assück Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 Jel radi još ona pekara u bloku 30, u Coca Cola soliteru? Tamo je burek bivao brutalan. kod Ljaze ili kako se već zove? misim da da
mammy two shoes Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 (edited) radi ljaza. i sada mu je burek dobar. a prazan, kad natrefiš vruć, je vrhunski.mini projice su solidne i tople i hladne. Edited June 4, 2012 by mammy two shoes
Tale Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 Radi Ljazeri, radi. Burek odličan, one pite sa sirom nekada brutalno dobre, nekad malo omanu.
ajgor Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 Ako ogladnite u Požeškoj, "Kuki" ima veoma pristojan burek sa sirom. Naravno, nije kao Čedin, ali retko kada zakaže sa umjetničkim dojmom.
Кристофер Лумумбо Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 jeo nekidan rolvirsl, bio korektan. doduse svakidasnji, nisam imao utisak da se radi o staaaaroj pekari.inace sam finim delom svoje prekomerne kg dobio zahvaljujuci istoj, sad mi jos nekako lepse sto znam da nisam repa bez korena. :)nista posebno, arbetimann verovanto romantizuje tu pekaru zato sto je tamo muvao ribe dok je cekao red.
Tale Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 Ako ogladnite u Požeškoj, "Kuki" ima veoma pristojan burek sa sirom. Naravno, nije kao Čedin, ali retko kada zakaže sa umjetničkim dojmom.Kuki :DOdbijam da uđem u bilo koju pekaru sa tim nazivom od kako su mi pre par godina prodali rol viršlu sa plastičnom folijom.
Dr Arslanagić Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 nista posebno, arbetimann verovanto romantizuje tu pekaru zato sto je tamo muvao ribe dok je cekao red.ono jest da volim da romantizujem, ali je pre desetak godina bila stvarno odlična pekara.
ajgor Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 Kuki :DOdbijam da uđem u bilo koju pekaru sa tim nazivom od kako su mi pre par godina prodali rol viršlu sa plastičnom folijom.Bemliga, nikad do sada nisam imao nevolja sa njima, bar onih vrednih pomena. S druge strane, nemam preveliku lepezu stvari koje kupujem sem bureka: kroasane obavezno, jer nisu šarena laža kao na puno drugih mesta, oldskul perece i štapiće i ponekad najobičniji hleb.
Кристофер Лумумбо Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 ono jest da volim da romantizujem, ali je pre desetak godina bila stvarno odlična pekara.sad sam isao da proverim, nije toliko los burek.
assück Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 ti znaš jedino za šta si ekspert su paste sa šunkom i sirom u pola 4 ujutru
Frank Pembleton Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 (edited) Jel radi još ona pekara u bloku 30, u Coca Cola soliteru? Tamo je burek bivao brutalan.Ljazer je maaajkaaaa...Sinovi su stasali mislim da sad vec preuzimaju, bili dosta normalni, znam da je jedan isao u Pulu po mladu, nadam se da je doveo ovde, da pekara ne zamre...Oni inace snadbevaju par gradskih restoran, jednom sam bio kad je jedan od vlasnika naisao, i kune se u Ljazera... Edited June 4, 2012 by Frank Pembleton
Dr Arslanagić Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 Ljazer je isto odličan pekar... najbolji definitivno
Кристофер Лумумбо Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 ti znaš jedino za šta si ekspert su paste sa šunkom i sirom u pola 4 ujutruja sam juznjak, mi smo navikli na burek koji prave goranci, beogradski ne priznajemo.
Recommended Posts