Jump to content
IGNORED

Prodajem/trampim/uvaljujem

MaryPoppins

Recommended Posts

Posted

Pitaću ja da li treba nekom u selu pa vam javljam

• Hvala 1
Posted

otišao

:grozan:

Posted

Reto centar uglavnom uzima nameštaj i krupnu tehniku, onda to popravljaju i prepravljaju (to im je važan segment rehabilitacije) pa prodaju. 

Od mene su npr uzeli neki dvosed/kauč na rasklapanje ali nisu uzeli kaljevu peć, kažu ne znaju šta će s njom. 

Dušek isto ne verujem da im treba. 

• +1 1
Posted
3 hours ago, Valkyrie said:

Reto centar uglavnom uzima nameštaj i krupnu tehniku, onda to popravljaju i prepravljaju (to im je važan segment rehabilitacije) pa prodaju. 

Od mene su npr uzeli neki dvosed/kauč na rasklapanje ali nisu uzeli kaljevu peć, kažu ne znaju šta će s njom. 

Dušek isto ne verujem da im treba. 

trebalo je da obmotaš i vežeš kaljavu i kauč onom trakom, ko Maksiju kad je neki krš sok na akciji, i da drečavim slovima piše "1+1". onda oni ne bi imali izbora i morali bi da uzmu (čitaj: iznesu) i kaljavu peć.

Think About It GIF by EL DUSTY

• Haha 2
  • 3 weeks later...
Posted

Armaf The Pride 100ml 40e.9c28564c9bab881c73e22350a33370f4.jpg

Послато са M2007J20CG помоћу Тапатока

Posted (edited)

Otišlo

Edited by maheem
Posted

Samsung S21 Ultra, 12/128 Gb, Phantom silver boja, uzet u mts-u u martu 2021. Sve top, tragovi korišćenja oko USB porta, za fotke i detalje PM.

Posted

Prodajem iPhone SE 2020 (2nd generation) 64GB crni. Odlično očuvan, bez ogrebotine. Kupljen preko MTS u junu 2020. korišćen do oktobra 2022. 
Battery health 84%. 

• 4 weeks later...
Posted

Na prodaju neke periferije, sve novo, neotpakovano, po odličnim cenama:

Logitech slušalice G335 6000 (11000 u gigatronu)

Logitech tastatura G213 prodigy 5500 (od 8000-13000 po prodavnicama)

Redragon miš Redragon Storm Elite M988 RGB, - 2800 din (od 3800-5200 po prodavnicama), odličan miš

Redragon sluške Pandora 2 - 3500 (od 4500 pa na gore..)

Slušalice Genesis Argon 600 - 3500 (5200 pa na gore), odlične slušalice. 

• 1 month later...
Posted

Prodajem jednu kartu za Exit, za četvrtak 06. jul

3500 dinara

Posted

Prodajem sony playstation 4 slim 1TB sa 8 igara (6 na disku, 2 digitala, fifa 2020 i nba 2k20) kao i nekoliko kvalitetnih tj vrhunskih komada periferije WiFi Razer miševi top klase, wifi logitech slušalice top klase, i neke malo jeftinije i kvalitetne stvari. Sve je jako povoljno i 40% i jače jeftinije nego po radnjama.

Info u PP, ovo sam sad iz glave, da se ne smaram sa cenama i sl :)

• 1 month later...
Posted

Apis me za jaja :Jova:

Sent from my M2101K7BNY using Tapatalk

• Haha 1
Posted

tast je već dugo bolestan, a kao strastveni lovac najzad se pomirio sa činjenicom da više neće u lov.

obzirom da niko od nas nit je zainteresovan nit zvanično osposobljen za držanje oružja onda imamo 3 puške plus snajper dodatak za prodaju.

- "Bokerica" IŽ12, kalibar 16
- karabin lovački, kalibar 270 winchester.
- za treću pušku čekam podatke

- snajper Hako, uvećanje 3 do 9 x 50.

cena za sada nedefinisana. može đuture sve, može i na komad.

još uvek nisam okačio na sajtove za prodaju, čekam fotke i info tačan o poslednjoj pušci, kao i da se malo raspitamo o cenama.