Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Najbolji burek

Featured Replies

pa imaš goranaca i po beogradu. onaj na kanarevom je kidao sa burekom

• Replies 1.1k
  • Views 128.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• johan nagel
    johan nagel

• johan nagel
    johan nagel

Мени је код бурека поента у самом тесту, корицама па тек онда у некаквом надеву, који ако је лош боље да га нема. Некад сир рецимо буде ужасан, или месо пресољено, пребиберено , сумњивог квалитета ген

• Bože, šta mi bi da u pola noći uđem na temu.   :mazi ove bureke preko ekrana:

Posted Images

Posle dužeg vremena probao burek s mesom kod Korićanskog na Lionu...ma kakvi. Petrović rula.

Ljupče u Dalmatinskoj, definitivno.
2x250 grama sa sirom, pre neki dan. :D inace, tamo ne prodaju hleb, u radnji ima 2 reda, jedan za pecivo, a jedan duuuugacak za burek.
  • 4 weeks later...

Probao burek u Spartaku u Subotici. Stara škola, malo lici na Petrovicev. Dobar.Ponovo testirao i Lipu. Prijatno iznenadjenje. Izgleda da kvalitet varira od smene u kojoj se mesi. Ovog puta sam ubo bolju varijantu, manje masan. A i bio sam gladan kao vook.

• 4 weeks later...
Posle dužeg vremena probao burek s mesom kod Korićanskog na Lionu...ma kakvi. Petrović rula.
Bio juče kod Petrovića posle trista godina, sabio pola kile sa sirom bez disanja :) I dalje bezobrazno dobro, kore ne premasne i odlično pečene, kao kod Čede, sir kako Bog zapoveda, jedva sam izdržao da ne spalim usnu duplju.

Čeda :wub: sad sam gladan :(

:lolol:pa koliko čovek mora biti naivan da poveruje u ovo ... klasičan pokušaj podvale i iznude
:lolol:pa koliko čovek mora biti naivan da poveruje u ovo ... klasičan pokušaj podvale i iznude
Pa posto je pekara u Borci ne bih ja to prerano otpisivao.

Cekamo shermanov demanti.

omg pa zar da ovo procitam sad kad se spremam zagrist vrucu gibu:lolol:

kada sam nekad davno isao na pecanje u taj kraj imao sam obicaj da ranom zorom kupujem burek i leba koji mi je trebao za ribolov. nisam imao iskustva sa zivotinjama ali mi se jednom desilo da sam u hlebu nasao komad dzaka u kome su drzali brasno. ladno im je upao u mesalicu i iskidao na delove, pa su ga ispekli zajedno sa hlebom. u tom smislu me ne bi cudilo i nesto gmazastije od toga...

Radoljub Mitrović: Čuo sam da je nešto kvrcnulo kada sam zagrizao burek i video da mi nešto crno viri iz usta. Bila je to gušterova glava, sa puno krvi

dosta sam radio na terenu, u rumi specijalno...najslađi mi bio burek kod goranca, u centrua firmopisac koji mu je ispisivao bio, ah, duhovit, pa na drugim vratima pisalo "nezaposLJenima ulaz zabranjen"a na prvim gužva, vrhunski i burek, i sirnica, i zeljanica

isprovociran forumskom diskusijom o blagodetima i mirotocivosti bureka, upravo sam doziveo ozbiljan shok. sve birajuci rute da prodjem kroz vojvode stepe i posetim svoje hodocasce iz vremena XII gimnazije, pekaru kod mite, prodjoh tamo a od pekare ni traga ni glasa. sta se fakin desilo tamo, gde se mita preselio? toliko mi se slosilo da sam odbio da se utesim u burek expressu na vr' vojvode stepe (to ni ne znam dal valja...)