Jump to content
IGNORED

Najbolji burek

Аврам Гојић

Recommended Posts

Posted
o hvala Svetom Burekiju, konačno neko sa izgrađenim osećajem za dobru pitu.svaka ti je Tale ka u Njegoša!
Naklon.
e jes, vas dva znate, a nas tisuću ne znamo, ma idi begaj
Ta ne znate, šta sad mi tu možemo..
Posted

daj onda da se pravi na deponiji kuhinjski pdf za nas neznalice

Posted (edited)
Kod Fofe se pojavio burek sa pilećim batacima
Ko sto neko rece pre par dana, zvuci odvratno ali moram probati. Edited by pavllle
Posted
K osto neko rece pre par dana, zvuci odvratno ali moramne znam smem li probati.
Posted

Dobro majkumu, bar nisu oni banecaretovi cvrčci i slepi miševi...burek - volimpileće batake - volimčemu oklevanje?

Posted

burek - volimkackavalj - volimsunku - kao volimsunku i kackavalj u bureku ne volim

Posted

Al' može da prođe, ne? Mislim, da nema ništa drugo?Ja bih, da sam banecare, crk'o gladan treći dan po tim Kinama.

Posted
burek - volimkackavalj - volimsunku - kao volimsunku i kackavalj u bureku ne volim
Pozdravljam.Prazan, il' s mesom, to je uživancija, ostalo je samo hrana.
Posted

sta ja znam, verovatno se ponavljam:sto se mene tice, burek je ono cega se secam iz detinjstva, dok se jos znao neki red. nesto od toga ne volim, ali postujem kao burekprazansa siromsa mesomsa jabukamasa pecurkamaostalo su mi ta neka nova stremljenja u burekulinarstvu koja ne pozdravljam, ali ako neko voli, neka ga

Posted

sa mesom :puke::yucky: :puke:sa sunkom i kackavaljem je kulprazan omiljen.sir moze ako ga nema previse i nije grudvast.