Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Alternativna medicina

Featured Replies

8 minutes ago, JakeBlues said:

Ni najmanje, bliže mi je nego mnogi delovi Beograda. :)

Pisem ti na pm

• 2 weeks later...
  • Replies 485
  • Views 69.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Keva mi je bas lose, zato se ne javljam jer ne znam sta bih rekao.   Ja sam OK sem sto imam utisak da me lucifer drzi za vrat evo vec cetvrti dan, nije mi cak ni do jebenja celokupne familij

• U zadnjih skoro pet godina imao sam veiliki problem u vidu metatarsalgije, u prevodu prevodu propadanja kostanog dela stopala nadole. Tad dolazi do stvaranje zuljeva, jer organizam prirodno zeli da za

• Filozof manijak
    Filozof manijak

To nameštanje atlasa je teška glupost i prevara, nemoj slučajno na to da se upecaš.

Posted Images

Na Fuerteventuri ce se 7 i 8 novebra odrzati cetvrti Fuertedélica kongres o alternativnoj medicini, psihodelicnim supstancama i mentalnom zdravlju. Ovogodisji kongres ce najvecim delom biti posvecen enteógenosima ili uzgajanju i primeni gljiva u medicini.

Najvazniji gosti ce biti Dr Joan Obiols, pionir psihodelicne psihijatrije u Spaniji, Mendel Kaelen osnivac Wavepaths i naucni istrazivac u Imperial College, maestra shipibo Ronin Wesna sa svojim amazonskim biljkama. Bice i radionica disanja sasve ledenom vodom u reziji Wim Hofa, prezentacija ketaminske psihoterapije Klinike Synaptica, na celu sa doktorima Joan Obiols i José Carlos Bousom.

Eleusis Garden ce odrzati kurseve za uzgajanje pecurki, ne znam da li je pozvana i Dr @ivy rolleyes

Da, bice i prezentacija ecstatic dance, stagod to znacilo, zvucne i radionice joge, 7LemonsHouse sa svojim brunch vegan djakonijama i trista nekih cuda.

Dobrodosli )

genijalno!!!

jako sam srecna sto se ide u pravcu gljiva..i psihodelicnih i drugih..

inace jako su lekovite-reishi,kordiceps,lavlja griva i ostale imaju izuzetno potentne aktivne supstance i kada su jako koncetrovane su bas uticajne.. i kratkorocno i dugorocno!!

• 3 months later...

Ima li neko preporuku za akupunkturu u BG ? Gledam neku Vesnu Midrinic iz Zagreba u Lood podkastu i toliko entuzijasticno i lepo prica o tome, da me instant zapalila ...

On 22. 1. 2026. at 21:56, Lezilebovich said:

Ima li neko preporuku za akupunkturu u BG ? Gledam neku Vesnu Midrinic iz Zagreba u Lood podkastu i toliko entuzijasticno i lepo prica o tome, da me instant zapalila ...

Ovo i mene zanima. Čula sam davno za dr Bo u Južnom bulevaru i dr-a Smaja Serhatlića u Kičevskoj, ali friških informacija nemam.

Boljezdravlje.com