Nikodije Posted October 21 Posted October 21 Just now, kud u maglu Simoviću said: na karti mi deluje prekoputa ćirinog drvceta Pa da, tu 1
Eleniko Posted October 21 Posted October 21 Svi tu bureci koje je Pakito nahajpovao (za dzabe obrok) na Vračaru su trenutno druga liga - čeda, onaj makedonac na kraju sazonove, ljupče. Tripković se drži na količinu punjenja i staru slavu, daleko od toga da ne valja ali je u padu.
ronin Posted October 21 Posted October 21 Da ipak ponovim...Pakito je moguće gori čovek od Vučića... 6
banecare1 Posted October 21 Posted October 21 ovaj je najbolji u kinu. sreca pa ga prave na par kilometara od mene, tako da stigne vruc. nije restoran, vec domaca varijanta. inace, salju po celoj kini jer su ovde logistiku digli na 1 novi nivo, ali to je za neke druge teme... ima i sarajevski, ali nisam probao jos uvek ima cevepi, sampite, kuvano,....ma sve, sve... 2 1
Klara Posted October 21 Posted October 21 Bože, šta mi bi da u pola noći uđem na temu. :mazi ove bureke preko ekrana: 7
Eleniko Posted October 22 Posted October 22 5 hours ago, banecare1 said: ovaj je najbolji u kinu. sreca pa ga prave na par kilometara od mene, tako da stigne vruc. nije restoran, vec domaca varijanta. inace, salju po celoj kini jer su ovde logistiku digli na 1 novi nivo, ali to je za neke druge teme... ima i sarajevski, ali nisam probao jos uvek ima cevepi, sampite, kuvano,....ma sve, sve... Brat Bojan, veliki car 1
dragance Posted October 22 Posted October 22 Stigao sa prekookeanskog puta, ne mogu da spavam na prazan stomak i onda naletim na ovo 😭
banecare1 Posted October 22 Posted October 22 2 hours ago, Eleniko said: Brat Bojan, veliki car nikako da odemo na pivo. znam ga samo preko poruka. 1
Eleniko Posted October 22 Posted October 22 16 hours ago, Eleniko said: Ranković je već par godina osetno bolji od Tripkovića na uzorku burek - meso iz M. Gorkog preko puta Kalenić pijace vs Nemanjina na Slaviji. Treba da stoji: burek - sir, meso.
Shan Jan Posted October 22 Posted October 22 17 hours ago, Nikodije said: Pa da, tu Bem ti zivot, zivim tu na 100 metara i nikad nisam otisao. Hvala. Ne valjda covek da bude rasista kad je burek u pitanju, svi bureci zasluzuju ljubav. Osim onog sa krompirom ofkors. 1 1
Boksi Posted October 23 Posted October 23 (edited) Komšinica, gibanica, ja ‘vako numem Spoiler Edited October 23 by Boksi 1 2
Nikodije Posted October 23 Posted October 23 19 hours ago, Shan Jan said: Bem ti zivot, zivim tu na 100 metara i nikad nisam otisao. Hvala. Ne valjda covek da bude rasista kad je burek u pitanju, svi bureci zasluzuju ljubav. Osim onog sa krompirom ofkors. Pa... ne svi, kad mi neko uvali ladan burek i to ujutru, osećam se nasamareno. Zato gotivim Ilića, tamo je i u 13h burek vreo. 2
dragance Posted October 23 Posted October 23 (edited) Vidim ja da niste nikada probali DOBRU krompiracu. A onu blasfemiju o "praznom bureku" necu komentarisati. Uzmi vruceg leba onda. Edited October 23 by dragance 2 1
*edited by mod Posted October 23 Posted October 23 Burek sa praznim to je baš kao da je inflacija. Nije ni krompir izobilje ali ako se pogodi mera sa biberom i krompirom onda ume biti vrh. 2
Recommended Posts