Jump to content
IGNORED

Prodajem/trampim/uvaljujem

MaryPoppins

Recommended Posts

Posted
4 hours ago, shimpr said:

Opusteno, idem detetu da objasnim da ce i dalje morati da trci za ostalom decom dok se ona kotrljaju na tockovima. Opusteno. 

Kaži mu da su otele Švabe, razumeće.

• +1 1
Posted

nisi mogao da registruješ rolere, ko Zvezda Kampaća.

:Jova:

Posted (edited)

greskom kupljen ispravljac napona umesto ups-a. njoy akin 2000. radio tri nedlje, do prvog nestanka struje, kad se i ustanovilo da nije macak marko, nego macka mara sto se omacila.

cena? ne znam. nas je glupost kostala 70 evra. moze i zamena za ono sto treba: ups.

edit: ako ovo uspe, sledece oglasavam decje rolere. stvarno.

poz

Edited by le petit nicolas
Posted (edited)

Besplatno, sa preuzimanjem iz bloka 45 (radi se o barem 50 kg teskom uredjaju, prema tome neka dodje neko malo jaci):

Messer-Medical slovacka masina za kiseonicku terapiju (mislim da je to ovaj model). To je nesto od cca $1250 (prema guglu) dakle kome treba, moze i organizacija, dom za stare, sl - bice dobrodoslo. Steta da ide na deponiju. PM za adresu, preuzimanje moguce do sredine februara, ili dok ga neko ne uzme.

20230120-085017.jpg

Edited by Indy
  • +1 2
Posted

Samo da apdejtujem da se javio jedan interesent.

• +1 1
Posted

Prodajem trampim uvaljujem:

IMG-0e244e3a3acef01aec3c6ecc3a75f4ac-V.thumb.jpg.91357d808722a7eed04601f83205d91d.jpg

• 4 weeks later...
Posted

Xiaomi Mi Air Purifier 3H, praktično nov, filter na 97%, imamo dva komada pa je ovaj višak. Za detalje i slike u PM.

Posted
23 hours ago, copkillah said:

Xiaomi Mi Air Purifier 3H, praktično nov, filter na 97%, imamo dva komada pa je ovaj višak. Za detalje i slike u PM.

otišao :by:

• 1 month later...
Posted

dok mi se ne jave oni lečeni narkomani da ponudim i ovde. poklanjam dušek boneli, aloe vera, ima dve strane letnju i zimsku, memori pena, 160x200, u jako dobrom stanju

preuzimanje lično, novi beograd

:grozan:

Posted
31 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

dok mi se ne jave oni lečeni narkomani da ponudim i ovde. poklanjam dušek boneli, aloe vera, ima dve strane letnju i zimsku, memori pena, 160x200, u jako dobrom stanju

U je, da nisi ti kupio moj dušek prodat pre par godina? :unsure:

Posted
2 hours ago, kud u maglu Simoviću said:

hoce da dodju samo za dusek  ? nesto su im kriterijumi u stalnom rastu ( ako mislimo na  reto centar*)

btw jos 1 dusek ali 90x200 na nbgd  na raspolaganju ako treba nekome 

Posted
3 minutes ago, jorma shparga said:

hoce da dodju samo za dusek  ? nesto su im kriterijumi u stalnom rastu ( ako mislimo na  reto centar*)

btw jos 1 dusek ali 90x200 na nbgd  na raspolaganju ako treba nekome 

ne znam, poslao sam im poruku sa slikama kako su tražili

čekam da se jave

i frile je okačio neke, al mi se nisu javili

• Hvala 1