 yr Nakon što sam pristojno (uzalud) sačekala sve kojima bih dala ova kolica i autosedište besplatno, vreme je da ih ipak prodam. Dakle: Inglesina Trilogy 2 in 1 Kolica + Huggy autosedište (od 0+) Očuvana i čista, vozila su ih samo moja deca i to nedeljom do crkve. Na linku gore su nešto na plavo, naša su siva na belom ramu (unisex). Za forumaše cena 200€, u Beogradu može lično preuzimanje. Edited December 4, 20231 yr by Valkyrie