Jump to content

Najbolji burek

Featured Replies

Just now, kud u maglu Simoviću said:

na karti mi deluje prekoputa ćirinog drvceta

Pa da, tu

Svi tu bureci koje je Pakito nahajpovao (za dzabe obrok) na Vračaru su trenutno druga liga - čeda, onaj makedonac na kraju sazonove, ljupče. Tripković se drži na količinu punjenja i staru slavu, daleko od toga da ne valja ali je u padu.

Da ipak ponovim...Pakito je moguće gori čovek od Vučića...

ovaj je najbolji u kinu. sreca pa ga prave na par kilometara od mene, tako da stigne vruc. nije restoran, vec domaca varijanta. inace, salju po celoj kini jer su ovde logistiku digli na 1 novi nivo, ali to je za neke druge teme...

ima i sarajevski, ali nisam probao jos uvek

b0ecd54d3b6e9b60411057200a2643.jpg

ima cevepi, sampite, kuvano,....ma sve, sve...:eat2:

Bože, šta mi bi da u pola noći uđem na temu.

:mazi ove bureke preko ekrana:

5 hours ago, banecare1 said:

ovaj je najbolji u kinu. sreca pa ga prave na par kilometara od mene, tako da stigne vruc. nije restoran, vec domaca varijanta. inace, salju po celoj kini jer su ovde logistiku digli na 1 novi nivo, ali to je za neke druge teme...

ima i sarajevski, ali nisam probao jos uvek

b0ecd54d3b6e9b60411057200a2643.jpg

ima cevepi, sampite, kuvano,....ma sve, sve...:eat2:

Brat Bojan, veliki car :hail:

Stigao sa prekookeanskog puta, ne mogu da spavam na prazan stomak i onda naletim na ovo 😭

2 hours ago, Eleniko said:

Brat Bojan, veliki car :hail:

nikako da odemo na pivo. znam ga samo preko poruka.

16 hours ago, Eleniko said:

Ranković je već par godina osetno bolji od Tripkovića na uzorku burek - meso iz M. Gorkog preko puta Kalenić pijace vs Nemanjina na Slaviji.

Treba da stoji:  burek - sir, meso.

17 hours ago, Nikodije said:

Pa da, tu

Bem ti zivot, zivim tu na 100 metara i nikad nisam otisao. Hvala. 

Ne valjda covek da bude rasista kad je burek u pitanju, svi bureci zasluzuju ljubav. Osim onog sa krompirom ofkors.

Komšinica, gibanica, ja ‘vako numem :D

Spoiler

IMG_5140.thumb.jpeg.66e3da18bce41fb4894992ca28b04d14.jpeg

Edited by Boksi

Kad smo kod gibanice...

IMG_20241018_175401.jpg

19 hours ago, Shan Jan said:

Bem ti zivot, zivim tu na 100 metara i nikad nisam otisao. Hvala. 

Ne valjda covek da bude rasista kad je burek u pitanju, svi bureci zasluzuju ljubav. Osim onog sa krompirom ofkors.

Pa... ne svi, kad mi neko uvali ladan burek i to ujutru, osećam se nasamareno. Zato gotivim Ilića, tamo je i u 13h burek vreo. 

Vidim ja da niste nikada probali DOBRU krompiracu. A onu blasfemiju o "praznom bureku" necu komentarisati. Uzmi vruceg leba onda.

Edited by dragance

Burek sa praznim to je baš kao da je inflacija. Nije ni krompir izobilje ali ako se pogodi mera sa biberom i krompirom onda ume biti vrh.