Jump to content

apolo 11

Featured Replies

Razzmatazz said:
Pa ako se tako gleda, šta su doneli ovi koji su išli u čisto orbitalne letove (sem punog wc-a)? Ispada po toj logici takođe bacanje para.
Testirali i usavrshili tehnologiju koja je i 25-30 godina potom koriscena od obe strane u tadashnjem sukobu. Ono Mir i te fore... S druge strane - cenim da su i jedni i drugi sve to radili nadajuci se da ce 'zauzeti' bolju poziciju kad i ako dodje do nekog 'rata zvezda'. Nema tu mnogo dijalektike i lepote - sve su to, u sustini, vojne industije.
  iDemo said:
Testirali i usavrshili tehnologiju koja je i 25-30 godina potom koriscena od obe strane u tadashnjem sukobu. Ono Mir i te fore... S druge strane - cenim da su i jedni i drugi sve to radili nadajuci se da ce 'zauzeti' bolju poziciju kad i ako dodje do nekog 'rata zvezda'. Nema tu mnogo dijalektike i lepote - sve su to, u sustini, vojne industije.
Rekoh AKO se na misiju na Mesec gleda samo kao na donošenje 30 kg kamenja. Siguran sam da bi i Ruje rado bili ti koji su to kamenje doneli, ali pošto nisu, mogu te misije da otpišu kao kamenorezačke.
  • Author
  msmodesty said:
Na kraju krajeva, taj hladni rat nije bio toliko los...
:lol: ovo sam i ja napisao gore, pa editovao
  vasudeva418 said:
Čudo da se na ovaj topic još nijedan konspirolog nije javio.
to sam i ja cekao....
  Razzmatazz said:
Mene ne brinu ti skeptici
nisu to skeptici, to su idioti.skeptici su fin svet <_<

Cena da se jedan kilogram bilo čega digne u zemljinu orbitu jednaka je ceni jednog kilograma zlata. Kada se pored toga uzme u obziro činjenica da svetom vladaju ljudi koji ni u WC ne idu ako nisu poprilično sigurni da će im to doneti neki profit onda je potpuno jasno kakva je budućnost svemirskih istraživanja uopšte a pogotovo hipotetičkih letelica sa ljudskom posadom koje sleću na Mesec , Mars , Evropu , Titan i sl...

e dodje mi da glumim konspirologa, ne bi li se razvila diskusija :D

Ali zasto? Pa bas je ovako tema jedno prigodno Mare Tranquillitatis. :)

najlepsa prica koju sam cuo o sletanju na mesec. i bas me briga da li je istinita :)Good luck Mr. Gorsky

Reveal hidden contents

aram said:
najlepsa prica koju sam cuo o sletanju na mesec. i bas me briga da li je istinita :)Good luck Mr. Gorsky
tja :(mr Gorsky

nema.i nije ga izmislila koka-kola.

E, tako i treba sa takvim skotovima.

Edited by Buck Naked