Jump to content
IGNORED

Najbolji burek

Аврам Гојић

Recommended Posts

Posted

brate, pisali smo larsson i ja otome jos onomadzatvoren Mita, preselili se negde i navodno otvorili ponovo ali ne znaju se whereaboutsiod tada nema normalnog bureka na Vozdovcu

Posted

a kakav je burek express? i sta je bilo s onim uptarom na vrh vojvode stepe prekoputa studenjaka pa malo nize. imao je dobre faze...

Posted

assuck, ja ne znam kako se zove pekara u vojvode stepe blizu studentskog doma, kad ides od autokomande s leve strane onako kucica i kad udjes s desne strane polica i imaju fazon samo hleb i buhtle...ali kakav hleb majko mila!!!!!!!! kad je vruc ne stigne ni do automobila.

Posted
niko ne hvali goranca na miljakovcu
GDEEEE? Tu sam tri godine, a bureka valjanog nijesam otkrio?!
Posted
a kakav je burek express? i sta je bilo s onim uptarom na vrh vojvode stepe prekoputa studenjaka pa malo nize. imao je dobre faze...
assuck, ja ne znam kako se zove pekara u vojvode stepe blizu studentskog doma, kad ides od autokomande s leve strane onako kucica i kad udjes s desne strane polica i imaju fazon samo hleb i buhtle...ali kakav hleb majko mila!!!!!!!! kad je vruc ne stigne ni do automobila.
oboje pricate o Simi Martiniju. hleb kida, uvek redovi. kifle do jaja. burek je prosek.
niko ne hvali goranca na miljakovcu
mislim da sam cak i njega hvalio na ovom presvetom topiku, ako pricamo na onom kod stanice 47ice preko puta pijace? granica kanarevo/miljakovac? mislim da mu je burek i veggie, u savkom slucaju sabija
Posted

nekada je bio onaj goranac u samostojecem objektu - kucici na vrh miljakovca, na samoj autobuskoj stanici. doduse mozda neki to zovu i kanarevo brdo, nemam pojma, ali cim se uspe bus na prvi vrh posle rakovicke rupe. mnogo je bilo davno kada sam tamo ordinirao, ali je taj lik imao vrlo solidan burek. ne kao mita na vozdovcu ali nista slabiji od onog copavog makedonca na stanici trole na banjici, davno nepostojeceg

Posted

zuta kucica, koliko se secam. nisam jeo tamo nekoliko godina, nepravedno zapostavljen. pejsi, slobodno idi.

Posted

ns; strazilovska(?); jutrenja pono exita; koliba je ime; uff!! - znatno bolji do li precenjeni djordjevic.

Posted (edited)

svratio do ljezara prepaljaja (ako sam mu pogodio ime) u bloku 30, ladno mu se burek nije promenio 20 godina... besprekorne kore, fali jos malo sira za old school desetku

Edited by gazza1
Posted

Bila gužva? Prekjuče je red bio do gelendera, fotkao sam pa ću da okačim popodne (ako ne zaboravim).

Posted

ja sam izgledao upao u trenutku zatisja, kada nas je bilo 4-5 u radnji, niko nije kupovao burek. cim sam zavrsio i okrenuo se red je bio do stepenica.

Posted

Probaj tamo i one pite sa sirom. Vrede svaku paru.

Posted

mene zaintrigirale one pite od kukuruznog brasna