Valk Posted January 16, 2023 Posted January 16, 2023 4 hours ago, shimpr said: Opusteno, idem detetu da objasnim da ce i dalje morati da trci za ostalom decom dok se ona kotrljaju na tockovima. Opusteno. Kaži mu da su otele Švabe, razumeće. 1
Svarog Posted January 16, 2023 Posted January 16, 2023 nisi mogao da registruješ rolere, ko Zvezda Kampaća.
le petit nicolas Posted January 16, 2023 Posted January 16, 2023 (edited) greskom kupljen ispravljac napona umesto ups-a. njoy akin 2000. radio tri nedlje, do prvog nestanka struje, kad se i ustanovilo da nije macak marko, nego macka mara sto se omacila. cena? ne znam. nas je glupost kostala 70 evra. moze i zamena za ono sto treba: ups. edit: ako ovo uspe, sledece oglasavam decje rolere. stvarno. poz Edited January 16, 2023 by le petit nicolas
Indy Posted January 20, 2023 Posted January 20, 2023 (edited) Besplatno, sa preuzimanjem iz bloka 45 (radi se o barem 50 kg teskom uredjaju, prema tome neka dodje neko malo jaci): Messer-Medical slovacka masina za kiseonicku terapiju (mislim da je to ovaj model). To je nesto od cca $1250 (prema guglu) dakle kome treba, moze i organizacija, dom za stare, sl - bice dobrodoslo. Steta da ide na deponiju. PM za adresu, preuzimanje moguce do sredine februara, ili dok ga neko ne uzme. Edited January 20, 2023 by Indy 2
Indy Posted January 20, 2023 Posted January 20, 2023 Samo da apdejtujem da se javio jedan interesent. 1
copkillah Posted February 13, 2023 Posted February 13, 2023 Xiaomi Mi Air Purifier 3H, praktično nov, filter na 97%, imamo dva komada pa je ovaj višak. Za detalje i slike u PM.
copkillah Posted February 14, 2023 Posted February 14, 2023 23 hours ago, copkillah said: Xiaomi Mi Air Purifier 3H, praktično nov, filter na 97%, imamo dva komada pa je ovaj višak. Za detalje i slike u PM. otišao
kud u maglu Simoviću Posted March 22, 2023 Posted March 22, 2023 dok mi se ne jave oni lečeni narkomani da ponudim i ovde. poklanjam dušek boneli, aloe vera, ima dve strane letnju i zimsku, memori pena, 160x200, u jako dobrom stanju preuzimanje lično, novi beograd
Svemir Zeka Posted March 22, 2023 Posted March 22, 2023 31 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: dok mi se ne jave oni lečeni narkomani da ponudim i ovde. poklanjam dušek boneli, aloe vera, ima dve strane letnju i zimsku, memori pena, 160x200, u jako dobrom stanju preuzimanje lično, novi beograd U je, da nisi ti kupio moj dušek prodat pre par godina?
jorma shparga Posted March 22, 2023 Posted March 22, 2023 2 hours ago, kud u maglu Simoviću said: dok mi se ne jave oni lečeni narkomani da ponudim i ovde. poklanjam dušek boneli, aloe vera, ima dve strane letnju i zimsku, memori pena, 160x200, u jako dobrom stanju preuzimanje lično, novi beograd hoce da dodju samo za dusek ? nesto su im kriterijumi u stalnom rastu ( ako mislimo na reto centar*) btw jos 1 dusek ali 90x200 na nbgd na raspolaganju ako treba nekome
kud u maglu Simoviću Posted March 22, 2023 Posted March 22, 2023 3 minutes ago, jorma shparga said: hoce da dodju samo za dusek ? nesto su im kriterijumi u stalnom rastu ( ako mislimo na reto centar*) btw jos 1 dusek ali 90x200 na nbgd na raspolaganju ako treba nekome ne znam, poslao sam im poruku sa slikama kako su tražili čekam da se jave i frile je okačio neke, al mi se nisu javili 1
Recommended Posts