Frank Pembleton Posted June 11, 2014 Posted June 11, 2014 Ja sam pre godinu dana prodavao takav sličan kredenac i to je ta cena.I da, na žalost po mene, prva ponuda je uvek najbolja! Послато тетејцем
расејан Posted June 11, 2014 Posted June 11, 2014 Пошто ми на питање за правника нико није одговорио, продајем мопед. Ко је из Београда и вољан је да се ака и оде до човека и среди уговор како држава захтева, може и да га региструје, а ја бих платио превоз. Ко хоће да га купи за делове, нека га носи. Мопед је холандски Томос флексер из ваљда 2005, црвен, пали, иде. Возио сам га 50 метара :). Мене је коштао 350€.
Tale Posted June 20, 2014 Posted June 20, 2014 Nastavno na ovu temu: http://www.parapsihopatologija.com/forums/index.php?showtopic=19167 Najverovatnije od ponedeljka mogu da počnem da sklapam ugovore. Aparate sa balonima mogu uzeti samo pravna lica, a aparate sa filterima za prečišćavanje vode iz gradske mreže mogu uzeti fizička lica. Nije problem ni da dođem bilo gde van Beograda, samo bi bilo zgodno da se udesi da bude više ugovora u jednom danu. Hvala svima koji budu mogli da me podrže i da rašire priču.
maheem Posted June 20, 2014 Posted June 20, 2014 Kuuuupite iPad Air 32GB WiFi Silver od mene i uz njega Vam poklanjam Kinder jaje
Čutura Posted June 20, 2014 Posted June 20, 2014 Kuuuupite iPad Air 32GB WiFi Silver od mene i uz njega Vam poklanjam Kinder jaje skoljko?
Quizmaster Posted July 8, 2014 Posted July 8, 2014 Prodajem kartu za sva četiri dana festivala EXIT. Važi i za SEA DANCE festival u Budvi, ako ste željni te avanture.
halloween Posted July 10, 2014 Posted July 10, 2014 Imam Bosch silence klimu, 18-ica, model br.B1RKa18102/11. Koliko da je cenim, ako se odlučim da je prodam? Odlično je očuvana.
I*m with the pilots Posted July 16, 2014 Posted July 16, 2014 Napravih sebi s*nje. Kupila sam L'Eau Par Kenzo Colours (toaletna voda), rodjaki za 18. rodjendan i onda se ispostavilo da ima neke alergije i ne sme ama nista na kozu da stavlja. A meni se ne svidja previse zbog te slatkoce (mada nije odvratno sladak kao npr. La vie est belle), te dodjoh na ideju da ga prodam, buduci da sam ga kupila na dobrom snizenju na aerodromu pa kapiram da je to dosta ispod nasih cena. Znate li za neki sajt gde bih mogla to da uradim..jer ne vidim sta bih radila drugo sa njim (a ne volim da mi stvari stoje)?
Ravanelli Posted July 22, 2014 Posted July 22, 2014 (edited) poklanjam ovu nashville pussy majicu. ortak mi uzeo, ali je veličina m. treba nekom? može da je preuzme na z.vencu Edited July 22, 2014 by Ravanelli
kapetanm Posted August 8, 2014 Posted August 8, 2014 Primam na poklon napajanje za PC ko ima poluispravan stari kompjuter. Treba mi na ddve nedelje da testiram sta je crklo na mom, mislim da je to al nisam siguran. Posle upotrebe vracam neosteceno. Hvala
čekmeže Posted August 10, 2014 Posted August 10, 2014 Knjige Marx i Engels - Dela 46 knjiga (1979.) Tito - Sabrana Djela 28 knjiga (1981.) Lenjin - Sabrana dela na ruskom 56 knjiga (1979.) 1 komplet ide za 1 novčanicu sa likom predsednika vlade Kraljevine Jugoslavije u egzilu.
Recommended Posts