Nesh Posted June 2, 2019 Posted June 2, 2019 (edited) Kakva trka! Petruci! Nazalost, Dovi izgubio od Markeza, ali dobro da u onom sendvicu sa Petrucijem i Markezom nije zavrsio u autu. MOTO GP, nema tu propustanja, svi voze za pobedu! Edited June 2, 2019 by Nesh
Mil@n Posted June 3, 2019 Posted June 3, 2019 Uh, kakva trka još jedan dokaz zašto je motogp najzanimjivije nešto na svetu... Ludački radi Ducatti, al mislim da ne postoji čovek na svetu kome nije drago zbog Petruxa... A Rossi... Stvarno preteruje sa zajebancijom na treninzima, od kad asam počeo da pratim motogp, a jednom bio i uživo na stazi, raspada se u Muđelu na sve strane.
Mil@n Posted June 3, 2019 Posted June 3, 2019 (edited) Apsolutno jebeno ludilo je bila moto3 trka... Edited June 3, 2019 by Mil@n
Nesh Posted June 16, 2019 Posted June 16, 2019 (edited) Sta reci? Pa ovo je katastrofa. Lorenco jednim potezom pocistio sve koji su mogli da konkurisu Markezu na danasnjohj trci. I tolko mu bese od neizvesnog prvenstva. Edited June 16, 2019 by Nesh
Mil@n Posted June 16, 2019 Posted June 16, 2019 Bio na nekom jezeru, konačno navatam strim i imam šta da vidim. Markez je ubedljivo najbolji vozač današnjice, a kad se doda da ima gomilu sreće kada su ovakve stvari u pitanju, mislim da će uzeti 100 titula. Lorenco se baš zaleteo kao magarac sa 4 čoveka u krivini ni na 5 metara.
bradilko Posted June 16, 2019 Posted June 16, 2019 (edited) đaba mu kad je rossi sinonim za moto trke kao što je jordan u košarci Edited June 16, 2019 by bradilko
Mil@n Posted June 16, 2019 Posted June 16, 2019 1 hour ago, bradilko said: đaba mu kad je rossi sinonim za moto trke kao što je jordan u košarci Može Rossi /za koga inače navijam/ da bude sinonim sto puta ako ovaj uzme 10 titula /Rossi ima devet/ - ni najzagriženiji Rosijevi vozači neće moći da kažu da je Rosi bolji vozač, a mislim da je i samom Rosiju to bitnije od toga ko je za šta sinonim. Uostaom, od Rossija je i Lorenzo bolji tj uspešniji od kada je došao u Yamahu i kada su bili tim. Teška vremen za đeda, kada je propustio onu šansu 2015e, teško da će imati bolju šansu, pogotovu sada kada se raspada Yamaha pored Dukatija. Ok, ne baš raspada, ali fakat ne može da parira, kako je bilo poslednje dve sezone, ovo sada je još i super.
Mil@n Posted June 30, 2019 Posted June 30, 2019 Vrhunska vožnja Vinjalesa, oduševio me. Mnogo bitno za štampionat i uopšte, motogp da neko dobija MM-a, mislio sam da Vinjales i Kvartararo voze na 125% a ovaj na 75% al Vinjales nije padao kasnije, naprotiv, naterao je jednog Markeza da odustane što je redak poduhvat, doduše, pomoglo je i što je Dovi bio 2 mesta iza i svakako je znao da povećava razliku u šampionatu... Šteta za Rinsa.
Recommended Posts