Nikodije Posted October 21, 2024 Posted October 21, 2024 Just now, kud u maglu Simoviću said: na karti mi deluje prekoputa ćirinog drvceta Pa da, tu 1
Eleniko Posted October 21, 2024 Posted October 21, 2024 Svi tu bureci koje je Pakito nahajpovao (za dzabe obrok) na Vračaru su trenutno druga liga - čeda, onaj makedonac na kraju sazonove, ljupče. Tripković se drži na količinu punjenja i staru slavu, daleko od toga da ne valja ali je u padu.
ronin Posted October 21, 2024 Posted October 21, 2024 Da ipak ponovim...Pakito je moguće gori čovek od Vučića... 6
banecare1 Posted October 21, 2024 Posted October 21, 2024 ovaj je najbolji u kinu. sreca pa ga prave na par kilometara od mene, tako da stigne vruc. nije restoran, vec domaca varijanta. inace, salju po celoj kini jer su ovde logistiku digli na 1 novi nivo, ali to je za neke druge teme... ima i sarajevski, ali nisam probao jos uvek ima cevepi, sampite, kuvano,....ma sve, sve... 2 1
Klara Posted October 21, 2024 Posted October 21, 2024 Bože, šta mi bi da u pola noći uđem na temu. :mazi ove bureke preko ekrana: 7
Eleniko Posted October 22, 2024 Posted October 22, 2024 5 hours ago, banecare1 said: ovaj je najbolji u kinu. sreca pa ga prave na par kilometara od mene, tako da stigne vruc. nije restoran, vec domaca varijanta. inace, salju po celoj kini jer su ovde logistiku digli na 1 novi nivo, ali to je za neke druge teme... ima i sarajevski, ali nisam probao jos uvek ima cevepi, sampite, kuvano,....ma sve, sve... Brat Bojan, veliki car 1
dragance Posted October 22, 2024 Posted October 22, 2024 Stigao sa prekookeanskog puta, ne mogu da spavam na prazan stomak i onda naletim na ovo 😭
banecare1 Posted October 22, 2024 Posted October 22, 2024 2 hours ago, Eleniko said: Brat Bojan, veliki car nikako da odemo na pivo. znam ga samo preko poruka. 1
Eleniko Posted October 22, 2024 Posted October 22, 2024 16 hours ago, Eleniko said: Ranković je već par godina osetno bolji od Tripkovića na uzorku burek - meso iz M. Gorkog preko puta Kalenić pijace vs Nemanjina na Slaviji. Treba da stoji: burek - sir, meso.
Shan Jan Posted October 22, 2024 Posted October 22, 2024 17 hours ago, Nikodije said: Pa da, tu Bem ti zivot, zivim tu na 100 metara i nikad nisam otisao. Hvala. Ne valjda covek da bude rasista kad je burek u pitanju, svi bureci zasluzuju ljubav. Osim onog sa krompirom ofkors. 1 1
Boksi Posted October 23, 2024 Posted October 23, 2024 (edited) Komšinica, gibanica, ja ‘vako numem Spoiler Edited October 23, 2024 by Boksi 1 2
Nikodije Posted October 23, 2024 Posted October 23, 2024 19 hours ago, Shan Jan said: Bem ti zivot, zivim tu na 100 metara i nikad nisam otisao. Hvala. Ne valjda covek da bude rasista kad je burek u pitanju, svi bureci zasluzuju ljubav. Osim onog sa krompirom ofkors. Pa... ne svi, kad mi neko uvali ladan burek i to ujutru, osećam se nasamareno. Zato gotivim Ilića, tamo je i u 13h burek vreo. 2
dragance Posted October 23, 2024 Posted October 23, 2024 (edited) Vidim ja da niste nikada probali DOBRU krompiracu. A onu blasfemiju o "praznom bureku" necu komentarisati. Uzmi vruceg leba onda. Edited October 23, 2024 by dragance 2 1
*edited by mod Posted October 23, 2024 Posted October 23, 2024 Burek sa praznim to je baš kao da je inflacija. Nije ni krompir izobilje ali ako se pogodi mera sa biberom i krompirom onda ume biti vrh. 2
Recommended Posts