duda Posted September 14, 2012 Posted September 14, 2012 ja pošto sam iz bosne, priznam samo jedan jedini burek, tj. kad se kaže burek to znači da je sa mesom.sve ostalo su pite :)al' burek sa pilećim batacima ... to ne bih nikad probala
wall Posted September 14, 2012 Posted September 14, 2012 ja pošto sam iz bosne, priznam samo jedan jedini burek, tj. kad se kaže burek to znači da je sa mesom.sve ostalo su pite :)al' burek sa pilećim batacima ... to ne bih nikad probala Jes. Osnovna podela. Burek i pite.
assück Posted September 15, 2012 Posted September 15, 2012 Jes. Osnovna podela. Burek i pite.mi srbijanci smo protiv podela. zna se sta su pite, to je ono sto ti majke i bake i ine prave na slavama. burek, to je ono okruglo sto kupujes u pekari
Quizmaster Posted September 15, 2012 Posted September 15, 2012 Odlično mestašce otkrio sam u Beogradu kod hotela "Bristol", blizu autobuskog stajališta. Radnjica deluje neugledno, nemaštovitog je imena "Zvezda" (isto bih rekao i da piše "Partizan"), ali burek sa sirom zakiva. Sad kad ujutro putujem odem ili u "Evropu" na novosadskom Bulevaru oslobođenja ili se strpim do dolaska u Beograd.
wall Posted September 15, 2012 Posted September 15, 2012 mi srbijanci smo protiv podela. zna se sta su pite, to je ono sto ti majke i bake i ine prave na slavama. burek, to je ono okruglo sto kupujes u pekari:DSamo hocete da nametnete svoju podelu.Ja bih jos dodao da pravi burek, nas a ne vas, bi morao biti u obliku savijace ili zvrka, da bi s punim pravom nosio to casno ime.
kblo konza Posted September 15, 2012 Posted September 15, 2012 Odlično mestašce otkrio sam u Beogradu kod hotela "Bristol", blizu autobuskog stajališta. Radnjica deluje neugledno, nemaštovitog je imena "Zvezda" (isto bih rekao i da piše "Partizan"), ali burek sa sirom zakiva. Sad kad ujutro putujem odem ili u "Evropu" na novosadskom Bulevaru oslobođenja ili se strpim do dolaska u Beograd.rucno razvijaju kore svake zore. gazda je maksim, potpuni old school. pogacice briljiraju takodje. zna nekad bus da stane ispred da bi majstor uzeo sta treba. naziv jeste sumoran - crvena zvezda... jedno od mesta za pokazivanje strancima
yolo Posted September 15, 2012 Posted September 15, 2012 e stvarno, zadnja su vremena, kada biser kao sto je crvena zvezda treba novosadjanin ovde forumskom pucanstvu da otkriva.... mislim da sam ostao par godina duze u gajbi u sarajevskoj samo zbog tog bureka..... ne znam da li jos prave potkovicu, ali to je bila redefinicija..... i sa mesom je bio do kese
kblo konza Posted September 15, 2012 Posted September 15, 2012 potkovica, naravno... pored pekare carli retka pekara kojoj nikada nije menjan enterijer... i kao u slucaju p. carli, asortiman ne prelazi 10 proizvoda.
henrik larsson Posted September 15, 2012 Posted September 15, 2012 Aha, ja sve nešto kontam sa te strane, pa se ne sećam da sam išta tako video, osim eminentne pivnice koja povremeno ugosti i ugreje ekipicu™ forumaša.
Milogled Bluff Posted September 15, 2012 Posted September 15, 2012 Koja li je to stoka sto posecuje takva mesta
boshoku Posted September 15, 2012 Posted September 15, 2012 u bristooolu je i dalje najjeftinije pivo u centru dgra, a zvezda je full on legenda. premasno za moj ukus, al' se tazbina kune u.
henrik larsson Posted September 15, 2012 Posted September 15, 2012 Ja nisam imo pojma o tom objektu do letos, kad me uvatio pljusak na putu do KC Grada pa sam morao da se sklonim negde, i onda snimio Jelen od 90 i Starokamen od 100 dindži.
Recommended Posts