Frank Pembleton Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 Juče izeo burek u Nišu...mislim da je srbijanka ime pekare, na bulevaru je...OOOOdličaaan...
yolo Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 bogami, nije od ovog u Mutapovojkoji u mutapovoj, kod cede? pa taj ne radi celi avgust, jebe mu se.
assück Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 (edited) jah. ja poslednji put bio krajem jula, hteo da pošaljem matorce sad u nedelju kada su išli na Kalenić - srećom me keva odjavila i prekinula vezu. smorio bih se da sam čekao i dobio šipak Edited August 10, 2011 by assück
April Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 nikada, ali nikada u zivotu nisam jela bolji burek nego u subotaji. ne smem da napisem gde, da ne bih ugrozila mogucnost da mi se ponekad donese pola kile sa sirom.Ovaj se post odnosio na burek u Lipi. Izvaljeno jace mesto, Dvojka na Halaskom putu(put za Kelebiju, 50m iza dzamije, sto mozda i nije nebitno).Jedino sto se ja nikad necu navici na amerikanizaciju tipa pica-burek, kecap na bureku i slicno. 250 sa sirom i dovidjenja.
Tastatura Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 bogami, nije od ovog u MutapovojAko je taj bolji od Trpkovica,moracu da ga overim definitivno!
Venom Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 Glede Trpkovic i pica-bureka ... i ja volim klasiku, ali nesto mi se prijelo skoro ono sa sunkom i sirom. I dobar je, ali sto se prilepi onaj vruci sir za papir . Pola sam morao da ostavim.
ivy Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 Jedino sto se ja nikad necu navici na amerikanizaciju tipa pica-burek, kecap na bureku i slicno. 250 sa sirom i dovidjenja.plus što i kečap kao takav treba dekretom zabraniti i isterati iz ishrane em proizvodnje,bljaak
ajgor Posted March 31, 2012 Posted March 31, 2012 Turac iz Baklava carstva u Požeškoj odskora reklamira da je počeo da pravi "turski burek sa sirom". Da nije neko probao?
Parsons Posted March 31, 2012 Posted March 31, 2012 Turac iz Baklava carstva u Požeškoj odskora reklamira da je počeo da pravi "turski burek sa sirom". Da nije neko probao?nisam probao, ali nije to isto. ukus turskog boereka je ipak za nijansu slabiji, zbog debelih kora.
cmrlj Posted March 31, 2012 Posted March 31, 2012 ja kad sam jela turski burek u turskoj imala utisak da jedem makarone sa sirom u srbiji. ima taj burek odavno u baklava carstvu na terazijama, ali izgleda neprivlacno i kosta nepristojno.
Venom Posted April 20, 2012 Posted April 20, 2012 Zaboravih da prijavim da sam konacno jeo turski burek. Prijelo mi se do jaja, a na istom mestu jeo neki pohovani sir (feta tip) koji je bio odlican. Narucim, majstor ode iza, vrati se posle 6 sekundi, ubaci burek u mikrotalasnu i naplati . Onda sam se tako sjeban odgegao do kuce gde sam video da sam dobio porciju od recimo 120 grama, koja ionako kurcu nije valjala. Ukus slican, ali sto kaze Parsons, debele kore - tesko se zvace, jos je bio nemoguce vruc od mikrotalasne. Sve u svemu, bolje da smo mi njih porobili, a ne oni nas.
Caligula Posted April 20, 2012 Posted April 20, 2012 Ne znam da li je neko pomenuo pekaru Petrovic od Madlenijanuma ka reci (na pola puta otprilike)Otisao tamo po preporuci, odlican burek. Imaju sa mesom, sirom a mozda i prazan, nisam proveravao. Old skul.
spaske Posted April 20, 2012 Posted April 20, 2012 Pekara Hit u MZ Kozara, Ivana Ribara, odličan burek sa zeljem - 80 din.
Isis Posted April 20, 2012 Posted April 20, 2012 Ne znam da li je neko pomenuo pekaru Petrovic od Madlenijanuma ka reci (na pola puta otprilike)Otisao tamo po preporuci, odlican burek. Imaju sa mesom, sirom a mozda i prazan, nisam proveravao. Old skul.petrovic u zemunu? ih, pa taj je bencmark za sve bureke u gradu.
Recommended Posts