morgana Posted July 23, 2021 Posted July 23, 2021 hvala, @banatjanin, bice sve isprobano mislim da je ovo u domacinima upravo but&co, provjericu sutra. nije bio nesto, presuv i preljut, kao paprika na komadu bilo cega, ali mozda je takva tura. ostale koje si pomenuo cu da probam cim prije
morgana Posted July 28, 2021 Posted July 28, 2021 Mali patlidzancici za popularne male patlidzancice u medu mogu da se nadju na tezgi 87 na Bajlonijevoj pijaci 2
Skyhighatrist Posted July 28, 2021 Posted July 28, 2021 Ja nekidan pazario onu narandžastu iznutra, bila odlična 1
maheem Posted July 28, 2021 Posted July 28, 2021 25 minutes ago, Jumanji said: Kakve su lubenice u Maksiju? U mom maxiju su tople.
mraki Posted July 28, 2021 Posted July 28, 2021 (edited) 1 hour ago, Jumanji said: Kakve su lubenice u Maksiju? Ja ih stalno uzimam tamo i još nisam naišao na lošu, bar ne ove sezone. Jedino me nervira što su zadnjih dana sve neke grdosije preko 10kg. Edited July 28, 2021 by mraki 1
Jumanji Posted August 1, 2021 Posted August 1, 2021 Gde mogu da nadjem u Bg fetucine Barila, nigde ih nema?Bas mi se nesto ne prave -.-
Frank Pembleton Posted August 1, 2021 Posted August 1, 2021 Gde mogu da nadjem u Bg fetucine Barila, nigde ih nema?Bas mi se nesto ne prave -.-Probaj po ovim TSV ili Kokamar marketima, tamo često ima dobrih gomila Barila na popustu, da li su "ispale iz kamiona" ili ističe rok nemam pojma... ... Shiit has hit the fan 1
Zet Posted August 17, 2021 Posted August 17, 2021 Gde ima da se kupi Domaćica jabuka cvet? Izgleda da je više ne proizvode?
Skyhighatrist Posted August 17, 2021 Posted August 17, 2021 12 minutes ago, Zet said: Izgleda da je više ne proizvode? Nema je u katalogu
Zet Posted August 17, 2021 Posted August 17, 2021 Šteta, al' imaju dosadne napolitanke na milion načina! [emoji36]
Frank Pembleton Posted August 17, 2021 Posted August 17, 2021 Ima nešto vrlo slično u maksiju oni delezovi keksi i kolači.Okrugli imaju rešetkasto gore... ... Shiit has hit the fan
gospa buba Posted August 17, 2021 Posted August 17, 2021 Ima nešto vrlo slično u maksiju oni delezovi keksi i kolači.Okrugli imaju rešetkasto gore... ... Shiit has hit the fanod jabuke, kao tartic veci, shto su 4 u pakovanju? jab mogla da sednem pred veshkorpu toga i jedem dok ima sent from novi mnogo jak bubamoto.
Frank Pembleton Posted August 17, 2021 Posted August 17, 2021 od jabuke, kao tartic veci, shto su 4 u pakovanju? jab mogla da sednem pred veshkorpu toga i jedem dok ima sent from novi mnogo jak bubamoto.Mislim da ne to su oni "banini poljupci" i to je bilo da jedeš dok ne povratiš... Ovo je ono DelhaizeIma i oni vafli klasični i oni "presovani" sa nekom melasom ono vade plombe.... ... Shiit has hit the fan
Recommended Posts