pacey defender Posted September 7, 2012 Posted September 7, 2012 sa sunkom i kackavaljem kod trpka Upravo jedem. 150-200 sunka kackavalj + 150-200 sir. odlican.
Caligula Posted September 7, 2012 Posted September 7, 2012 (edited) nau iting.Sarajevski sa mesom iz Fofe kod tosinog bunara, sasvim novo iskustvoedit: uh, malo je jak. Edited September 7, 2012 by CowBoy
Tale Posted September 7, 2012 Posted September 7, 2012 Fofa me uglavnom razočara.. Onaj sa sirom bude neslan, a sa mesom kao ćevap u korama. Bilo kako bilo - više mi se ne kupuje tamo.
gospa buba Posted September 7, 2012 Posted September 7, 2012 Fofa me uglavnom razočara.. Onaj sa sirom bude neslan, a sa mesom kao ćevap u korama.to je onda za mene!
banatjanin Posted September 7, 2012 Posted September 7, 2012 Fofa me uglavnom razočara.. Onaj sa sirom bude neslan, a sa mesom kao ćevap u korama.Bilo kako bilo - više mi se ne kupuje tamo.o hvala Svetom Burekiju, konačno neko sa izgrađenim osećajem za dobru pitu.svaka ti je Tale ka u Njegoša!
Amelija Posted September 7, 2012 Posted September 7, 2012 sa sunkom i kackavaljem kod trpka Upravo jedem. 150-200 sunka kackavalj + 150-200 sir.odlican.o zašto, ali zašto sam otvarala ovaj topik?!?!ali dobro, još oko mesec dana
renne Posted September 7, 2012 Posted September 7, 2012 e jes, vas dva znate, a nas tisuću ne znamo, ma idi begaj
Caligula Posted September 7, 2012 Posted September 7, 2012 Hm, pa jeste malo jaci. Bilo mi je dobro dok sam trpao, posle mi je bilo muka - sto od dobrog bureka ne biva.Probacu sa sirom pa cu da donesem konacnu internu odluku.
Recommended Posts