Jump to content
IGNORED

Najbolji burek

Аврам Гојић

Recommended Posts

Posted

nish onda, seldeci put kad budem u kraju uzimam. sto se tice bureka, ja bih samo dodao malo vise masti - recimo, kao kad bi se ukrstili Ljaza i Trpko, sto se tice masnoce.

Posted
mene zaintrigirale one pite od kukuruznog brasna
burek za hipsterje
Posted

Nateracete me da sad odem do tog Sipca u 30-om. To mi je koju stotinu metara od posla.

Posted

ajd uzmi i zamene pa mi donesi200 sa sirom i tu muruznu pitu

Posted

Baš bi bilo interesantno znati koliko forumaša hrani Ljazer :D

Posted

mene ne racunaj, ja tamo jedem otprilike jednom u 5 godina :(

Posted

ja u 10 :(nisam ni znao da jos ordinira :(

Posted

ti si lud, ima 127 artikala u pekari. i mene iznenadilo, pamtim skromnija vremena. malo naginje na trpkovu stranu po ekspanziji, mada je srecom jos daleko.

Posted

Sad se vratih od Ljazera. Imali su samo burek sa spanacem :puke: (ko me jebe kad se nakanjujem do pola 3), pa sam uzeo pitu sa sirom. Izvrsna je. Ni previse suva ni suvise masna, prava mera kolicine sira. Hteo sam jos jednu, ali je i nje nestalo :(

Posted
Bila gužva? Prekjuče je red bio do gelendera, fotkao sam pa ću da okačim popodne (ako ne zaboravim).
Photo-0004.jpgPhoto-0005.jpg
Posted
svratio do ljezara prepaljaja (ako sam mu pogodio ime) u bloku 30, ladno mu se burek nije promenio 20 godina... besprekorne kore, fali jos malo sira za old school desetku
Meni je to prva rečenica koju kažem nekome kad me pita "Kako to misliš dobar burek?".Ljazer je car!Jel su mu još sinovi tamo?Imao je neki izlet u zgradu GO NBG ali mislim da je bilo povlačenje...
Posted

sarajevski lole ribara, ok i dalje. tko ne voli mastno, tj. peceno na masti: halal ideal. cca 500. din.

Posted
Baš bi bilo interesantno znati koliko forumaša hrani Ljazer :D
od '78 kad god odem kod mojih probam nešto iz ljazine produkcije. najčešće baget, povremeno pletenice i projice. burek kupim jednom u pet godina kad me put nanese u vreme doručka. pojedem ga u kolima ili na mestu na koje sam se uputila, a nikad kod keve. ne ide mi burek uz užasnut pogled koji kao da pita : ko će toliku da te podigne kad se šlogiraš? ili još gore da slušam traktat o krvnim sudovima dok pokušavam da se usredsredim na uživanciju.kvalitet bureka i hleba se nije promenio od otvaranja radnje.
  • 2 weeks later...
Posted (edited)

sa sunkom i kackavaljem kod trpka :Hail:

Edited by exTRaGluv