Jump to content

Zubari i informacije o kasapljenju vilica

Featured Replies

Bol od vilice je cudna, ni mene nije bas tu kod zgloba bolelo, sreca da imam odlicnog zubara koji me odveo kod ovog za vilicu u Rankeovoj. 
Za lek pitam za mamu, ona je cak i operisala trigeminus, dotle je to doslo. Ali ti djavolji nervi se prespajaju opet kad ne treba i s vremena na vreme ima udare, pa stalno gledam ima li nesto novo od lekova. Njoj tad nisu pomogli nijedni, usla je u status i nikakva blokada nije radila, spasila se kad je to operisala. 
Pisite razvoj situacije

super da ti je mama sad ok :heart:

zajebana je ta neuralgija.

dobro je da je operacija pomogla!

neuralgija ume da bude neverovatno gadna. javimo se, hvala :heart:

• 3 weeks later...
On 23. 11. 2023. at 13:37, Katikon said:

Ne znam da li ovo pomaze, ja sam pre par godina kinula par puta i ukocila vilicu. Prvo su mislili da je umnjak, pa neuralgija, na kraju sam otisla u Rankeovu kod stomatologa Djordjevica kom je specijalizacija zglob vilice, snimila sam sve i napravili su mi splint da nosim koji nije klasican nocni, nego je jak i nosi se dnevno najvise 4 sata da polako vraca vilicu gde treba. 
To sam nosila mesecima i sredilo se donekle al nikad do kraja. 
Pitanje za vas, da li taj lek za neuralgiju pomaze za trigeminus? 

izgleda da ce na kraju i kod mene biti najpre ovo.

jesi li isla mozda i kod maksilo-facijalnog pre zubara?

Moj zubar radi na maksilo-facijalnoj i on me sproveo kod ovog za vilice, prvo u dr Subotica, pa u Rankeovu. Igor Djordjevic se zove dr za vilicu ako ti znaci 

• 1 month later...

Ako nekome treba preporuka za stomatologa na Novom Beogradu, ima od mene za ProDental u Otona Župančića. Jutros me žena narokala anestezijom ko pobesnelog nosoroga, popustila me tek popodne :kecman:

Šalu na stranu, izuzetno su predusetljivi i fini, a dr koja me zapala ima laku ruku (pozlatila joj se).

Cena korektna.

On 5. 8. 2023. at 10:28, Serena said:

Znaci 300€ je ok cena za BG. 

Jesi li resila bruksizam? 

Ima li neko u Pancevu da mi preporuci proteticara? To mi je blize. 

Tek sad videla ovaj post.

Ne 300 e nije normalna cena,mislim da je normalna cena 200. 250 neki maksimum i za te pare se sve uradi, dakle i brušenje, privremena krunica itd.

Edited by dùda

• 8 months later...

Snimanje zuba poskupelo 100%, nadam se da nije isti slučaj i sa uslugama stomatologa.

Kod mog je plomba sa 3500 kolko je bila u junu, otisla na 4400 

• 3 weeks later...

da li neko ima preporuku za dobrog proteticara?

Da, Miroslav Andric, Vlajkoviceva. Preporuka ogromna 

Edited by Katikon

35 minutes ago, Katikon said:

Da, Miroslav Andric, Vlajkoviceva. Preporuka ogromna 

Hvala :)