September 22, 2025Sep 22 8 minutes ago, JakeBlues said:Ni najmanje, bliže mi je nego mnogi delovi Beograda. :)Pisem ti na pm
October 7, 2025Oct 7 Na Fuerteventuri ce se 7 i 8 novebra odrzati cetvrti Fuertedélica kongres o alternativnoj medicini, psihodelicnim supstancama i mentalnom zdravlju. Ovogodisji kongres ce najvecim delom biti posvecen enteógenosima ili uzgajanju i primeni gljiva u medicini.Najvazniji gosti ce biti Dr Joan Obiols, pionir psihodelicne psihijatrije u Spaniji, Mendel Kaelen osnivac Wavepaths i naucni istrazivac u Imperial College, maestra shipibo Ronin Wesna sa svojim amazonskim biljkama. Bice i radionica disanja sasve ledenom vodom u reziji Wim Hofa, prezentacija ketaminske psihoterapije Klinike Synaptica, na celu sa doktorima Joan Obiols i José Carlos Bousom.Eleusis Garden ce odrzati kurseve za uzgajanje pecurki, ne znam da li je pozvana i Dr @ivy Da, bice i prezentacija ecstatic dance, stagod to znacilo, zvucne i radionice joge, 7LemonsHouse sa svojim brunch vegan djakonijama i trista nekih cuda.Dobrodosli
October 8, 2025Oct 8 genijalno!!!jako sam srecna sto se ide u pravcu gljiva..i psihodelicnih i drugih..inace jako su lekovite-reishi,kordiceps,lavlja griva i ostale imaju izuzetno potentne aktivne supstance i kada su jako koncetrovane su bas uticajne.. i kratkorocno i dugorocno!!
January 22Jan 22 Ima li neko preporuku za akupunkturu u BG ? Gledam neku Vesnu Midrinic iz Zagreba u Lood podkastu i toliko entuzijasticno i lepo prica o tome, da me instant zapalila ...
January 24Jan 24 On 22. 1. 2026. at 21:56, Lezilebovich said:Ima li neko preporuku za akupunkturu u BG ? Gledam neku Vesnu Midrinic iz Zagreba u Lood podkastu i toliko entuzijasticno i lepo prica o tome, da me instant zapalila ...Ovo i mene zanima. Čula sam davno za dr Bo u Južnom bulevaru i dr-a Smaja Serhatlića u Kičevskoj, ali friških informacija nemam.