Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Bravo za svu trojicu.

• Replies 965
  • Views 64.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Pojeo mi forum post, ubiću se.

• James Marshall
    James Marshall

A što moraš da se posereš na gledaoce F1? Gledam ja i jedno i drugo, volim čitati šta god ko ima da napiše, eno čovjek na košarkaškoj temi objavljuje vijesti, sam na stranici, i nije mu mrsko. I hvala

• @Have_Fun A jebeš to kad se niko ne oglašava, bilo bi mi zanimljivije da razmenim po koju sa nekim ko prati ili iole prati, a ovako samo da frulam, nešto mi se ne da  Prošla trka isto ludilo - ni

Posted Images

Uh, kakva trka.

Odlicna trka, Dovi da zahvali meni sto sam izmalerisao Marqueza sitnim ulogom. :D

Salu na stranu, odlicna borba. Marquez i kad gubi ug;avnom je tu, blizu, skuplja bodove. 

Edited by Nesh

Markesu kapa dole, da je do zadnjeg metra uopste bio u situaciji da se bori za pobedu sa ovakvim bestijalnim ubrzanjem Dukatija. Dovi je odvozao maestralno a Lorencu se osvetilo spavanje na sredini trke.

Ukratko, fenomenalne sve tri trke. :)

Edit: prosto boli koliko yamaha ne može. Čak i kada je Rosi vodio, samo je pitanje vremena kada će da posustane i to se evo dešava godinu i po dana. Pa onda pitaju šta fali motoru. Pa ne fali ništa, ali ima dva brža. 

Edited by Mil@n

Bagnaia i Oliveira :thumbsup: fenomenalan dvoboj.

sunce ti :Hail:

Lorenzo :kralj:

Strašno kakvi ludaci. Bukvalno sam bio na ivici fotelje u poslednjem krugu.

• 2 weeks later...

Obrnut redosled trka, prvo moto gp u 12.30, mojne se zajebete!

Inače kvale usrala kiša. Ko ne zna, Tito Rabat žestoko povređen, Morbidelijev motor naleteo na njega, mislim da je imao 3 otvorena preloma... U bolnici je, operacije uspešne.

A genijalac Rosi loše izračunao vreme i 2 sekunde zakasnio za posledni brzi krug inače bi bio 5, ovako završio 12i... 

22 minutes ago, Mil@n said:

Obrnut redosled trka, prvo moto gp u 12.30, mojne se zajebete!

Inače kvale usrala kiša. Ko ne zna, Tito Rabat žestoko povređen, Morbidelijev motor naleteo na njega, mislim da je imao 3 otvorena preloma... U bolnici je, operacije uspešne.

A genijalac Rosi loše izračunao vreme i 2 sekunde zakasnio za posledni brzi krug inače bi bio 5, ovako završio 12i... 

:heart:

Meni uvek smisle neko druzenje za auto-moto vikend, reko zbog ovog pomeranja bar cu gledati MOTO GP, kad tamo potop. :sad:

Ma smor. 

Šta priča ovo za rinsa? 

9 minutes ago, nisam ja said:

Šta priča ovo za rinsa? 

Rekao je da je skocio sa motora pri brzini 160km/h, a zatim zaustavio ostale...valjda je bilo ulja na stazi, nisam bas sve cuo, niti pratio.